Ma_niek 860 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 (edytowane) Quick Turn = From a gallop press + twice, Agro should drag her hind quarters like the Quick Stop but then quickly turn around. Tak jak jest napisane ,razem i dwa razy po kolei. Edytowane 17 listopada 2011 przez Ma_niek Cytuj
mattpsx 1 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 w koncu nabylem i swoj egzemplarz i coz moge powiedziec - moze graficznie kolekcja odbiega od dziesiejszych standardów [w tej grze akurat to nie jest najwazniejsze] natomiast "artystycznie i klimatycznie" te dwa piekne tytuly zyja do dzis i przebijaja nie jedna dziesiejsza produkcje, jest dusza jest i moc. Polecam. Mistrzostwo swiata od pierwszych sekund Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Oba skończyłem na dwójce i oba to dla mnie arcydzieła 10/10. Kiedyś dałem w ps2 - wielkiego posta na temat ICO - ale teraz nie mogę go znaleźć - opisującego wrażenia z gry. Chyba go po zmianie forum już nie znajdę?? Kolekcję kupię na pewno, na półce jeszcze stoją ICo i Colossus w limitowanej edycji. Pozdrawiam Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Ja jak wsiąkłem w Ico to 4 razy przeszedłem. Gra genialna. Nie grałem na ps2 i dziękuje Sony za "odgrzewane kotlety" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi