Skocz do zawartości

Team ICO Collection

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No efekt wiatru byłby mocarnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Opublikowano

Teraz po oficjalnym potwierdzeniu wydania Team ICO Collection mogę się naprawdę cieszyć. Pozostaje mi już tylko czekać na datę wydania tego świetnego zestawu w USA/EU, a potem już tylko zamówić i cieszyć się dwoma świetnymi grami. W SotC grałem jakiś czas temu i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ciekawe jak będzie się prezentował w HD. ICO nie mam w kolekcji i ciekaw jestem co ma do zaoferowania ten tytuł. Specjalnie wstrzymywałem się z zakupem wydania na PS2 by nie kupować dwa razy tego samego i w ostateczności dobrze, że tak zrobiłem.

Opublikowano (edytowane)

Czekajcie na jutrzejszą konferencję Sony, ma być coś, co ucieszy bardziej niż sama zapowiedź Team Ico Collection. Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte wcześniej Kolosy i parę innych nowinek.

Edytowane przez Musiol
Opublikowano

Życzę sobie płynniejszej animacji w SotC i oczywiście ograniczenia dorysowywania, bo obie przypadłości nękają wersję na PS2. No i mogliby dorzucić bonusowo niewykorzystane kolosy, zresztą pierwotnie miało ich chyba być w grze 25, więc na pewno mają jakieś niewykorzystane modele. :] Jeśli ten news o wersjach reżyserskich potwierdzi się, to składanka może spokojnie kosztowac jak nowa gra, bo i tak będzie warta tej kasy.

Gość _Milan_
Opublikowano

Pamiętacie PE z recenzją ICO? Boże, co to były za piękne czasy!

nastepnego dnia pobiegłem po gierke ;]

9 plus chyba było, albo 9