gork 19 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Hmm czytałem książki jakieś dwa lata temu i kompletnie nie pamiętam pierwszych tomów. Co tak dokładnie zmienili w wątku Jona Snowa, bo dla mnie idzie to w takim samym kierunku jak w książce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Póki co, to prawie nic, po prostu w książce Miał ściąć Ygritte, ale zamiast tego ją wypuścił i dogonił towarzyszy. Jon wpadł w zasadzkę Dzikich wraz z którąś z wron i ten kazał mu się do nich przyłączyć. W serialu pewnie nie będzie tego, a z Ygritte pójdzie prosto do Mance'a. Tak mi się wydaje, chociaż wtedy będzie niepełny wątek 'co się stało z resztą czarnych braci i dlaczego go nie szukali' Edytowane 9 maja 2012 przez Manga Ryu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Gra o tron nakręca mnie do grania w Skyrim Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2012 Ze spoilerami z ksiażki wypi*erd*alać do działu ksiazki. Założyć sobie tam temcik i pisać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 10 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2012 Póki co, to prawie nic, po prostu w książce Miał ściąć Ygritte, ale zamiast tego ją wypuścił i dogonił towarzyszy. Jon wpadł w zasadzkę Dzikich wraz z którąś z wron i ten kazał mu się do nich przyłączyć. W serialu pewnie nie będzie tego, a z Ygritte pójdzie prosto do Mance'a. Tak mi się wydaje, chociaż wtedy będzie niepełny wątek 'co się stało z resztą czarnych braci i dlaczego go nie szukali' Ogolnie pozmieniali duzo, ale takich (pipi) ktore nie wiadomo po (pipi) tykali bo zmiany tylko wychodza na gorsze. Naprzyklad Renly zdejmujacy zbroje, co niweczy ksiazkowa linie obrony Brienne i Cat w postaci "byl (pipi)a w zbroi jak moglysmy go zabic". Albo teraz Littlefinger magicznie, w pare dni, przemierzajacy caly kontynent zeby powiedziec dla Tywina ze Margaery koniecznie chce byc krolowa. Jakby (pipi)a widz nie mogl sie domyslec, nawet mu sie jakis hintow nie daje tylko odrazu wszystko na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 10 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2012 Podobno wszystkie zmiany są konsultowane z Martinem, więc myślę, że nie ma się co przejmować nawet tymi istotniejszymi (jak brak niektórych postaci). Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 Póki co, to prawie nic, po prostu w książce Miał ściąć Ygritte, ale zamiast tego ją wypuścił i dogonił towarzyszy. Jon wpadł w zasadzkę Dzikich wraz z którąś z wron i ten kazał mu się do nich przyłączyć. W serialu pewnie nie będzie tego, a z Ygritte pójdzie prosto do Mance'a. Tak mi się wydaje, chociaż wtedy będzie niepełny wątek 'co się stało z resztą czarnych braci i dlaczego go nie szukali' A racja, wiedziałem, że coś mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 Kto podpier.dolił smoki? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 Kto podpier.dolił smoki? Złodziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) A nie ten łysy 'czarodziej' od Nieśmiertelnych? K.rwa, sory za niezakryty spoiler. Chociaż w sumie spoilerem to on nie jest, bo po prostu tak przypuszczam, poza tym, spod kaptura łeb wyglądał podobnie. Siedziałem 6h przy egzaminie, sory. Edytowane 11 maja 2012 przez Manga Ryu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 To Ci wyszedł ten spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 Weźcie sobie zróbcie kur.wa oddzielny temat do sypania spoilerami z książek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) ARYA UMIERA W 3 SEZONIE Edytowane 11 maja 2012 przez kad2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Ragus- ale to nie jest spoiler z książki, bo w książce nic takiego nie ma [; Edytowane 11 maja 2012 przez Manga Ryu Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2012 ARYA UMIERA W 3 SEZONIE Przedtem Eddard wraca jako wight i zabija Cercei, przynajmniej tyle dobrego z tego. A racja. [/spoiler off] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Umrzyjcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Kolejny odcinek, trochę gorszy od poprzedniego ale dalej zarąbisty. Strzelam że końcówka to ściema Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 kurde to lanisterowie wygraja całą bitwę a na żelaznym tronie zasiądzie Hodor szkoda że martin tak to rozwiązał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 kad2: podły draniu, powieszę cię za mosznę jeśli to prawda Jednak da się zrobić dobry odcinek bez Tyriona. Jest tendencja wzwyżkowa. Greyjoy regularnie u mnie punktuje, świetny aktor, świetna postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Pytanie do tych, co czytają książki - na końcu siódmego odcinka na prawdę wisieli młodzi Starkowie? Logiczna byłaby dla mnie zaprzeczająca odpowiedź, ale po tym serialu nigdy nic nie wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 arya nie umiera ale kogoś otrują na weselu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Zlinczują nas za te spoilery z książek @Humulin To nie oni- to te dzieciaki, o których była mowa. W książce były to po prostu dzieci piekarza, tutaj bardziej zaznaczyli, bo przecież każdy widz to debil i trzeba mu pokazać czarno na białym co się dzieje. Tu jeszcze jeden spoiler o tym wątku, a raczej wyjaśnienie, co się różniło, kto nie chce, niech nie patrzy xP W "Starciu Królów" Theon miał ten sam powód, żeby zabić niewinne dzieci- nie odnalazł prawdziwych Starków. Tyle, że ukrywali się gdzie indziej- praktycznie nie uciekli, a chowali się w kryptach Winterfell. Mi ten odcinek podobał się dużo mniej niż poprzedni- jakoś się nudziłem. W sumie tylko Jaime dał radę tym razem. Brakowało mi jakiegoś motywu z Davosem. W dziale nt. spraw forum poprosiłem o utworzenie działu o Grze o Tron (tak jak mają to niektóre seriale), chociażby na miejsce tego o Prison Breaku, bo serial dawno się skończył. No, ale na razie cisza. Moglibyśmy założyć kilka różnych tematów i nikt nie miał by do nikogo pretensji co do spoilerów. Edytowane 15 maja 2012 przez Manga Ryu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 spoiler spoiler krwawe gody jako final sezonu czy dopiero w nastepnym? jak obstawiacie? (pipi) nie moge sie doczekac tej sceny Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 nastepny koncowka tego sezonu tu plonące Wintefell it is known Troche z(pipi)ali Jaimiego w tym odcinku c'nie. I Cat na koncu. Scenarzyscy HBO powinni przeczytac ksiazke "How do I into motivation" chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Wy jesteście wszyscy adptowani. Nie no, ale cyna, że czytało się jeszcze jakąś książkę poza w janko muzykantem musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi