walek 96 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Mam laptopa, ktory ma zainstalowany Windows Vista. Wlozylem plytke z oryginlanym Windows XP, i probowalem zainstalowac nowy system. Jednak pojawia mi sie komunikat A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer... tech info 0x00000007b. Czy na laptopach z Vista da sie sie zainstalowac XP. Czy te laptopy maja jakies zabezpieczenia, ktore nie pozwalaja na instalacje nowego systemu? Da sie to obejsc? dzieki za pomoc, pozdro Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Zmień w BIOSie ustawienia dysku twardego na IDE/SATA albo zrób sobie płytkę instalacyjną winzgrozy z wbudowanymi sterami pod dyski sata. Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2010 Autor Opublikowano 16 września 2010 Mam w biosie ustawienia dysku twardego SATA. Problem nalezy rozwiac programem nLite 1.4 Looknij te wide http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zainstalowac-windows-xp-gdy-mamy-windows-vista Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ale ja to wiem :F To Ty miałeś problem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi