Opublikowano 21 listopada 201113 l Pewnie nie takiego posta oczekiwales, ale co tam: ksiazka kosztuje 34zl (na allegro z wliczona wysylka - w empiku jest za 38zl), to naprawde nie jest duzo jak za to co oferuje nam Martin, w szczegolnosci biorac pod uwage jak dlugo przyjdzie nam czekac na kolejna czesc (i ile czasu uplynelo miedzy ta, a poprzednia czescia). Naprawde, mozna sobie pozwolic na ta ksiazke.
Opublikowano 21 listopada 201113 l mialem w planach ja kupic gdyz czytanie ksiazki jest duzo przyjemniejsze niz patrzenie sie godzinami w ekran laptopa ale wyskoczyly nieplanowane wydatki i nawet tych marnych 4 dyszek nie mam luzem ;/
Opublikowano 21 listopada 201113 l obejrzalem 1 sezon w hbo, jaka ksiazke powinieienm teraz zaczac czytac?
Opublikowano 21 listopada 201113 l pierwsza? kilka watkow w serialu zostalo pominietych takze radze czytac od poczatku
Opublikowano 29 listopada 201113 l do tych co czytali ksiazke - jak sprawuja sie elementy magii do tej serii ? w sensie, serial mi sie podobal bo nie bylo w nim szczegolnie jakichs czarodzei i wrozek itd. jak to sie sprawuje potem, gdy mamy jakies smoki i lodowe giganty ?
Opublikowano 29 listopada 201113 l Już zaczynają gadać, że HBO zamówiło kolejne dwa sezony które będą na podstawie 3 książki. Wszystko ma byc kręcone w jednym roku.
Opublikowano 29 listopada 201113 l do tych co czytali ksiazke - jak sprawuja sie elementy magii do tej serii ? w sensie, serial mi sie podobal bo nie bylo w nim szczegolnie jakichs czarodzei i wrozek itd. jak to sie sprawuje potem, gdy mamy jakies smoki i lodowe giganty ? smoki pojawiają się w ostatnim odcinku na końcu, co dalej to się zobaczy, lodowe giganty, a w zasadzie lodowe zombie pojawiają się bardzo rzadko, zgodnie z pierwszą częścią ksiązki
Opublikowano 30 listopada 201113 l Skończy się pewnie w połowie bo kasa i widzowie się skończą. To ty chyba nie wiesz co sie w 3 ksiazce dzieje. Ale pewnie na niej skoncza. Bylbym szczerze zdziwiony jezeliby kontynuowali.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Myślę, że trzeci sezon pourywa wszystkim du.py i w efekcie zrobią jeszcze czwarty.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Autor krążą plotki, że hbo zamówi dwa sezony na raz (oba będą ekranizacją trzeciej książki) i nakręcą je jednocześnie.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Poprzednia strona teka ;/ Hejas: no HBO bedzie mialo niezly dylemat wedlug mnie. Z jednej strony skonczyc serial w "najlepszym", najbardziej odpowiednim (jezeli w ogole mialoby sie konczyc) momencie, z drugiej strony kontynuowac, ale byc nastawionym na komentarze, ze nuda. Nie mowiac juz, ze musieliby polaczyc AFFC i ADWD w jedno co oznacza 2 sezony minimum. Dwa sezony gadania, głównie.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Wedlug mnie mogliby je polaczyc w jeden sezon bo wiekszosc rzeczy mozna wyciac bez specjalnej straty. Edytowane 1 grudnia 201113 l przez Mq
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Autor the cold winds are rising! http://www.deadline.com/2011/12/tv-teaser-hbos-game-of-thrones-3/
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Witam Pytanie do tych co czytali książkę: Czy po obejżeniu sezonu 1 warto przeczytać książke??? Czy w książce występuję dużo wątków nie zawartych w serialu??? dzięki
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Serial jest bardzo wierny książce z tego co pamiętam, więc nie zastałbyś wiele nowego czytając ją teraz.
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Przeca pisali ludzie, że dość sporo wątków książkowych nie znalazło miejsca w serialu.
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Serial to jak zabawka do zestawu Happy Meal - dla niektórych rzecz najważniejsza, dla większości tylko dodatek.