Zieg 4 Opublikowano 13 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2012 W najnowszym trailerze Theona widać dosłownie przez chwilę, ale wszystko wskazuje na to, że zachowano scenę z Ashą z pierwszego rozdziału "Starcia Królów". Poza tym, w którymś z clipów z planu wspomniano, że Theon będzie ważniejszą postacią w tym sezonie, tak więc worry not Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=qzVSchaagNg&feature=youtu.be Edytowane 20 marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 Znów będę co tydzień oglądał mam nadzieję dobre odcinki. Zobaczymy czy dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 Nie mają innego wyjścia. Pierwszy sezon to dla mnie najlepszy serial ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 stannis jakiś taki chu.jowy troszku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 Nie mają innego wyjścia. Pierwszy sezon to dla mnie najlepszy serial ever. A ile Ty seriali oglądałeś? 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 Z 5, może 6. Ogólnie nie jestem fanem tej formy, ale realia Westeros leżą mi idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 20 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2012 Rzygać się już chce od tych wszystkich trailerów, teaserów, plakatów, wywiadów i innych tego typu rzeczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2012 True, true, w praniu się zobaczy. Dla "odmiany" zabrałem się za czytanie "Tańca ze Smokami" - wciągnęło mnie, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 21 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2012 Rzygać się już chce od tych wszystkich trailerów, teaserów, plakatów, wywiadów i innych tego typu rzeczy... ja nawet nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2012 To co, jutro oglądamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Jest już na dysku, za godzinę jakąś napisze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Pierwszy epizod nie sponiewierał mną, przedstawia głównie rozstawianie pionków na szachownicy przed porządną juchą, napięcię jest wyraźnie odczuwalne. Trzyma poziom odcinków z poprzedniego sezonu. edit: są cycki. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Dobry początek, bardzo dużo się dzieje, kilka nowych wątków wprowadza i na pewno zachęca by dalej oglądać. Nie czytałem książki, ale jak mniemam ostatnia scena: Była spowodowana tym, że Joffrey zrejdżował po tym jak dowiedział się o tym, że jest bękartem i kazał zabić wszystkich innych bękartów tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Nie czytałem książki, ale jak mniemam ostatnia scena: Była spowodowana tym, że Joffrey zrejdżował po tym jak dowiedział się o tym, że jest bękartem i kazał zabić wszystkich innych bękartów tak? Nie, szukał Arii, ale zabijanie niemowląt mogło być spowodowane rejdżem. Mam nadzieję, że ktoś zrobi tribute dla Joffreya, w którym będą pokazane wszystkie policzkowania Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Ksiazki > serial Dodatkowa zaleta to ze po przeczytaniu 1 czesci nie trzeba czekac kolejny rok na kontynuacje [jak na kolejny sezon serialu], chyba ze sie przeczytalo wszystkie czesci, wtedy trzeba poczekac kilka lat :confused: Tak pozatym to nie wiem czy ogladac ten drugi sezon, bo wkurzaja mnie zle dobrani aktorzy i potem czytajac ksiazke chcac czy nie chcac wyobrazam ich sobie tak jak widzialem w serialu [Jon i Theon troche wygladaja jak spedalone chloptasie, Ned i Catelyn za starzy, Daenerys jest o kilka lat starsza, Tyrion wyglada jak pocieszny karzelek itd] Jeszcze jesli chodzi o Jona i Theona to po prostu mi nie odpowiadaja, ale nie kluci sie to jakos z ksiazka, ale reszta juz obiektywnie odbiega od tego jak zostali przedstawieni w sadze. Nie jest to moze jakas wielka wada, ale troche przeszkadza. EDIT: Za to Joffrey'a dobrali idealnie, lepszego aktora nie daloby sie chyba znalesc - udalo im sie zachowac w(pipi)iajacosc tej postaci, ktora sprawia ze ma sie ochote mu za(pipi). Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Pokaż mi karła, który nie wygląda pociesznie (nie ubliżając karłom oczywiście) Co do książki, miałem tak samo, podczas czytania wyobraźnia nie chciała działać tak jak trzeba i podrzucała mi gotowe obrazy postaci wykreowanych w serialu. Poza tym książka zawsze > niż jej filmowa adaptacja i nic tej reguły nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) No w ksiazce Tyrion nie jest pocieszny, to prawdziwe monstrum ktore ma jedno oko innego koloru drugie innego itd, teraz mi sie nie chce szukac opisu, no ale pocieszny to on nie jest. Jest odrazajacy, a moze nawet wrecz w pewnym stopniu przerazajacy [chociaz te slowo dobrze tego nie oddaje, bo jest zbyt silnie nacechowane - ale jakas czesc tej cechy zawiera sie w tej postaci]. A w serialu wyglada jak pocieszny sympatyczny karzelek. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Melilisandre genialna, po zdjeciach mialem obawy, ze sie nada ale w ruchu wyszlo to cudowanie Niestety Stannis z dupy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Wojna to piękna sprawa. Niech Joffrey się zabije i będzie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 DRUGI ODCINEK NA DUŃSKIM HBO GO, A IDIOCI JESZCZE NIE ZRIPOWALI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) jest rip z polskiego hbo go, sciągam. zobacze na ile to prawda jest. edit: to nie fake, pobierać, z polskim lektorem. Edytowane 2 kwietnia 2012 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Jak to drugi jak co dopiero pierwszy był? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) też targam. niestety z lektorem . Jak to drugi jak co dopiero pierwszy był? O_o w ramach promocji serialu w niektórych europejskich krajach hbo wrzuciło dwa odcinki na vod Edytowane 2 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi