gicolek 3 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Kumam W takim razie jak będzie ktoś wolny to może do Halo się zapiszę, jeśli jeszcze można. Chociaż poza Halo 3 to dużo nie grałem w to :< W każdym razie powodzenia wszystkim ! Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Na czym gramy? monitor czy tv? bo mam swoje słuchawki i moge je podpiąć tylko pod optica (kabel do monitora wyj. optic tez mam:)) i nie chce wozić samolotami (szkoda mi miejsca w podręcznym) w te i z powrotem tego sprzętu. Oczywiście sprzęt udostępnię dla wszystkich jakby ktoś chciał grać.(jak ja nie będę grał akurat;) Edytowane 30 września 2010 przez Zuzu PL Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Bardzo mi przykro oznajmić, że i ja odpadam. Składa się na to parę czynników: wolę oszczędzać kasę na większy turniej, jestem troszkę podziębiony, bardzo mało osób ze sceny przyjeżdża (a jest to dla mnie zawsze główna atrakcja), no i mam sporo pracy na przyszły tydzień. Po rozważeniu za i przeciw... niestety zostaję... Aha, no i Reach jest dla mnie balasem 1 Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Na czym gramy? monitor czy tv? bo mam swoje słuchawki i moge je podpiąć tylko pod optica (kabel do monitora wyj. optic tez mam:)) i nie chce wozić samolotami (szkoda mi miejsca w podręcznym) w te i z powrotem tego sprzętu. Oczywiście sprzęt udostępnię dla wszystkich jakby ktoś chciał grać.(jak ja nie będę grał akurat;) Monitor. Optica masz w kablu, normalne wyjście słuchawkowe w monitorze (dźwięk podpięty jest pod monitor). Jeśli chcesz grać na głośniczkach monitorowych to ostrzegam, że mają one 1 wat mocy, więc dźwięk najlepszy nie jest. Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Bardzo mi przykro oznajmić, że i ja odpadam. Składa się na to parę czynników: wolę oszczędzać kasę na większy turniej, jestem troszkę podziębiony, bardzo mało osób ze sceny przyjeżdża (a jest to dla mnie zawsze główna atrakcja), no i mam sporo pracy na przyszły tydzień. Po rozważeniu za i przeciw... niestety zostaję... Aha, no i Reach jest dla mnie balasem Mam tak samo Krzysztof... nawet to przeziebienie sie zgadza, ciekawe co? No nic milej zabawy wszystkim. GO PDT!! Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 (edytowane) To ile bedzie teamow ? Jeden czy dwa ? 2v2 w Halo Reach FTW XD Edytowane 1 października 2010 przez Ins 1 Cytuj
cichyd 3 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 ja jednak bede jak ktos nie ma pary to chetnie zagram pozdro Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Nie przewiduje dużych tłumów na turnieju z tego co wiem to bedzie około 8 drużyn 2v2, dlatego proponuje, żeby zacząć turniej o 12, pasuje to wam ? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Z tego co wiem to podium wygladalo tak: 1. PDT ( Flaha, Ciacho ) 2. % TEAM ( Insiak, Alkoholik ) 3. Father & Son ( Cichy, Maciek ) 1 Cytuj
r2d3 1 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 to grubo Cichy XD To jest serio czy zart? Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 http://www.pown.it/4134 Musialem to wrzucic, pozdro dla Alkoholika XD PS. Ledwo co turniej pamietam LOL Cytuj
cichyd 3 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 to grubo Cichy XD To jest serio czy zart? powiem tak niektórzy uczestnicy szczególnie 1 szy mecz patrzyli z pogardą później już tylko z podziwem, mój syn pod koniec mieł mały fan club heheh Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Z tego co wiem to podium wygladalo tak: 1. PDT ( Flaha, Ciacho ) 2. % TEAM ( Insiak, Alkoholik ) 3. Father & Son ( Cichy, Maciek ) Gratulacje dal zwycięzców wyprzedzili nas o dwie długości basenu i pięć lat świetlnych (cokolwiek by to oznaczało:)) Cichy z Maćkiem też zawalczyli ładnie, Maciek dał rade cały dzień na turnieju bedzie z niego pros już niedługo:)) nie wiem kto nam taka nazwe"%" dał ale pasuje do nas dorzucił bym jeszcze AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na początku i gra gitara (kto był na turnieju ten słyszał, a jak nie to polecam link który INS wstawił). Nie żebym sie czepiał ale mój nick jest z błędem (znaczy sie bez błędu:)) AlkoCHolik PL;) Dzięki dla INSa i Gosi za tolerowanie mojej osobliwości przez trzy dni (gdzieś po drodze podobno zajęliśmy drugie miejsce w REACH ) Impreza befor i after party i tak najlepsza. pozdro dla flachy i kasi(specjalnie pod prąd na autostradę sie nie pchałem:)) Wszelkie roszczenia co do uszczerbku psychicznym na zdrowiu spowodowane moją osobą prosze kierować do mojego lekarza (mam papiery na bycie gupijm i możecie mi possać łokieć ) P.S.-fotki kto chce to pisać na priv. a do galerii wyśle komu trzeba jutro. P.S2.niepozdrowienia dla tych co nie byli a mogli być, mają czego żałować se można było fote z namacalnymi hostessami zrobić a nie z takimi co sie kończą na .jpg a no i zagrac na lanie w reach. 1 Cytuj
Raz 19 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 P.S2.niepozdrowienia dla tych co nie byli RAGE a mogli być UN-RAGE 1 Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 P.S2.niepozdrowienia dla tych co nie byli RAGE a mogli być UN-RAGE że o interpunkcje ci chodzi? Sam jestem przykładem osoby która nie często bywa na turniejach, taki lajf i wielkie faki dla tych co olali przybycie, a nie dla tych co nie mogli.(dla niektórych powroty były cięższe niż dojazd LOL;))) Co sie tak wszyscy rozpisali na temat turnieju? P.S.foty idą ale mi urywa od internetu. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 że o interpunkcje ci chodzi? Sam jestem przykładem osoby która nie często bywa na turniejach, taki lajf i wielkie faki dla tych co olali przybycie, a nie dla tych co nie mogli.(dla niektórych powroty były cięższe niż dojazd LOL;))) Co sie tak wszyscy rozpisali na temat turnieju? P.S.foty idą ale mi urywa od internetu. O, faki dla tych co nie byli... ale mogli byc. Czyt. Nie bylo go, ale po prostu nie mogl sie pojawic. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 7 października 2010 Autor Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) Nagrody? Chyba gadżety ujowe... Cudów miało nie być, ale z tego co wiem to totalne przegięcie... Edytowane 7 października 2010 przez TroniC Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Gra na PC (u mnie RIDICK) koszulka, smycz, podkładka pod myszkę, i starter SIM 36.6. mało co INS nie dostałby swojej paczki i to zostało by do podziału na dwóch. (to było za drugie miejsce, organizatorzy nie wiedzieli że drużyny są dwuosobowe;) LOL) Za pierwsze chłopaki dostali to samo plus (flacha myszke logitecha, a ciacho gre na X-a((chyba?))) Wolałbym dostać jakąś pierdołę z uniwersum HALO, soundtrack REACH np, niż takie fanty, impreza nastawiona na blacharzy była i cóż brak ogarnięcia w tej kwestii. Dziwnie patrzyli trochę pecetowcy na ludzi grających w FPS-na padzie:) Sie nie ma co dziwić że mało ludzi na turnieje potem przyjeżdża i sie nie ma co dziwić że nagrody słabe jak mało ludzi startuje, koło sie zamykAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Cytuj
KILa 4 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Ja pierd.... nie wiedzialem o evencie ;( Trela ma po ryju Cytuj
Zuzu PL 3 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Ja pierd.... nie wiedzialem o evencie ;( Trela ma po ryju RIDICK-a ci sprzedam:C (smycz gratiz:)) Cytuj
r2d3 1 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Cichy ale i tak szacunek dla ciebie i dla syna, moj ojciec od x lat nie zachecal mnie do spedzania wspolnego czasu razem. Także wielki szacunek z mojej strony dla Ciebie i dla Macka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi