MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 wszystko szybsze i bardziej funkcjonalne, design fajny, ale musze przyzwyczaić się do bieli po 2 latach obcowania z niebieskim. jakość rozmów poprawiła się, nie jest to jakaś ogromna różnica ale zawsze na + Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Ktoś się zorientował, co się zmienia w zasadach użytkowania? Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 estetycznie super. dołączam do pytania bodzia ;p Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) ja mam pustą zakładke znajomych : | to nie wiem czy mi wykasowało czy gdzieś to mam ukryte/ trzeba aktywować ok, wylogowałem się guide buttonem, zalogowalem i pomogło Edytowane 1 listopada 2010 przez jaszczoor Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Problemy z pobieraniem plików miałem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 A wiadomo coś o banach? Miała miejsce kolejna fala w związku z update'em? Cytuj
GrzechuK 1 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Ja mam cały czas problem z pobraniem :confused: Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Ja jakieś 30 minut temu zacząłem dema pobierać i na razie wszystko ładnie idzie :] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Ja mam problem ze zdrapką. Wklepuję z poziomu Xboxa i Error, a zdrapka dobra bo pisze, że 1 Month Gold blabla. Z poziomu xbox.com tez nie wchodzi. WTF ? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Nie moge pobrac, wyskakuje blad Co jest ???? Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Mam ten sam problem. Podczas aktualizacji wyskakuje błąd, kiedy sprawdzam połączenie wszystko jest ok - konsola sama pyta czy chce aktualizować, niby idze i po chwili znowu informacja o błędzie. Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Jak do cholery zmienić temat w nowym dashu? Szukałem chyba przez 0,5h i ostatecznie stwierdziłem że nie ma Trochę mi głupio bo taka opcja na bank gdzieś jest. Pomóżcie. A tak przy okazji to Dash za(pipi)iście wygląda. Nie mogę sobie wyobrazić lepszego stylu. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Temat się zmienia w tym samym miejscu co w NXE. Zakładka Moja konsola xbox,w miejscu gdzie widać twojego gamertaga i gry w które grałeś wciskasz a i pojawiają się różne opcje, w tym zmień motyw graficzny Cytuj
NightForce 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Ciekawi mnie kto wymyślił białe tło do "podkładu" przecież jak się odpala listę znajomych to jest takie j3biecie białego ze wieczorem można oślepnąć!! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 jestem zadowolony z szybkosci nowego dashborad'a jedyne co mnie irytuje to biale tlo ;/ mogli by nie wiem jakies szare czy cos dac Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Ktoś jeszcze tęskni za starym dashem? :confused: Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 SKANDAL! Microsoft znowu wypuszcza nietestowaną wersję beta, a może raczej alfa? (2 lata temu gry się nie uruchamiały z HDD po włączeniu konsoli, mimo że musiały, OK następny rok, następny X360 i straciłem obraz po HDMI). Obecny rok, kolejny X360 i teraz matoły zrobiły, że płyty się same nie uruchamiają po włączeniu konsoli!!! I to nie tylko mój problem, na oficjalnym forum też są tacy, nie ma znaczenia czy wybiorę w opcjach Dashboard czy płytę (jedynie Media Center robi różnicę). Niektórym nawet konsola widzi płyty jako filmy DVD (ale to niepotwierdzone, może przypadkowa awaria). Wkurza mnie to, ale dopiero od wczoraj, więc nie tak bardzo jak ... niedziałający od kilku dni xbox.com! oraz niedziałające jego forum! (wyskakuje strona z Runtime Error, na każdej przeglądarce). Sprawdziłem na innym kompie i jest OK, więc to wina mojego kompa, ale co z tego, mam kilka obrazów partycji systemowej w plikach i szybko mogę wrócić do czystego systemu (100% bez wirusów). Mógłbym zrobić pełną reinstalkę od: oryginalny XP+SP1+SP2+SP3 itd., ale mi się nie chce dla jednej strony www (a tak to pewnie nic nie da). Co do samego nowego Dashboarda to chodzi bardzo wolno (wolniej niż poprzedni), a biały kolor denerwuje jak wyżej w postach (wydaje się że jest to maksymalny biały kolor, czyli RGB FF FF FF, wali po oczach na maxa, ciężko zobaczyć godzinę itp), ciekawe czy da się go zmienić (np. jakimś tłem). Cytuj
Victorino 0 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 U mnie wczoraj zauważyłem problem z jednym filmem w formacie WMV HD. Mianowicie po ok. 5 sekudach wywala z jakimś komunikatem że może to być jakiś problem, dlatego nie może kontynuować. Co ciekawe inny film, ale w tym samym formacie i konwertowany tym samym programem działa idealnie...nie wiem o co chozi... Pozdrawiam Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Mi się przyciął wczoraj w czasie przewijania w menu na jakies 5 sekund mam nadzieje ze to jednorazowy przypadek ;p Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Fajnie, ze nowy dashboard szybciej chodzi (chyba wkoncu na poziomie tego pierwszego, oryginalnego dasha), ale ten cholerny bialy kolor to jedna wielka tragedia, jakim trzeba byc debilem zeby zatwierdzic cos takiego ? Mam nadzieje, ze z czasem bedzie mozna to zmienic. Kolejny bol to pogorszona jakosc rozmow w grupie ... PS. Podobno Live dla pierwszego Xboxa ich ograniczal, ciekawi mnie w czym skoro juz jakis czas go nie ma, a niczego nie poprawiaja, ani nie dodaja zadnych nowych funkcji. Edytowane 2 listopada 2010 przez Ins Cytuj
cithall 107 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Na moim X360 s po aktualizacji dasha nie można zainstalować Halo 3... super... (po wciśnięciu Y nie wyskakuje okienko z możliwością instalacji) Wczoraj przy próbie zalogowania do XBL konsola się zwiesiła. Mam nadzieje, że szybko naprawią te błędy i wypuszczą nowszą wersję dasha. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Kolejny bol to pogorszona jakosc rozmow w grupie ... wtf? mieli to poprawić, ale żenada Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 co z tym banowaniem ? z tego co czytam, ludzie, ktorzy piraca nie pobrali nowego dshbordu i nadal graja w FABLE 3, nowe MW, zadna z nowych gier w cale nie sprawdza wersji oprogramowana... Cytuj
Beck 3 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Ja zainstalowałem nowego dasha na nowym X0Slim i wszystko smiga az miło. Jest szybciej, przejrzyściej a do białego się przyzwyczaję. W mojej opinii wszystko na plus. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) (...) Co do samego nowego Dashboarda to chodzi bardzo wolno (wolniej niż poprzedni), a biały kolor denerwuje jak wyżej w postach (wydaje się że jest to maksymalny biały kolor, czyli RGB FF FF FF, wali po oczach na maxa, ciężko zobaczyć godzinę itp), ciekawe czy da się go zmienić (np. jakimś tłem). Chyba nie zmienisz tego tła niestety, mam temat z kolekcjonerki mass effect i biały jak był tak jest... Może jakaś opcja w przyszłości będzie? Kto wie? Dla mnie dashboard jak na razie na plus, podoba mi się wywalenie pozostałych paneli w trybie offline (tych "z góry" i "z dołu"). Edytowane 3 listopada 2010 przez Andreal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi