Welna 1 094 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 no to i ja * Lloris * Piqué * Luis?o * Cissokho * Schweinsteiger * Malouda *Cambiasso * Nani * Messi * Olić * Anelka Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 września 2010 Autor Opublikowano 13 września 2010 Cissokho nie zagra a widzieliscie, ze C. Ronaldo doje,bali do napastnikow? Troche slabo, bo zajmuje miejsce. Dobra, powoli chyba juz wykorzystalem wszystkich mozliwych co lepszych napastnikow, ktorzy moga strzelic gola. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o WLM to skład mam taki: Piatow Guldan - van der Wiel - Maduro Landzaat - Siem de Jong - Gourcuff - Malouda Messi - Villa - Jeleń A co do gier. Technicznie na pewno lepiej wykonana jest ta ze stronki UEFA. Szybko podliczane punkty, bardziej przejrzysta, pokazuje kto ma kontuzje lub pauzuje za kartki, następny przeciwnik jest pokazany pod każdym zawodnikiem (to nowość akurat). Osobiście bardziej wolę ją niż WLM. Skład na oficjalnej UEFA: Cech van der Wiel - Maduro - Pareja Siem de Jong - Malouda - Gourcuff - Van Der Vaart Jeleń - Messi - Villa Skład Liga Europejska: Akinfeev Marcelo - Capdevila - Bruno Alves Honda - Błaszczykowski - Gerrard - Yaya Touré Forlán - Agüero - Miccoli No i kod do ligi PSX Extreme w LE jakby ktoś chciał dołączyć: classic league: 3941-1008 head to head league: 3941-1010 Edytowane 13 września 2010 przez Robak Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 No i kod do ligi PSX Extreme w LE jakby ktoś chciał dołączyć: classic league: 3941-1008 head to head league: 3941-1010 Pozwoliłem sobie dołączyć Gram tylko na stronce Uefy LM: Casilas Pique maicon a.cole vidic eboue xavi snajder van.der.vart Higuain raul Rezerwa: McGregor, Kross, Murawski, Zanni LE; Reina uifalusi chelini arboleda kolo ture Honda kagawa kuyt kuzmanovic lukaku forlan Rezerwa:Akinfiejev, rudnevs, vieira, capdevilla Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Tylko UEFA.com, bo nie wspieram gier, w których wygrywa ten, kto ma więcej kasy. Roberto - Clichy, Adriano, Fabio Coentrao - Diaby, Malouda, Gourcuff, Ronaldinho - Kalou, Berbatov, Pato. W bramce i obronie Benfica - liczę, że nie stracą bramki z Żydami. A może obrońca coś ustrzeli lub zaasystuje. Arsenal przeważnie w grupie nie miał problemów, to też i z Bragą myślę dadzą radę - choć wobec problemów w ataku bramek może nie być dużo. Toteż zaprosiłem Clichy'ego i Diaby'ego. Chelsea jak się rozkręci to i z 8 może wpakować Żylinie. Milan z sympatii, choć ciężko powiedzieć jak sobie dadzą radę z Francuzami. Berba w formie - przynajmniej jedną powinien ustrzelić. Adriano i Gourcuff na dokładkę. Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) ok, też dołączyłem skład: Lloris - Clichy, A. Cole, Maicon, Ferdinand - Iniesta, Schweinsteiger, Malouda, Valbuena - Messi©, Sercan Yildirim Edytowane 14 września 2010 przez Marcin$ Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Widzę, że muszę sobie założyć konto na tej UEFA, bo nikt nie grać w WLM i nie będzie tego zastrzyku adrenaliny, który daje tylko rywalizacja z forumowymi kolegami. Okej, zrobię drużynę, taką samą jak w WLM. Powiem wam, że Gareth Bale to w WLM dobra opcja, nie wiem czy w UEFA też, ale w WLM jest - jak zauważyłem - jako obrońca, a tak naprawdę gra jako ofensywny pomocnik i strzela dużo goli oraz dużo asyst zalicza. Tak że ja bym brał. Póki co: Piatow - Coentrao, Luisao, Bale, Marcelo - Jadson, Malouda, Fabregas - Messi (K), Berbatow, Cardozo Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Dobra, założyłem, jak w tej UEFIE się zmienia ustawienie z 4-4-2 na 4-3-3? Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Bale w UEFA FF (Football Fantasy) jest już pomocnikiem. Messi, jest wybierany przez 50% grających w to, a mój drugi napastnik przez 0,5% : o Dobra, założyłem, jak w tej UEFIE się zmienia ustawienie z 4-4-2 na 4-3-3? jak masz to graficzne ustawienie, to po prostu przeciągnij sobie pomocnika (z pola) na napastnika (z ławki). Edytowane 14 września 2010 przez Marcin$ Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Ogqozo na uefa w LM 9 drużyn zgłoszonych także będzie się działo, w LE 3. Ktoś zmontował ligę w WLM? Jak komuś mało to na uefa jest jeszcze typowanie wyników w LM i LE. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Dołączyłem, widzę, że już 10 zespołów. Skład trochę inny, bo inne kwoty pieniędzy. Przeraża mnie to, że mam bardzo popularnych graczy, czterech z nich ma ponad 10 proc., w tym Fabregas ponad 20 proc., a Messi 50 proc. Zastanawiam się, czy czegoś nie zmienić, odważniej pójść. Może wrócę do Eduardo, Marko Marina itp., tylko że w UEFA można mieć tylko dwóch zawodników naraz z danego klubu i jest jeszcze trudniej. Ale muszę przyznać, że to chyba lepsza gra. Wymaga więcej skilla, a mniej SMS-ów. Lubię ją, chociaż po siedzeniu tak długo nad WLM nie mam już sił, by dopracować skład. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Robimy forumowe typowanie wyników ? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 E tam, typowanie wyników, WLM ciekawsze. Jak się tam na UEFA zapisać do grupy "Poland"? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Dobra poszedl team: Julio Cesar Alex, Pique, Gallas Malouda, Cambiasso, Scholes, Khedira Chamakh, Jelen, Villa © Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Mówcie mi, gdzie do Polanda się zapisuje w tym UEFA, bo chcę nie tylko być najlepszy na świecie, ale też w Polsce. Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Raczej już po herbacie, przy tworzeniu drużyny (nazwa, kolory itd) był wybór. Partizana wybrałeś także musiałeś przeoczyć, to zaraz nad lub pod wyborem klubu było. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Na Windowsie Millenium i Mozilli 2.0 nie mogłem urzeczywistnić swoich planów. Nie działała u mnie metoda przeciągania, miałem wielkie kłopoty ogólnie. Jest mi przykro, ale nie rozpier.dolę Was w tej gierce Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Mówcie mi, gdzie do Polanda się zapisuje w tym UEFA, bo chcę nie tylko być najlepszy na świecie, ale też w Polsce. Hmm mnie z automatu zapisalo do ligi Polskiej, pewnie po IP. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Ja mam IP polskie, więc widać to nie to. Nevermind, będę wymiatał w lidze fanów Partizana Belgrad. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Dawno temu się rejestrowałem, ale chyba przy tym się wybierało skąd się jest i później Cię przydziela. Spróbuj w opcjach konta zmienić kraj na Polskę jeśli nie masz tego ustawionego. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 września 2010 Autor Opublikowano 14 września 2010 Berbatova nie ma nawet na lawce rezerwowych. Przegraliscie swoje zycie. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Ja mam IP polskie, więc widać to nie to. Nevermind, będę wymiatał w lidze fanów Partizana Belgrad. Moze rzeczywiscie przestaw kraj w profilu na Polska, ja w ligach mam po prawej: PSX Extreme league, overall, group phase, barcelona, poland. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Luzik, zmieniam go na Sercaka Yildrima i wrzucam Valdesa do bramki. Obecnie mam w sumie identyczny skład na WLM i UEFA, tylko Gareth Bale jest w WLM, bo obrońca, a w UEFA mam Vermaelena. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) Do dupy z tymi składami, trzeba zagrać 3-5-2, bo jeden obrońca w ogóle nie jest powołany na mecz, a drugi zaczyna na ławce. A nie, jeszcze można robić transfery to se pozmieniam. Edytowane 14 września 2010 przez Junkhead Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 United jakie rezerwy hardkorowe wystawia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi