Skocz do zawartości

Team ICO Collection

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wez mi ktos wyjasnij co takiego dobrego jest w tych grach, bo tyle o nich slyszalem tylko, ze w sotc planszami sa jakies lazace kolosy.

Ico i SotC to gry jedyne w swoim rodzaju. Obie oferuja niezapomniana przygode, w obu gameplay wyznaczal nowe standardy kopiowane pozniej przez innych developerow. Dodatkowo wspaniala muzyka, oraz artyzm, niezapomniane swiaty...ahhh... mozna by dlugo sie tak rozwodzic.

Mnie bardziej ciekawi sprzedaz odswiezonego Ico i SotC. God of War Collection odniosl wielki sukces, ale Sly Tiilogy to klapa sprzedazowa.

Masz jakieś wyniki odnośnie Sly ?, przecież to w sprzedaży z 2 tygodnie jest, GoW Collection też nie miał jakiegoś mega startu, po prostu cal czas się sprzedaje dość dobrze.

Edytowane przez balon1984
Opublikowano

wez mi ktos wyjasnij co takiego dobrego jest w tych grach, bo tyle o nich slyszalem tylko, ze w sotc planszami sa jakies lazace kolosy.

Ico i SotC to gry jedyne w swoim rodzaju. Obie oferuja niezapomniana przygode, w obu gameplay wyznaczal nowe standardy kopiowane pozniej przez innych developerow. Dodatkowo wspaniala muzyka, oraz artyzm, niezapomniane swiaty...ahhh... mozna by dlugo sie tak rozwodzic.

Mnie bardziej ciekawi sprzedaz odswiezonego Ico i SotC. God of War Collection odniosl wielki sukces, ale Sly Tiilogy to klapa sprzedazowa.

tos mi powiedzial, to samo mozna powiedziec o wielu grach.

Opublikowano

tos mi powiedzial, to samo mozna powiedziec o wielu grach.

@Cardozo Chcesz wiedzieć co jest takiego za.(pipi)istego w ICO i SotC ? Trup ściele się gęsto jak w Dead Nation, akcja non stop, skrypt na skrypcie lepsze niż w CoD, litry krwi jak w GoW 3, a kolorystyka bije ilością barw Super Mario Galaxy :potter: hehe

Jak ci to pasuje, to wciągaj śmiało kolekcję.

• Plusik 3
Opublikowano

Jakieś sugerowane ceny tego cudeńka juz gdzieś się przewijały?

Na Zavvi cena wynosi 33.95 euro. Co jest śmieszną kwotą jak za zestaw tak wspaniałych gier.

:turned: to by było miodzio, ale nie z wybuchem radości wstrzymam się do ogłoszenia polskiej ceny.

Opublikowano

I dobrze, nie powinna być niższa, odświeżone dzieła team ico są dla mnie więcej warte niż COD2 z noktowizorem, karabinem i czołgiem.Należy im się pare dolców i uważam że ludzi którzy będą grać w spiracone ICO i SOTC należy wieszać za jaja.

• Plusik 2
  • Minusik 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam nadzieję, że to tylko plotka, nie mająca nic wspólnego z prawdą. W końcu zima '11 to premiera samych największych tytułów AAA i TIC, choć nie wiem jak świetne jest, to nie miałoby szans na dobrą sprzedaż. Myślę, że idealną porą byłoby koniec wiosny/ początek lata. Zero konkurencji i niska cena na pewno podwyższyłyby słupki sprzedaży.