SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 (edytowane) I Sports Champions go nie wykorzystuje. On jest do takich gier jak MAG, Heavy Rain, Resident Evil 5, RUSE i zastępuje pada - jest zrobiony dla większej wygody (bo trzymanie DS3 w jednej ręce wygodne nie jest). EDIT: Zostałem uprzedzony. Pisanie na padzie ssie Edytowane 14 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj
mishka 5 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 dzieki wielkie za szybka odpowiedz ! nieswiadomy bym wydal 100 pare zlotych na zupelnie niepotrzebny sprzet, wystarczy, ze pilot do ps3 lezy i czeka na objawienie HV move edition zaraz po sport champions to moj nastepny zakup, mysle tez nad time crisis razem z gunem, moj stary za czasow pegasusa naparzal ostro w kaczki, moze od czasu do czasu by pyknal ze mna Cytuj
Fredder 4 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Gdzieś widziałem ze żeby odblokować ukryta postać o imieniu G.r.e.g trzeba przejść wszystkie szkolenia w każdej dyscyplinie a w momencie gdy wybieram opcje naucz się grac z trybu dowolna rozgrywka wszędzie mam odhaczone na zielono ze już jest DONE a postaci nadal nie ma... miał już możne ktoś podobna sytuacje ? Cytuj
Piom 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 dostałem sports champions w niemieckim opakowaniu (zafoliowane więc nie wiem czy otwierać ) nie wiecie czy jest możliwa zmiana języka?? na angielski Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Zdobyłem puchar w walce gladiatorów i kamerka zrobiła mi zdjęcie. Zdjęcie zostało zapisane, ale... gdzie? Wie ktoś? Szukam po XMB ale nie widzę, w menu gry też nic. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Sprawdz w grze w opcjach - w Buzz jest tak, ze gra robi foto, ale zeby je miec w galerii konsoli trzeba je przeniesc z poziomu gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi