redundantor 4 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Podpisuję się obiema nogami i rękami pod powyższymi postami. Super gierki. Szczególnie ping pong. Oby tak dalej. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 (edytowane) Zauwazylem dziwna rzecz w menu gry: Przy celowaniu kontrolerem w ekran kursor mniej-wiecej zgadza sie z polozeniem kontrolera, jednak po skierowaniu kontrolera w dol pod ekran (praktycznie w kierunku podlogi) i powrocie na ekran kursor jest nieco przesuniety w gore wzgledem kierunku wskazywania kontrolera. Zeby wszystko wrocilo do normy trzeba skierowac na chwile kontroler w gore nad ekran. Dodam, ze kontrolery mam dobrze skalibrowane i sprawdzalem to kilka razy i zawsze jest tak samo, kamerke mam tuz pod ekranem TV, a w innych grach ten ''bajer'' nie dziala. Troche to zakrecone, ale mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi. Dzisiaj pogralem troche w siatkowke - poczatkowo myslalem, ze jest dosyc skomplikowana, ale okazalo sie, ze sterowanie jest tak jak w innych grach bardzo intuicyjne i bardzo fajnie sie gra. Pogralem juz we wszystkie dyscypliny i bardzo mi sie podobaja, poczatkowo troche brakowalo mi troche kregli, ale Bocce daje o wiele wiecej mozliwosci i frajdy. Edytowane 25 września 2010 przez saptis Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 gra jest swietna. wprawdzie od ponad rygodnia nie obczailem wszystkich dyscyplin(gram w ping ponga, gladiatorów i łócznictwo) to jestem przekonany ze reszte da rade.to o czym piszesz rowniez zauwazyłem i mnie to denerwuje. Podobno kazda gra na MOve jest zpolonizowana natomiast jak chcialem to spawdzic to nie ma (pipi)a zeby ustawic polski tez tak macie? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 każda gra robiona przez Sony na move ma być spolonizowana. Resident Evil wyszedł, Time Crisis itp wyjdą po angielsku. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Podobno kazda gra na MOve jest zpolonizowana natomiast jak chcialem to spawdzic to nie ma (pipi)a zeby ustawic polski tez tak macie? zmien jezyk w menu konsoli na polski lub masz gre nie przeznaczona na nasz rynek Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Podobno kazda gra na MOve jest zpolonizowana natomiast jak chcialem to spawdzic to nie ma (pipi)a zeby ustawic polski tez tak macie? zmien jezyk w menu konsoli na polski lub masz gre nie przeznaczona na nasz rynek rzeczywiście mam w menu konsoli ang. - niedługo sprawdze czy pomaga. Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Move Sports Champions vs. Wii Sports Tennis Trailer Cytuj
Ziolo rastamaN 1 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Jak dlamnie wszystkie sporty sa super, ale jak narazie faworytem jest tenis stolowy Z kumplami gramy wieczorami turnieje ... te emocje hehe. Super jest opcja ustawienia trudnosci przed gra dla kazdego gracza osobno (nizszy poziom wieksze "wybaczanie" ruchow przez gre) dzieki czemu , nowy gracz niema wiekszych problemow z powalczeniem z bardziej doswiadczonym graczem. Jedynie szkoda ze niema gry online, moze patch lub dlc w przyszlosci... albo dopiero sports champions 2 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 DLC do Sports Champion: http://www.joystiq.com/2010/10/04/sports-champions-haunted-dlc-coming-to-psn-tuesday/ Na razie podano datę tylko dla USA - Dzisiaj, natomiast Europa powinna dostać jutro Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Świetna gra, nie wiem jak oni zrobili brak lagów w ping pongu, ale tak po prostu jest. Gra wystarczy na bardzo dłuuuuuuugo, poziom trudności jest dobrze ustawiony tzn. w kolejnych pucharach trzeba naprawdę mocno się napocić ( i nie jest to przenośnia ;] ). Ja muszę robić przynajmniej dwudniowe przerwy po dłuższej sesyjce w ping ponga i gladiatorach, bo boli mnie ręka :] Reszta konkurencji jest na szczęście spokojniejsza i też daje masę radochy. Ta gra jest świetnym starterem dla PS Move. Każdy powinien w nią zagrać nim zacznie psioczyć, że jest dla niedzielnych graczy, zdobycie w niej platyny jest nie lada wyzwaniem. BTW Jaką maksymalną prędkości ściny pinglu udało wam się osiągnąć? Mnie 110,2 km/h. Ping pong konsolowy ma też tą przewagę nad normalnym, że nie trzeba schylać się po piłeczkę ;] Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 5 października 2010 Autor Opublikowano 5 października 2010 Ale genialne to DLC. Wiadomo ile będzie kosztowało? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 5$, więc u nas jakieś 15-18 zł. Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Wczoraj w końcu miałam okazję pobawić się Movem właśnie przy Sports Champions. Rzecz jasna wybrałam osławiony już tenis stołowy, bo strasznie tęskni mi się za tym sportem i chciałam sprawdzić jak mają się nawyki z przed prawdziwego stołu do tej gry. Przyzwyczajenia zarówno pomagają, jak i szkodzą. Np. łapałam się na tym, że różdżkę trzymałam tak, jakby była to rakietka - pod kątem. Kiedy przeciwnik plasował mi piłę tuż przy siatce, zbyt nisko poruszałam kontrolerem. Przy serwach trzeba wykonać ruch ręką szybciej niż normalnie. Kilka razy nie trafiłam w piłkę przez to Z plusów należy wyróżnić fakt, że tenisista z bagażem nie będzie musiał się w ogóle starać o ciekawe zagrania (trudne dla przeciwnika mocne odbicia). Generalnie strasznie mi się spodobało i może kiedyś SCh zawita pośród innych moich gier. Ale to na pewno jeszcze nie teraz, bo Move ma za małą paletę gier. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Troche mało tego jak na 18 zł (tyle sie zawsze płaci u nas jak w US jest po 4.99). Przydałoby się żeby dodatkową dyscyplinę dodali. Wtedy byłoby warto. Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 5 października 2010 Autor Opublikowano 5 października 2010 Takie z nowym sportem to myślę że conajmniej 36 zł by kosztowało. 8) Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Trzeba przyznac, ze warto Sports Champions dla samego tenisa stolowego qpic, choc inne deycypliny tez sa swietne. W tenisie zdobylem zloty puchar i niespodzianka -pojawil sie puchar mistrzow. Nie ukrywam, ze aby zdobyc zloty puchar, to trzeba si troche spocic Juz nie moge sie doczekac, gdy qpie drugiego move'a ktorego na razie nigdzie nie mozna dostac... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) Cos jest za 5pln w PSS do tej gierki. Wiecie co to i co odblokowuje? Edytowane 18 października 2010 przez grzes_l Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 18 października 2010 Autor Opublikowano 18 października 2010 Za 5 zł można kupić odblokowanie wszystkiego co można odblokować w grze. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) No to kompletnie bessęsu dla mnie Edytowane 18 października 2010 przez grzes_l Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 18 października 2010 Autor Opublikowano 18 października 2010 Również uważam, że to jest bez sensu. To jest dla tych co chcą mieć wszystkie ciuchy, postacie, przedmioty itd. nie męcząc się. Ale i tak nie odblokują im się wszystkie pojedynki tylko będą je zaliczać tak jak osoby, które nie zapłacą. Ale jaki wtedy sens jak już nie będą nic dostawać. Cytuj
bialy_murzyn 0 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 dzisaj update, po co? Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Zdobyłeś platynę w Sports Champions? http://www.ps3site.pl/zdobyliscie-platyne-w-sports-champions/57917/ Cytuj
mishka 5 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Panowie pytanie, wlasnie zamowilem starer pack razem ze sport champions, bo u kumpla sie dosc wczulem w gladiators pytanie, czym dokladnie juz navigation stick? dziala na tej samej zasadzie co drugi kontroler? czy np grajac w owa pozycje, zwykly kontroler z ta galka bedzie odpowiadal za miecz, a navigation stick na tarcze? czy tak to dziala? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 (edytowane) Navigation Stick nie ma czujnikow ruchu/wychylenia - to po prostu kontroler z galka analogowa, krzyzakiem i przyciskami. Edytowane 14 grudnia 2010 przez saptis Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Panowie pytanie, wlasnie zamowilem starer pack razem ze sport champions, bo u kumpla sie dosc wczulem w gladiators pytanie, czym dokladnie juz navigation stick? dziala na tej samej zasadzie co drugi kontroler? czy np grajac w owa pozycje, zwykly kontroler z ta galka bedzie odpowiadal za miecz, a navigation stick na tarcze? czy tak to dziala? Navigation stick nie ma nic z Move. To taki okrojony DualShock 3. Właściwie można go zastąpić DS3, tylko wiadomo że trzymanie Move w jednej ręce i DS3 w drugiej to o wiele mniejszy komfort.. Więc nie, navigation stick nie posłuży ci za tarczę. I nawet w ogóle ci się nie przyda w Sports Champions. Jedyne gry, w których ci się przyda to RE5 i HR. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi