Masorz 13 193 Opublikowano 30 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2012 Czytaj ksiazki chopie. Czytam + Dodał MODERATOR do des3 to bylo :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 31 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2012 Serial to kastrat przy książce, nie znam nikogo kto byłby zawiedzony po przeczytaniu Gry o Tron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 kiedy wreszcie ten drugi sezon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zieg 4 Opublikowano 8 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MUsYMiVkFVE kiedy wreszcie ten drugi sezon... U nas pojawi się 2 kwietnia, czyli dzień po premierze w Stanach. Musimy jeszcze chwilkę poczekać niestety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 http://www.mtv.com/photos/game-of-thrones-season-2/1678887/6890472/photo.jhtml Nowe foty. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2012 Czemu Balon taki wychudzony :< Melissandre jakos malo czarujaca, ale zobaczymy w ruchu jak wypadnie. A Stannis ma wodoglowie. Brienne <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 17 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2012 Stannis, Melisandre - inaczej ich sobie wyobrażałem, tak w ogóle to nie pasuje mi kompletnie Sansa Stark, a i Arya odbiega od swojego książkowego wizerunku. Jednak jeżeli chodzi o sam serial wciągnął mnie on na tyle, że po obejrzeniu pierwszego sezonu połknąłem wszystkie dostępne wtedy tomy sagi. Przybieram się teraz do "Tańca ze smokami" jak już drugi tom w Polsce wydali. Martwi mnie też, że na kolejny tom przyjdzie sporo poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 http://www.hbo.com/game-of-thrones/index.html#/game-of-thrones/about/video/season-2-trailer-power-and-grace.html/eNrjcmbO0CzLTEnNd8xLzKksyUx2zs8rSa0oUc-PSYEJBSSmp-ol5qYy5zMXsjGyMXIyMrJJJ5aW5BfkJFbalhSVpgIAXbkXOA== nowy trailer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Idzie zima! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Kwiecień miłym miesiącem będzie, Gra o Tron, Wiedźmin na X360 Sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Jaram się. Pytanie do osób, które czytały książki: Czy można się spodziewać rozwinięcia wątku Tywina Lannistera? Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 To zależy od twórców. W drugim tomie było go niewiele, ale w pierwszym sezonie było go więcej niż w pierwszym tomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Mam nadzieję że będzie " Tyron- bigger, better and more badass" (może oprócz bigger) Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Tyrone Lannister najlepszy murzyn w calym Westeros ragus: Raczej nie ma co w jego wypadku rozwijac... Bedzie troche o przeszlosci, jego zonie, moze troche bardziej pociagnal co sie dzialo podczas Robert's Rebellion. Znacznego rozwiniecia jego watku raczej nie bedzie bo nie ma za bardzo co rozwijac. Typ bedzie latal po katach i knul az doknuje swego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 4 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2012 Macie, oglądajcie. Świetny zwiastun. http://www.youtube.com/watch?v=BwGILsrdGdM&feature=related "Starcie Królów" nie przypadło mi do gustu w takim stopniu jak "Gra o tron", ale po tym zwiastunie mam wielką ochotę odświeżyć sobie tę historię, by po zakończeniu sezonu zabrać się za "Nawałnicę mieczy". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 4 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2012 Zwiastun rozpier.dala, muszę się kiedyś zabrać za ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2012 (edytowane) Miazga, niecały miesiąc jeszcze... Edytowane 4 marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2012 właśnie skończyłem 1 sezon, bardzo fajny. Ostatnia scena kinda weird, ale sporo rzeczy nie zczaiłem (imiona wciąż mi się mylą). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2012 To teraz książkę łyknij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2012 Dopsz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 9 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2012 Serial bardzo dobrze można uzupełnić książką- gwarantuję, że nikt nie będzie Ci się wtedy mylił. No, może poza jakimiś piątoplanowymi postaciami. Jestem w trakcie drugiego tomu (Starcie Królów), chcę przeczytać przed serialem, lub lecieć na bieżąco (z lekkim wyprzedzeniem w książce). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Jedna z rzeczy, które mi za bardzo nie pasują w serialu to lekko prześmiewcze podejście do postaci Tyriona, mam nadzieję, że się poprawią w drugim sezonie. Edytowane 13 marca 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Gdzie Theon Greyjoy, ja się pytam? Nigdzie go nie widać w zwiastunach (ok, zauważyłem go raz w migawce, która trwała mniej niż sekundę). Czyżby jego wątek miał został potraktowany całkiem po macoszemu w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Gdzie Theon Greyjoy, ja się pytam? Nigdzie go nie widać w zwiastunach (ok, zauważyłem go raz w migawce, która trwała mniej niż sekundę). Czyżby jego wątek miał został potraktowany całkiem po macoszemu w tym sezonie? Nie sądzę - myślę, że po prostu nie chcą za bardzo spoilować na temat roli Theona w "Starciu Królów". Jedna z rzeczy, które mi za bardzo nie pasują w serialu to lekko prześmiewcze podejście do postaci Tyriona, mam nadzieję, że się poprawią w drugim sezonie. Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 Na ten przykład: pierwsza bitwa Tyriona w serialu: dostał w łeb i przespał zabawę, w książce naprawdę walczył, większy był z niego twardziel na papierze niż pokazano to na szklanym ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi