_mike 318 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 (edytowane) Ten serial jest tak dobry, że aż trudno w to uwierzyć! Edytowane 2 kwietnia 2012 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 marnej jakości ten rip i z lektorem, ale zasiadam do oglądania. epicki butthurt na polszę na czanie xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Nie no ja poczekam bo ukradłem S02E01 w takiej jakości, że mucha nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 epicki butthurt na polszę na czanie xD. fakt raz ze odcinek pierwszy dobry to jeszcze gratis beka na czanie ( a ja sam z dubem nie ogladam ) Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 ta dziw.ka co ją theon je.bał wygrywa w kategorii najohydniejsze cycki w historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 Troche na CGI przytępili kasy. Pewnie na Blackwater trzymają wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2012 POWER IS POWER głębokie w chu.j Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2012 jest juz w eterze drugi w ejdżdi z hbo go uk jesli ktos nie wyczeka podobno drugi ep gorszy od startowego, sam jeszcze nie ogladalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2012 Aktor grajacy Crastera srednio mi lezy. Mi by tutaj pasowal Ron Perlman Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2012 Jest gorszy, w sumie nie wiele się dzieje i zero Joffreya i Robba w tym odcinku ;c Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2012 s02e01 mną zamiótł. Szczerze to zapomniałem jaki ten serial jest zaje.bisty. Zaraz odpalam e02. I chu.j że potem 2 tygsy bez odcinka, ale nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2012 (pipi)a pierwsze 5 minut odcinka, a już mnie Jeffrey zdązył wkurwic. Straszna zamotka z tym serialem, 10 wątków na raz, i dwa razy tyle postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) już w tym miesiącu wychodzi pierwszy tom w formie audio-booka. ma trwać 32 godziny. obsada: Eddard Stark – Robert Więckiewicz Catelyn Stark – Agata Kulesza Robb Stark – Piotr Bondyra Jon Snow – Damian Kulec Lysa Arryn – Anna Dereszowska Robert Baratheon – Marian Dziędziel Cersei Lannister – Maria Seweryn Tyrion Lannister – Jacek Barciak Jaime Lannister – Łukasz Simlat Daenerys Targaryen – Dorota Kuduk Jorah Mormont – Robert Gonera chyba spiracę z interneta Edytowane 4 kwietnia 2012 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 Jak zobaczyłem post tk to myślałem, że robią polską wersję xD Obsada fajna, ale audiobooków nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 bez kitu tyrion i robert obsadzeni znakomicie. wojnar doda postaci tej swojskiej nuty . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) Są już napisy do drugiego odcinka? Napiprojekt mi nie znajduje, a na napisy.info też nie ma . Edytowane 4 kwietnia 2012 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2012 Dwa odcinki chłonąłem jak nożem po maśle. Teraz kurna czekaj prawie 2 tygodnie x[ Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 To po (pipi) ogladales drugi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 Czy ta akcja z wcześniejszym odcinkiem ripowanym z HBO GO będzie już na stałe, czy to tylko jednorazowy zryw był? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) nie wiadomo Edytowane 5 kwietnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Do osób, które czytały książkę (i widziały drugi odcinek) - czy tylko mnie wkurzyła zmiana imienia Ashy? Wygooglowałem, że to z powodu zbyt dużego podobieństwa do... Oshy. W końcu widzowie to idioci i w życiu nie ogarnęliby dwóch tak podobnych imion. Z tego samego powodu w pierwszym sezonie Robert Arryn stał się Robinem, co też jest głupie, bo w końcu Robertem był nie bez powodu. Nie wspominając o tym, że Asha/Yara mogłaby być trochę mniej brzydka. Na plus, że w końcu ogarnęli jak zrobić porządne wilkory. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2012 A Yara brzmi troche jak Arya wiec i tak sie amerykance wkopali. Nikt nie bedzie mogl rozroznic tych dwoch postaci! Z innych njusow, prawdopodobnie kompletnie wycieli Victariona. Ja wiem, ze serial ma prawo leciec wlasna droga, ale jednak. Boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Victariona jest stosunko mało w Starciu Królów,większego znaczenia nabiera w 4 tomie. Więc sądzę że na niego też przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 to prawda, że ten typ w klatce to syrio? który tak na prawdę jest cicho-ciemnym? (czy jak oni tam się zwą w książkach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi