Skocz do zawartości

Team ICO Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Cardozo Chcesz wiedzieć co jest takiego za.(pipi)istego w ICO i SotC ? Trup ściele się gęsto jak w Dead Nation, akcja non stop, skrypt na skrypcie lepsze niż w CoD, litry krwi jak w GoW 3, a kolory

• I dobrze, nie powinna być niższa, odświeżone dzieła team ico są dla mnie więcej warte niż COD2 z noktowizorem, karabinem i czołgiem.Należy im się pare dolców i uważam że ludzi którzy będą grać w spira

• Ciekawe, czy to prawda, chodzi oczywiście o datę TIC.   http://www.walmart.com/ip/ICO-Shadow-of-the-Colossus-PS3-PlayStation-3/15061046

Opublikowano

Ja tam bym sie nie gniewal na taka date :D i cena bardzo atrakcyjna.

Opublikowano
  • Autor

Na filmiku widać to o czym wcześniej pisałem, że ICO z PS2 jest rozmazane na LCD, natomiast w HD już wygląda bardziej szczegółowo. Teraz tylko czekać na jakiś gameplay, bo tutaj jest tylko intro pokazane.

Opublikowano

hmmm niestety dużej poprawy graficznej nie widać .... A szkoda...nie będzie to poprawa jak w gow collecion....

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

hmm?? jak to nie?? nic nie poprawili??:P przecież grałem na ps2 i niedawno na ps3 i różnica była kolosalna:) taki gow2 prezentował się lepiej niż np. taki dante's inferno:P

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

W każdym razie Ico już tak "ładnie" wyglądał nie będzie:P

Opublikowano
  • Autor

Słupek ma rację, więcej zmian nie było. No dodali do dwójki filmiki, które na PS2 były tylko na bonusowym DVD, a taka wersja nie była w Polsce dystrybuowana.

Opublikowano

ale filmiki z czego pamiętam już nie podpięto pod lepszą rozdziałkę i porównując do gameplayu wyglądały tragicznie... w Ico tu widać zmianę:)

Opublikowano

Oby dorzucali do tego wydania demko TLG , tak jak to było przy GoW Collection i demie GoW3.

Opublikowano

Kurcze, szkoda że nie będzie raczej takiej kolekcjonerskiej edycji jak w serii gow... Np. figurka tego szczuro- zwierza, a sama gra np: w pudle w kształcie głowy jednego z kolosów:D

Jak za taką wersję gow było mi szkoda wydać tyle kasy tak myślę że za tą trylogię już mógłbym się skusić:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Podobno dopiero kwiecień 2011. Szkoda bo SOTC w sumie nie skończyłem... będzie ku temu okazja.

edit: wyobrażacie sobie trofea w tych grach? Przecież taki SOTC ma masę sekretów. Ja pierdzielę :D

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Walmart wystawił PAL-owe okładki?

Nie, jakiś tam największa sieć sklepów w Szwecji.

Opublikowano

Zobaczyłem okładkę i napaliłem się na maksa, dawać to już teraz :D Na chwilę obecną najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra.

Opublikowano

Nom ekstra szczególnie dla takich grzeszników jak ja to znaczy ludzi którzy nie grali w ICO i Shadowa ;].

Tylko żeby premiera była szybciej nie przed samym TLG.

Opublikowano

Centralnie śnił mi się dziś SOTC w HD :) Grafika była przepiękna, dodali do.j.eba.ny efekt wiatru podczas galopu Argo czy ujeżdżaniu kolosa. Wszystko w 60 klatkach. Mocarne tekstury. Ahh marzenia.

... dawno mi się gra nie śniła bez kitu. :unsure: