Victorino 0 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 U mnie wczoraj zauważyłem problem z jednym filmem w formacie WMV HD. Mianowicie po ok. 5 sekudach wywala z jakimś komunikatem że może to być jakiś problem, dlatego nie może kontynuować. Co ciekawe inny film, ale w tym samym formacie i konwertowany tym samym programem działa idealnie...nie wiem o co chozi... Pozdrawiam W uzupełnieniu do mojego wczorajszego posta kolejny film w formacie WMV-HD podzialał 10-15 sekund i znowu zwiecha i wywala błąd...ja nie wiem jak oni to robią że ich własny format przestaje działać na ich konsoli...chya czas naprawdę kupić jakiś player do filmów HD... Pozdrawiam Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Biały o wiele lepszy od ohydnego szaro-niebieskiego. Za to ja dalej nie mogę niektórych filmików ściągnąć a jak wszedłem w edycję avatara to wywalił się jakiś błąd i nie mam dostępu do nagród dla avatarów. Cytuj
KrzysiekP92 0 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Nie wiem o co wam chodzi z tą "walącą po oczach bielą"... U mnie wszytko wyglada OK. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Jeśli ktoś ma problemy z bielą - czas najwyższy ustawić porządnie kontrast. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 no i pies k. mac mam orginalnego fable 3 i nie dziala po aktualizacjii(jeszcze przed działał) i mam pytanie co teraz ? ? ms ma zamiar cos zrobic, wypuscic jakas latke czy maja to daleko w (pipi)e ? ? szukalem wczoraj prawie cala noc i wiem tyle ze w ciul ludzi ma taki problem i nie tylko taki ale nigdzie nie ma wiadomosci ze ktos stara sie to naprawic... Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Tylko fable nie dziala? inne gry chodza normalnie? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Ja miałem problem na nowym dashu z aktualizacją arcadówek np SHAN pobierało aktualizajce i na samym końcu wywalało błąd i do wrotka do dasha ,to samo z Geometry wars 2 . Pomogła aktualizacja na kocie na którym były kupione gry . Większych problemów nie zauważyłem i nie miałem Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Jeśli ktoś ma problemy z bielą - czas najwyższy ustawić porządnie kontrast. Od dawna jasność i kontrast mam na minimum, chyba ze 30%, mniej to już za ciemno. Co do problemów z autostartem płyt podaję linki: http://forums.xbox.com/34839974/ShowPost.aspx http://forums.xbox.com/34833009/ShowPost.aspx http://forums.xbox.com/34833504/ShowPost.aspx http://support.microsoft.com/kb/2458374 Jak widać matoły z Microsoftu są już "aware ot it" (należało to sprawdzić przed wypuszczeniem wersji alpha jako ostatecznej). Niestety te matoły nie są "aware of" niedziałający xbox.com i forums.xbox.com. Nie mogę napisać do supportu, bo xbox.com nie działa!!! Poszedłem na całość, wrzuciłem wszystkie obrazy partycji systemowej, a nawet zrobiłem format i zainstalowałem wszystko na nowo (przypominam 100% oryginały) i teraz wiem na 100%, że to wina jakiegoś lamera z Microsoftu (albo w efekcie zmian pod Kinecta albo w związku z polskim XBL). Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 ten nowy dashboard to syf, wg, mnie duzo wolniejszy od starego. jak by byla mozliwosc to z checia bym wrocil do starego a co do fable III to parodia, nie wiem czy kupowac jak ma nie dzialac. czy ten problem dotyczy tylko sflashowanych konsol i sie nie obawiac ? bedzie jakis patch do tego dasha nowego na dniach ? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Oryginał działa ZAWSZE, a dash działa szybciej, sporo szybciej. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Racja, również zauważyłem że jest nieco szybszy płynniejszy. Jedynie te białe tło i czcionka nie ten teges. Ale ogólnie jest dobrze chociaż najlepszy dash to był ten pierwszy Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 no i pies k. mac mam orginalnego fable 3 i nie dziala po aktualizacjii(jeszcze przed działał) i mam pytanie co teraz ? ? ms ma zamiar cos zrobic, wypuscic jakas latke czy maja to daleko w (pipi)e ? ? szukalem wczoraj prawie cala noc i wiem tyle ze w ciul ludzi ma taki problem i nie tylko taki ale nigdzie nie ma wiadomosci ze ktos stara sie to naprawic... nie działają tylko pirackie kopie fable 3, nowe zabezpieczenia Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 A u mnie po aktualizacji nie działają żadne gry z HDD choć można je instalować, tak samo dema i gry Arcade z sieci. Parodia !!! Poza tym wygląd to jakas pomyłka, poprzedni bardziej mi się podobał, szkoda że nie można zrobić downgrade'a Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) wyszla dzisiaj jakas aktualizacja? :> Edytowane 25 grudnia 2010 przez BartIrlandia Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 goscu ten dash jest od premiery kinecta dostepny <ja (pipi)e> Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 dzieki ze mi powiedziales... jak chcialem zakupy zrobic wczoraj przez strone internetowa to mi wyskoczylo ze jest jakas nowa aktualizacja ale byl to chyba jakis blad Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 dziś pojawiła się aktualizacja, wiadomo ocb ? Cytuj
cithall 107 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Aktualizacja z powrotem przywraca możliwość odpalenia gry przy starcie konsoli. Poza tym chyba nic nie dodali. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) dodali, blokade kazdego pirata i oryginalu, jezeli mamy flash napedu:-) Wiadomo bylo od czasu wersji 2.0.20035.0 ( odpowiednik 2.0.12626 wersji retail ) o tym incydencie, ale nikt farby nie puscil:D ps. obecna wersja po dzisiejszym updacie to chyba 12625, a wersja 20035 na debug ( 12626 ) wyszla prawie 2mc temu, wiec wszystko jeszcze przed osobami grajacymi na kopiach, bo glownie w nich ma trafic! Edytowane 19 stycznia 2011 przez Dabman Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 No i poprawia Critical Error w grach Arcade!! Wyglada na to, ze pare osob na swiecie mialo ta przypadlosc, bo juz mialem odsylac x do serwisu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi