bajej 28 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Hej, takie pytanko Osttanio nie mogę się połączyć z xbxlive. Podpinam kabel do routera i zero rekacji, na routerze nie zaswieca sie kontrolka sygnalizujaca polaczenie (ten sam kabel podlacozny do PC nie sprawia problemow). XO przy tescie polaczenia wyswietla brak połaczenia pomiedzy xboxem a siecią. Gdzie jest problem? Karta sieciowa w xbx nie trybi?
Dud.ek 2 058 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Jak ja miałem uszkodzoną sieciówke wywalało mi błąd e-76 i klocek wogóle sie nie włączał.
Suboshi 3 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Hej, takie pytanko Osttanio nie mogę się połączyć z xbxlive. Podpinam kabel do routera i zero rekacji, na routerze nie zaswieca sie kontrolka sygnalizujaca polaczenie (ten sam kabel podlacozny do PC nie sprawia problemow). XO przy tescie polaczenia wyswietla brak połaczenia pomiedzy xboxem a siecią. Gdzie jest problem? Karta sieciowa w xbx nie trybi? A wcześniej działało wszystko? Ja miałem tydzień temu taką sytuacje jak włączyłem rano xboxa nie mogło mnie połączyć z siecią. Ale jak włączyłem konsole jakąś godzinę później już wszystko było ok.
canuks 63 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Miałem tak raz z konsolą , zalecam reset routera i ustawienia sieciowe w konsoli dajemy na Auto jesli masz na ręczne ,a jak mas ręczne to na auto . U mnie pomogło
Juchy 24 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) chyba nie czytacie tego co napisal pytajacy jak kontrolka na routerze sie nie swieci o podlaczonym kablu to nie ma nic wspolnego z ustawieniami sprawdz na poczatek kabel, czyli podlacz jakis sprawdzony kabel, musi zapalic sie zielona (lub inna zalezne od routera, nie raz sa dwie, jedna od podlaczenia druga od ruchu sieciowego, moze sie palic lub migac wazne zeby cokolwiek sie zapalilo) dioda o podlaczeniu kabla ze w ogole jest polaczenie jak dalej nic to uwalona karta sieciowa... Edytowane 12 września 2010 przez Juchy
bajej 28 Opublikowano 12 września 2010 Autor Opublikowano 12 września 2010 sprawdzilem na kablu z ktorym problemow nie ma przy PC. Przy xboxie i tym kablu nie ma zadnej reakcji, router milczy, dioda się NIE pali. Ile kosztuje taka naprawa? Juchy?
Juchy 24 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 http://www.iksboks.eu/product_info.php?cPath=36_46&products_id=219 mozesz zastanowic sie nad opcja karty WIFI, bo to bedzie dzialac mimo iz lan wysiadl...
Rekomendowane odpowiedzi