QTF 8 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 szukam osób chętnych do zrobienia trofeów(niektóre prze(pipi)ane). Nieżle bedzie się też zmierzyć online. mój nick: DaNtE_PL. zapraszam Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 (edytowane) szukam osób chętnych do zrobienia trofeów(niektóre prze(pipi)ane). Nieżle bedzie się też zmierzyć online. mój nick: DaNtE_PL. zapraszam ehh to lenistwo jak chcesz ustawki i trofea to wysil się trochę i załóż porządny temat w odpowiednim dziale. ten temat zostawiam do samych rozgrywek online [pewnie umrze szybko] Edytowane 14 września 2010 przez TakeshiX Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Jak ktoś, coś chce to zrobiłem temat -> KLIK Cytuj
mikro 48 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Można grając online rozmawiać przez headset? Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Mozna ale w tylko w grze w którą grasz z drugim graczem-rozmawiaczem.Są jakieś kary dla wychodzących z gry(rankingowej czy w ogóle)?c.(pipi) mnie strzela tak jak w starych wormsach,nie można gry dokończyć Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 września 2010 Autor Opublikowano 26 września 2010 Mozna ale w tylko w grze w którą grasz z drugim graczem-rozmawiaczem.Są jakieś kary dla wychodzących z gry(rankingowej czy w ogóle)?c.(pipi) mnie strzela tak jak w starych wormsach,nie można gry dokończyć ej dokladnie jak gram to sa takie (pipi)e cwaniaki co jak widza ze przegrywaja to wychodza z gier rankingowych...chój mnie strzela wtedy. Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Banda ciot bez honoru,powinna być kara za to ale pewnie nie ma jak wyłażą,trzeba mieć szczęście żeby na normalnych ludzi trafić Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 września 2010 Autor Opublikowano 26 września 2010 Banda ciot bez honoru,powinna być kara za to ale pewnie nie ma jak wyłażą,trzeba mieć szczęście żeby na normalnych ludzi trafić albo na jesczez wieksze cioty ktore nie wiedza ze mozna wyjsc z gry. mam wrazenie ze pare razy z takimi gralem. Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Wie ktoś jak ustawić więcej niż jedną rundę? Biore qick match i zawsze 1na tylko Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 PSN ID: spritezor_pl HS: jest Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 chętnie pogram a także na trofea się ustawię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi