Blaise 3 614 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Z Marcelo mocno ryzykujesz. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 października 2010 Autor Opublikowano 19 października 2010 Brama Huntelaara w dzisiejszym meczu to tak oczywista sprawa, ze pewnie nic nie strzeli :potter: Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Z Marcelo mocno ryzykujesz. A co, kontuzja? Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Nie, po prostu gra przeciwko dobrym zawodnikom, to będzie dla niego prawdziwy sprawdzian. Jak dotąd spisywał się świetnie jako obrońca, ale mimo wszystko Pato> skrzydłowi Deportivo/ Malagi. Jednak obstawiam, że zagra świetnie, w końcu Roberto Carlos nie chwaliłby go nadaremnie. Edytowane 19 października 2010 przez blazej10 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 16pkt a grało tylko 3 graczy, chyba nie źle. Higuain Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Nie, po prostu gra przeciwko dobrym zawodnikom, to będzie dla niego prawdziwy sprawdzian. Jak dotąd spisywał się świetnie jako obrońca, ale mimo wszystko Pato> skrzydłowi Deportivo/ Malagi. Jednak obstawiam, że zagra świetnie, w końcu Roberto Carlos nie chwaliłby go nadaremnie. No i się spisał. Jego wjazdy w pole karne poprzedzane dryblingiem są niesamowite. Potrafi ładnie pociągnąć piłkę, ale i rozegrać. Nie dziwię się, że Mou jest nim zafascynowany. Co do meczu jeszcze, zaskoczyły mnie trochę zmiany i cieszę się z gwizdów na Robinho Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 października 2010 Autor Opublikowano 20 października 2010 Brama Huntelaara w dzisiejszym meczu to tak oczywista sprawa, ze pewnie nic nie strzeli :potter: No tak, to samo bylo w ostatniej kolejce. Dla Spartaka mial strzelac Willian (czy jak mu tam), a strzelal Ari. Tera gra Schalke i zamiast Hunta strzela Raul. Oczywiscie jestem na te ewentualnosc przygotowany :potter: Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Widzę, że chyba wszystkim się już znudziła ta zabawa. Ustala ktoś jeszcze skład na stronie Uefy ? Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Ja na Uefa ustalam, na WLM nie zaglądałem dawno, dobrze, że przypomniałeś ;D Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Skład wytypowany, na dodatek Uefa dodała 5.0 mln zielonych na transfery. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Gra jeszcze ktoś w Uefa fantasy ? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 No, jak zdążę to jutro ustawię skład. I rozpocznie się mój marsz w górę tabeli. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Ciężko coś wykombinować. Opcje w ataku to jak strzelanie w ciemno. Bo jak nie strzelanie, to można tylko wziąć Messiego, Ibrę, Ronaldo i Eto'o, bo wiadomo, że oni mają największy potencjał do strzelania. Tak samo Robben, Sneijder... i zostaje bardzo mało kasy. Praktycznie nie ma tanich graczy do uzupełnienia, ci po 4 mln euro to rezerwowi. Będzie trzeba chwilę pomyśleć. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Zmontowałem nową ekipę, także ogqozo żegnaj się z 1 miejscem ;D Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Po pół godziny myślenia wtyszło mi coś takiego B: Casillas, Guaita O: Vidić, Evra, Marcelo, Maxwell, Reveillere P: Robben, Seedorf, Costa z Valencii, Vingaard, Claudemir N: Ibra, Messi, Soldado Z bodaj 100 mln na wydanie zostało mi 0,1 mln wolne. Tak że jednak stawiam, że Valencia coś nastrzela dzisiaj i Kopenhaga jako niespodzianka, plus Real na zero z tyłu (u ha ha?). Bardziej są to życzenia, spowodowane ograniczeniem budżetu, niż faktycznie przewidywania, no ale może się zdarzyć. Zaletą składu jest to, że rezerwowi mają sens, więc jak jeden mecz wyjdzie zupełnie nie po myśli, to mogę piłkarzy z niego usunąć i dać kogoś z Valencii albo Kopenhagi albo Lyonu. Teraz jeszcze jakoś to przerobić na nieco inne zasady WLM, by i tam wygrać masę pieniędzy. Cytuj
Gość Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 A ja tak to skleciłem: B: Mandanda O: Diawara, Mbia P: Iniesta, L.Diarra, Joaquin, Costa, Mata N: Messi , Villa, Ronaldo Valencia już "zapunktowała" wczoraj ;p Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 U mnie narazie coś takiego: BR: Cech OB: Alves,Vidic,Pique PO: Ribery, Golanos, Nani, Di Maria NA: Messi, Gomez, Ibra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi