Skocz do zawartości

Sezon 2 - A Clash of Kings

Featured Replies

• Odpowiedzi 431
  • Wyświetleń 75,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  • Autor

marnej jakości ten rip i z lektorem, ale zasiadam do oglądania. epicki butthurt na polszę na czanie xD.

Opublikowano

epicki butthurt na polszę na czanie xD.

fakt raz ze odcinek pierwszy dobry to jeszcze gratis beka na czanie ( a ja sam z dubem nie ogladam :( )

Opublikowano
  • Autor

ta dziw.ka co ją theon je.bał wygrywa w kategorii najohydniejsze cycki w historii.

Opublikowano

Troche na CGI przytępili kasy. Pewnie na Blackwater trzymają wszystko.

Opublikowano
  • Autor

POWER IS POWER

głębokie w chu.j

Opublikowano

jest juz w eterze drugi w ejdżdi z hbo go uk jesli ktos nie wyczeka

podobno drugi ep gorszy od startowego, sam jeszcze nie ogladalem

Opublikowano

Aktor grajacy Crastera srednio mi lezy. Mi by tutaj pasowal Ron Perlman

Opublikowano

s02e01 mną zamiótł. Szczerze to zapomniałem jaki ten serial jest zaje.bisty. Zaraz odpalam e02. I chu.j że potem 2 tygsy bez odcinka, ale nie wytrzymam :D

Opublikowano

(pipi)a pierwsze 5 minut odcinka, a już mnie Jeffrey zdązył wkurwic.

Straszna zamotka z tym serialem, 10 wątków na raz, i dwa razy tyle postaci.

Opublikowano
  • Autor

już w tym miesiącu wychodzi pierwszy tom w formie audio-booka. ma trwać 32 godziny. obsada:

• Eddard Stark – Robert Więckiewicz
  • Catelyn Stark – Agata Kulesza
  • Robb Stark – Piotr Bondyra
  • Jon Snow – Damian Kulec
  • Lysa Arryn – Anna Dereszowska
  • Robert Baratheon – Marian Dziędziel
  • Cersei Lannister – Maria Seweryn
  • Tyrion Lannister – Jacek Barciak
  • Jaime Lannister – Łukasz Simlat
  • Daenerys Targaryen – Dorota Kuduk
  • Jorah Mormont – Robert Gonera

chyba spiracę z interneta

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jak zobaczyłem post tk to myślałem, że robią polską wersję xD Obsada fajna, ale audiobooków nie lubię.

Opublikowano
  • Autor

bez kitu tyrion i robert obsadzeni znakomicie. wojnar doda postaci tej swojskiej nuty ;).

Opublikowano

Są już napisy do drugiego odcinka? Napiprojekt mi nie znajduje, a na napisy.info też nie ma :(.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To po (pipi) ogladales drugi.

Opublikowano

Czy ta akcja z wcześniejszym odcinkiem ripowanym z HBO GO będzie już na stałe, czy to tylko jednorazowy zryw był?

1333539777610.jpg

Opublikowano
  • Autor

nie wiadomo

2lt5x61.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Do osób, które czytały książkę (i widziały drugi odcinek) - czy tylko mnie wkurzyła zmiana imienia Ashy? Wygooglowałem, że to z powodu zbyt dużego podobieństwa do... Oshy. W końcu widzowie to idioci i w życiu nie ogarnęliby dwóch tak podobnych imion. Z tego samego powodu w pierwszym sezonie Robert Arryn stał się Robinem, co też jest głupie, bo w końcu Robertem był nie bez powodu.

Nie wspominając o tym, że Asha/Yara mogłaby być trochę mniej brzydka.

Na plus, że w końcu ogarnęli jak zrobić porządne wilkory. ;)

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

A Yara brzmi troche jak Arya wiec i tak sie amerykance wkopali. Nikt nie bedzie mogl rozroznic tych dwoch postaci!

Z innych njusow, prawdopodobnie kompletnie wycieli Victariona. Ja wiem, ze serial ma prawo leciec wlasna droga, ale jednak. Boli.

Opublikowano

Victariona jest stosunko mało w Starciu Królów,większego znaczenia nabiera w 4 tomie. Więc sądzę że na niego też przyjdzie pora.

Opublikowano
  • Autor

to prawda, że ten typ w klatce to syrio? który tak na prawdę jest cicho-ciemnym? (czy jak oni tam się zwą w książkach).