Opublikowano 20 grudnia 201014 l No ja stoję przed kupnem LED'a. Budżet to 2500 zł. Jak na razie pod lupę biorę 37/40 calowe Sharpy i Samsungi. Co lepsze, myślicie?
Opublikowano 21 grudnia 201014 l No ja stoję przed kupnem LED'a. Budżet to 2500 zł. Jak na razie pod lupę biorę 37/40 calowe Sharpy i Samsungi. Co lepsze, myślicie? Zdecydowanie Sharpa, najlepiej model LE700, ale za 2500zł będzie ciężko, do 40" musisz z tysiaka dołożyć. Z Samsungów, dobry jest UE40C6000, ale tu również trzeba dozbierać kilka stów. Ja bym wolał kupić Sharpa, sam chyba zrezygnuje z zakupu kolejnej Bravi na rzecz LE700, tylko czekam na obniżke po nowym roku, bo planuje wyrwać 46".
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Wiem, że na porządny lcd trzeba wydać dwa razy tyle co ja planuje, ale znalazł by się jakiś dobry sprzecior 32 calowy do 2 tysiaków ? Zależy mi, aby gry zarówno z current genów, jak i starszych konsol ( XBox, PS2, DC, Wii) wyglądały "znośnie" z czym w drugim przypadku, ponoć bywają spore problemy.... Fuuuuu.... Sorry, pomyliły mi się tematy xD Jak coś, to wywalcie mojego posta, albo odpowiedzcie na pytanie. Z góry dziękuje. Edytowane 21 grudnia 201014 l przez C-Boy
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Mam pytanie chwilę przed zakupem : Sony KDL-46HX800 200 Hz PRO LED 3D, czy SAMSUNG UE-46C7000 LED FULL HD 3D .Cena zbliżona , a plusy, minusy ?
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Kupiliśmy ostatecznie Samsunga LE40C650 za 2500 z nadajnikiem Wi-Fi, zamiast UE40C6000, którego cenę doradca proponował nawet o stówę ściąć, ale dobry tradycyjny LCD w porównaniu z jakimś uśrednionym LEDem wygrywa. Telewizor za(pipi)isty, opór opcji i wstyd mi patrzeć na mojego Samsunga LE26R71B
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Kupiliśmy ostatecznie Samsunga LE40C650 za 2500 z nadajnikiem Wi-Fi, zamiast UE40C6000, którego cenę doradca proponował nawet o stówę ściąć, ale dobry tradycyjny LCD w porównaniu z jakimś uśrednionym LEDem wygrywa. Telewizor za(pipi)isty, opór opcji i wstyd mi patrzeć na mojego Samsunga LE26R71B I słusznie, świetny zakup, najlepszy Samsung nie LEDowy, ostatnio w robocie polecałem wszystkim ten model, mieliśmy w promocji za 2600zł. Nadajnik WiFi w cenie czy dopłacałeś? Ja natomiast mam już upatrzony swój tivik, Sharp 46LE820, teraz pozostaje pokonać przeszkodę, gdzie go wstawię jak zakupię
Opublikowano 24 grudnia 201014 l tydzień temu kupiłem 42' LED LG, obraz masakruje gałki oczne ;] obraz ostry jak żyleta, żadnego smużenia, prawdziwa czerń i kolory. Masa opcji/bajerów odpala chyba wszystkie formaty Video przez USB, polskie napisy bez problemu. Miałem kilka TV na celowniku parę LCD i parę LEDów ale po opiniach i testach w sklepie za pomocą kilku filmów w róznych formatach/rozdzielczościach na USB padło na ten model (42le5500).
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Jest tego Sharpa (820) wersja 32 calowa? Niestety nie ma, od 40" w górę.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l A jakis dobry ledowy sharp 32 cale? Wiekszy na meblach sie nie zmiesci ;/
Opublikowano 24 grudnia 201014 l @Arkady - nadajnik w cenie :potter: Generalnie to masa jest ten telewizor, content online jest zadowalający, odczytywanie materiału z USB też - filmy Full HD rabotają bezbłędnie, a matka może sobie ładować iPhone'a :potter:
Opublikowano 28 grudnia 201014 l A jakis dobry ledowy sharp 32 cale? Wiekszy na meblach sie nie zmiesci ;/ Jest kilka LEDowych Sharpów 32", ale niestety nic o nich nie wiem, moze link do oficjalnej strony pomoże http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/pl/hs.xsl/-/html/lcd-tv-produkty.htm
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Wiem, że na porządny lcd trzeba wydać dwa razy tyle co ja planuje, ale znalazł by się jakiś dobry sprzecior 32 calowy do 2 tysiaków ? Zależy mi, aby gry zarówno z current genów, jak i starszych konsol ( XBox, PS2, DC, Wii) wyglądały "znośnie" z czym w drugim przypadku, ponoć bywają spore problemy.... Fuuuuu.... Sorry, pomyliły mi się tematy xD Jak coś, to wywalcie mojego posta, albo odpowiedzcie na pytanie. Z góry dziękuje. Zdecydowanie Samsung C 650, lub (nawet lepiej) Sharp Aqos. Będziesz bardziej niż zadowolony.