sebaxfan 0 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 A mnie zastanawia co będzie z przedmiotami dla avatara które zostaly zakupione, skoro wyglad samych avatarów uległ zmianie i czy przystosują np. stroje do nowych wersji odpłatnie czy dla osób które raz juz zakupiły za darmo. Używam bety i przy wybieraniu strojów które miałem zakupione wyświetla się komunikat o potrzebnym updacie,więc wszystko zostanie automatycznie zaktualizowane,bez konieczności ponownego płacenia itd Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 no i co? miałbyć update dashoarda a nie ma? Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 No właśnie byłem ciekawy czy się pojawił. Pewnie będzie 4 listopada Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ni ma. Jakoś w listopadzie. Prawdopodobnie 4.11 - premiera Kinecta w USA. Chociaż mogli by już dać, ja chce LAJWAA Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ja też liczyłem że update pojawi się dzisiaj. Mam nadzieję,że zgodnie z plotkami które krążyły po sieci wyjdzie wcześniej niż 4.11 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Jeśli pojawi się update, przy którym będę mógł podłączyć konsole do netu (nie uczestniczę w programie preview), to byłbym bardzo wdzięczny za informacje Cytuj
yAr3K 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Niech wychodzi jak najszybciej bo wygląda lepiej od obecnego Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 "Apologies to everyone who’s contacted us about the new dash launching today – it’s actually coming sometime in November." - This was tweeted by Daniel Maher, Xbox LIVE Editor for the EMEA region. Czyli "kiedyś" w listopadzie. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 skoro kinect ma premierę 4.11 to i dash powinien wyjść do tego dnia, oby jak najszybciej bo już mnie w(pipi)ia granie na miesięcznych kontach ;] 1 Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) 12607 - z 28go, wygląda na to że wyciekł finalny Edytowane 31 października 2010 przez Dabman Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) Jutro wychodzi update. Important Information About Your Xbox LIVE Service On Nov 1, 2010, there will be a imperative operate refurbish to Xbox LIVE. This refurbish will both supplement latest facilities to your operate as well as additionally raise a interface, navigation, as well as responsiveness of Xbox LIVE. Full sum of a latest facilities being combined to your operate can be found upon xbox.com. To goal for we for a update, here have been a little Frequently Asked Questions as well as resources we can impute to as needed: Q: Is there anything we need to do to begin a update? A: Beginning upon Nov 1, 2010, we will embrace a presentation which an refurbish to Xbox LIVE is accessible as shortly as we begin your Xbox 360 console. Use your controller to accept a refurbish according to a on-screen instructions. Q: What if we decrease a operate update? A: If we decrease a update, we will not be means to bond to Xbox LIVE until a refurbish is accepted. You will still be means to operate all of a offline facilities of your Xbox 360 console. Xbox LIVE facilities will be taken until a refurbish is complete. Q: How prolonged will a refurbish take to complete? A: The time compulsory to finish a refurbish will shift formed upon your Internet tie speed. However, for many users, a refurbish will need in between 5 as well as 10 mins to complete. You will not be means to operate your Xbox 360 console whilst a refurbish is processing. Q: How will we know which a refurbish has finished successfully? A: Once complete, your Xbox 360 will restart as usual. You will notice a shift to a blueprint of a Xbox LIVE Dashboard, a latest tone scheme, as well as latest fonts being used. Q: What do we do if a refurbish does not finish successfully? A: In a doubtful eventuality which a refurbish does not complete, greatfully revisit www.support.xbox.com for information. This is a most appropriate apparatus for solution any issues with your Xbox 360 console or LIVE service. Thank we for being a valued part of of Xbox LIVE. We goal we go on to suffer a most appropriate in games, entertainment, as well as fun, brought to we by Xbox LIVE. The Xbox LIVE Team FAQ przemielone kilka razy przez translator i przetłumaczone z powrotem na angielski. Makabra. Ciekawy jestem jaka strona zapostowała to w takiej formie Edytowane 31 października 2010 przez ping Cytuj
jarken 33 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 12607 - z 28go, wygląda na to że wyciekł finalny Najnowszy soft w oficjalnej becie to 12609 (wczoraj rano pobrałem). Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 fail fail, pewnie dostali maila w swoim języku i puścili przez translator Ciekawi mnie jedno, czy faktycznie jakość rozmów głosowych ulegnie poprawie. Baaaardzo mi na tym zależy Cytuj
wrog 608 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Różnica jest, ale nie spodziewaj się cudów. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Ot wystarczy żeby było nieco czyściej i wyraźniej wiadomo, że z headseta nie da się za dużo wycisnąć. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Update juz jest. Mam pytanie on sie sciaga na dysk czy na konsole ? Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 na konsoli wszystkie zmiany na duży + jest szybciej i ładniej, kilka nowych funkcji jedynie w ,,moja konsola'' nie podobają mi się białe tła, mogli dać takie ciemne zielone jak w game marketplace 2 Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Świetny jest ten nowy dash, kolorystycznie i designersko. Plynnnosc tez lepsza niz w NXE. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 12611, ale beta testerzy nie musieli dzisiaj pobierać żadnego update'u. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Super ten nowy dash, bardzo ładny, płynniej chodzi. Postarali się. Jedyne co bym zmienił to kolor pasków naszych postępów w grach. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 I ja się przyłączam do zachwytów Bardzo ładny i szybki. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Jest git, a największy + to to, że wreszcie mam LIVE'a Podoba mi się wreszcie desing. Jest ładnie, tak oszczędnie. Szybkość zdecydowanie wzrosła no i jakość dźwięku w headsecie lepsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi