Skocz do zawartości

Team ICO Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Cardozo Chcesz wiedzieć co jest takiego za.(pipi)istego w ICO i SotC ? Trup ściele się gęsto jak w Dead Nation, akcja non stop, skrypt na skrypcie lepsze niż w CoD, litry krwi jak w GoW 3, a kolory

• I dobrze, nie powinna być niższa, odświeżone dzieła team ico są dla mnie więcej warte niż COD2 z noktowizorem, karabinem i czołgiem.Należy im się pare dolców i uważam że ludzi którzy będą grać w spira

• Ciekawe, czy to prawda, chodzi oczywiście o datę TIC.   http://www.walmart.com/ip/ICO-Shadow-of-the-Colossus-PS3-PlayStation-3/15061046

Opublikowano
  • Autor

Po raz pierwszy będzie chyba można stwierdzić, że Shadow of the Colossus prezentuje się ładniej niż ICO. Oby tylko animacja w Kolosach była płynna, bo czasem potrafiła zwolnić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bonusy do ICO and Shadow of the Colossus HD:

('full 1080p HD and stereoscopic 3D support, 7.1 surround sound, full PSN Trophy support', premiera - 27 września)

- dwa dynamiczne tematy (po jednym na każdy tytuł),

- tony ekskluzywnych materiałów video z ICO, Shadow i, co najważniejsze, TLG.

Szczerze mówiąc mogli się bardziej postarać. Jak nie chcieli już dawać tego dema TLG, to mogli rzucić soundtrack (nawet w wersji cyfrowej) z Ico i Shadow (a już najlepiej byłoby gdyby dali oba te bonusy, wtedy mógłbym nawet zapłacić pełną, normalną cenę).

Edytowane przez MBeniek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bonusy do ICO and Shadow of the Colossus HD:

('full 1080p HD and stereoscopic 3D support, 7.1 surround sound, full PSN Trophy support', premiera - 27 września)

- dwa dynamiczne tematy (po jednym na każdy tytuł),

- tony ekskluzywnych materiałów video z ICO, Shadow i, co najważniejsze, TLG.

Szczerze mówiąc mogli się bardziej postarać. Jak nie chcieli już dawać tego dema TLG, to mogli rzucić soundtrack (nawet w wersji cyfrowej) z Ico i Shadow (a już najlepiej byłoby gdyby dali oba te bonusy, wtedy mógłbym nawet zapłacić pełną, normalną cenę).

te bonusy są w każdej zwyklej wersji ? Są w ogole jakeis inne wersje niz zwykle?

Opublikowano

jest tylko jedna wersja przeznaczona na rynek us/eu. skośnoocy dostaną te gry na osobnych płytach w ładniejszym wydaniu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro już jest recka, to mogliby przyśpieszyć premierę (a nie, że jeszcze nam każą czekać 3 tygodnie) . Mam nadzieję, że będzie tak samo jak z Res3 (Ultima wysyłał na tydzień przed premierą).

P.S. Jaką ocenę wystawiło GT (bo nie chcę oglądać, żeby się na spoiler nie nabić)?

Opublikowano

spoko odjeli za smieszne rzeczy : ze nie zmienili sterowania do dziejszych standardów, brak checkpointa za kazdym rogiem itp ;)

Opublikowano

Bardzo jestem ciekaw jak oba tytuly sprawdza sie w 3D :woot:

Edytowane przez _daras_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oceny

Destructoid - 9.5

Eurogamer - 9

Videogamer - 10

TheSixthAxis - 9

Digital Chumps - 9.6

IGN - 8.5

GameTrailers - 8

NowGamer - 9.4

Game Informer - 9.75

Opublikowano

Pozostawia nadal w przekonaniu że są ponadczasowe :i_am_so_happy:

Opublikowano

Mam od piątku, grałem na razie kilkanaście minut w ICO i najlepszym podsumowaniem jest po prostu: stara, znakomita gra w nowych szatach. :-) W HD wygląda ładnie.

Opublikowano

Mam od piątku, grałem na razie kilkanaście minut w ICO i najlepszym podsumowaniem jest po prostu: stara, znakomita gra w nowych szatach. :-) W HD wygląda ładnie.

Gdzie kupiłeś?

Opublikowano

dostał od sony:)

btw. ico i sotc to chyba jedyne gry, które znam na pamięc - nawet ico, mimo tego, że grałem tylko raz, 4h w kawałku... lata temu.

w hd? całość wyglada super - to są po prostu stare dobre gry w 1080p, bez udziwnień i z mega klimatem.

troszkę szkoda, że nie popracowali nad przenikaniem tekstur i kilkoma innymy babolami ale... kto by sie tym przejmował :)

że też muszę teraz mieć gościa, ktory chce grac w dead island....

Opublikowano

Nie pamiętam jak było kiedyś w SotC, ale teraz kamera to jakiś dramat momentami, tak samo sterowanie. Muszę się przyzwyczaić.

Opublikowano

sterowanie jest dokładnie to samo, tylko nie jestem pewien co do auto targetingu przy strzelaniu z łuku... pamięta ktos czy na ps2 to było? nie mam ps2 i nie mogę porównać :confused:

jak dziś grałem i jak walczyłem z "jaszczurką", to myślałem, że cisnę padem gdzieś w ścianę... ok, przesadzam, ale zdenerwowało mnie auto centrowanie na 'korpus' jaszczura zamiast na łapy... nie przypominam sobie takich problemów na ps2.

Opublikowano

Potwierdzam nie było. Da się wyłączyć może?