Keymaker 25 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Witam, witam ! Jak już co poniektórzy wiedza, wystartowałem z własnym blogiem, gdzie się intelektualnie i artystycznie spuszczam i wypróżniam, pijąc alkohol i paląc papierosy. Dziś zacząłem serię artykułów dotyczących gier muzycznych i jestem przekonany, że będę mógł Wam co tydzień dostarczać świeżego materiału wypełnionego ciekawostkami i masą lekkostrawnego intelektualnego kału Pierwszy wpis inaugurujący serię wpisów dostępny jest tutaj: LINK Chętnie poczytam komentarze, krytykę i przede wszystkim o tym, co Wy chcecie u mnie czytać. Już mam trochę tematów na pierwszych kilka wpisów - dużą inspiracja dla mnie jest ten kącik nasz, ale zawsze mogę stworzyć bloczek, w którym będę odpowiadał na Wasze pytania Dobra, do czytania, paszczaki ! :potter: 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 nie chce mi się kliknąć w linka ale masz plusa za dobre chęci 1 Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 I tak to upadnie, ale życze wam wszystkiego dobrego. Jak chcecie przetrwać to ogarnijcie wygląd tego bloga, bo się czytać tego nie da (biały tekst + ciemne tło = oczo(pipi)ność). Na początek wielkość tekstu, krój, interlinia, odstępy pomiędzy wierszami, kolorystyka. Potem możecie postarać się, żeby lay wyglądał na taki z przełomu 2004/2005 bo teraz jesteście w okolicach 2000roku. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 września 2010 Autor Opublikowano 14 września 2010 Silnik bloga jest sprzed 8 lat, także prawie trafiłeś Przy starcie napisałem bloga napisałem na Facebooku, że jest to przechuj-pre-alpha :potter: Cytuj
wsaadman 2 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ale jak na prze(pipi)-pre-alphę jest dobrze ;d Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 września 2010 Autor Opublikowano 19 września 2010 Nasz nadworny casual wrzucił wpis o tym, co taka osoba jak on widzi w grach muzycznych Miłego czytania ! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 września 2010 Autor Opublikowano 20 września 2010 O grach muzycznych, vol. 2 jest online ! Sprawdźcie ! LINK Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 września 2010 Autor Opublikowano 27 września 2010 Mojej wesołej twórczości ciąg dalszy, a dziś piszę o... PLASTIKOWYM ŻARGONIE !!! Miłego ! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 października 2010 Autor Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Plastikowe głowy, tak wyczekiwany przez nie jedną osobę poradnik dla kupującego wystartował, część pierwsza dotycząca softu już leży na blogu ! Gry muzyczne - czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część czwarta Edytowane 11 października 2010 przez Keymaker Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 października 2010 Autor Opublikowano 11 października 2010 Druga część poradnika dla kupujących plastiki dostępna ! Gry muzyczne - czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część piąta Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 19 października 2010 Autor Opublikowano 19 października 2010 Znowu zły Keymaker zmajstrował dzieło Szatana ! Gry muzyczne, czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część siódma Z innych informacji dla moich plastikowych onanistów mam info: w weekend na ON/OFFie turniej Guitar Hero: Warriors of Rock i DJ Hero II. Będą za(pipi)iste nagrody dla zwycięzców ! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 października 2010 Autor Opublikowano 26 października 2010 Są już nowe "Gry muzyczne" - chyba najbardziej subiektywne dotąd LINK Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Opublikowano 13 listopada 2010 Mam dla Was skondensowane w jedną papkę dziennikarską plastikowe newsy po dwutygodniowej przerwie Niedługo kolejne "Gry muzyczne" ode mnie też będą. PLASTIC NEWS Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 16 listopada 2010 Autor Opublikowano 16 listopada 2010 Wróciłem z "Grami muzycznymi" ! "Gry muzyczne, czyli plastikowa muzyka na konsoli odpalona - część dziewiąta" Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 listopada 2010 Autor Opublikowano 26 listopada 2010 Kmiotki, nowe Plastic News dla tych, co to nie mają skąd brać informacji LINK Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 grudnia 2010 Dla Plebsu :* Plastic News Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 grudnia 2010 Podsumowanie tygodnia w Plastic News! LINK Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 grudnia 2010 Podsumowanie zeszłego tygodnia z dniowym opóźnieniem! Plastic News - potrójne DLC, oficjalne radio RB i ploteczki! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 stycznia 2011 Słuchajcie, startujemy jako PLXC z, mam nadzieję, cotygodniową listą topowych nut w różnych kategoriach. Człowiekiem, który się tym teraz zajmuje, jest znany tutaj mac167. Oto jego pierwszy, niedoskonały technicznie twór: http://www.youtube.com/watch?v=asTcWeG3rd0 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 marca 2011 Autor Opublikowano 8 marca 2011 Wywiad: CEO Harmonix dla EDGE - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość Polecam gorąco ten wywiad fanom plastików :thumbup: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2011 Co ukrywa przed nami Harmonix do E3? Moje przypuszczenia co do tego, jakie ogłoszenia mogą nastąpić na E3. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2011 Harmonix szuka pracowników i...potwierdza prace nad nową grą taneczną! Jak ja chciałbym tam pracować <3 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 maja 2011 Autor Opublikowano 6 maja 2011 Materiał wideo mojego autorstwa z wrażeniami płynącymi z obcowania z hybrydą gitary i kontrolera RB3! http://www.youtube.com/watch?v=ZAQGfnVuzGc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi