Solmath. 23 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) W które gry ze sport champions gra się dość komfortowo z jednym move? Ping pong, bocce, rzut dyskiem i siatkówka (ujdzie z jednym move'm). Walki gladiatorów i łucznictwo najlepiej smakują z dwoma Edytowane 15 września 2010 przez Solmath. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Mam już swój starter pack razem z Navi Super precyzyjne urządzenie Na razie ograłem tylko demko Sports Champions i pingiel wymiata Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 to mozna grac spokojnie na siedzaco ? bo nie mam mozliwosci stac przed TV (brak miejsca) a KILu w recenzji sport champions pisal ze gra jest przystosowana do gry na stojaco Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 po 3h z fullem sports champions jestem spocony i mega zadowolony. Ping pong i gladiatorzy są rewelacyjni, reszta dyscyplin przeciętna. Wypas ten move- super zabawka dla graczy którzy nie wstydzą się grać w gry casualowe. Od sony zależy czy z czasem zrezygnuje z określenia zabawka na poważny kontroler mogący zastąpić pada. Na chwilę obecną jednak tego nie widzę, Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Nowa produkcja pod PS Move: Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 to mozna grac spokojnie na siedzaco ? bo nie mam mozliwosci stac przed TV (brak miejsca) a KILu w recenzji sport champions pisal ze gra jest przystosowana do gry na stojaco Wg mnie ciezko, glupio grac w pingla siedzac, ale nie jest to niemozliwe. Co do Sports Championship to zawidlem sie na czyms na czym najbardziej mi zalezalo, czyli lucznictwo. Jak wysoko celuje to kamera nie lapie mi rozdzki (mam 1.85 i przestawialem kamere na rozne wysokosci). Zona ktora ma 1,64 ma to samo :|. Po za tym, albo cos robie zle, ale luk nie celuje tam gdzie celuje sie rozdzka tylko nizej. Nie wiem czy to blad, ale probowalem juz wszystkiego. (pipi)nia, z innymi dyscyplinami(+demka i resident)nie mam zadnych problemow. Mimo ze nie stoje 2,5 m tylko 1,5 od TV a kamery nie mam na wysokosci klatki piersiowej, bo TV stoj na niskim stoliku. Gladiatorzy wy(pipi)ani, na dwoch rozdzkach swietnie sie gra. Jakby ktos podszedl do tego tematu i wydal bardziej rozbudowana bijatyke byloby miodzio. Soul calibur np Precyzja ciosow jest naprawde niezla. Rzut dyskiem i te kulki niezle, jedynie ciezko sie na pocatku wyczuc jak dobrze rzucac. Pingpong, to klasa sama w sobie najlepsza gra w zestawie. Swietnie sie gra. Siatkowka niezla, dwa razy uderzylem w zyrandol jak robiłem ścine Resident Evil 5. Fajne sterowanie, tylko trzeba sie przyzwyczaic ze ma sie pada na pol przedzielonego i celowanie jest niezle. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Taka lampa przy suficie xd Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) a wiec mlodzi ludzie idacy na swoje we Wrocławiu kupuja sobie takie lampy do mieszkan miazga xD dobrze ze sobie reki nie złamałes michu ;] Edytowane 16 września 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Xd działa wam to demko beat sketcher? U mnie się zatrzymujej na ekranie gdzie trzeba upewnić się ze rozdzka jest 1,5 m od kamery i dalej nic nie mogę zrobic Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Do Residenta zostanie wydany patch czy trzeba brać tę wersję nową ? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Xd działa wam to demko beat sketcher? U mnie się zatrzymujej na ekranie gdzie trzeba upewnić się ze rozdzka jest 1,5 m od kamery i dalej nic nie mogę zrobic jedyne demko gdzie nie przesuwasz celownika tylko fizycznie całą różdżke po ekranie, trzeba zdaje się wcelowac centralnie w kwadracik i przeprowadzić kalibrację (ale nic szczególnego jak dla mnie) Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Do Residenta zostanie wydany patch czy trzeba brać tę wersję nową ? Podobna ma być darmowy patch, tak jak do Heavy Rain i EyePet'a. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Do Residenta zostanie wydany patch czy trzeba brać tę wersję nową ? Podobna ma być darmowy patch, tak jak do Heavy Rain i EyePet'a. patch tylko do wersji gold będzie, na zavvi jest tania. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Xd działa wam to demko beat sketcher? U mnie się zatrzymujej na ekranie gdzie trzeba upewnić się ze rozdzka jest 1,5 m od kamery i dalej nic nie mogę zrobic jedyne demko gdzie nie przesuwasz celownika tylko fizycznie całą różdżke po ekranie, trzeba zdaje się wcelowac centralnie w kwadracik i przeprowadzić kalibrację (ale nic szczególnego jak dla mnie) Nie moge wyjsc z ekranu gdzie napisane jest o tej odleglosci. Nie mam zadnej kalibracji :| dziwne Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Do Residenta zostanie wydany patch czy trzeba brać tę wersję nową ? Podobna ma być darmowy patch, tak jak do Heavy Rain i EyePet'a. patch tylko do wersji gold będzie, na zavvi jest tania. juz jest, od wczoraj. Cytuj
SM1 25 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Xd działa wam to demko beat sketcher? U mnie się zatrzymujej na ekranie gdzie trzeba upewnić się ze rozdzka jest 1,5 m od kamery i dalej nic nie mogę zrobic jedyne demko gdzie nie przesuwasz celownika tylko fizycznie całą różdżke po ekranie, trzeba zdaje się wcelowac centralnie w kwadracik i przeprowadzić kalibrację (ale nic szczególnego jak dla mnie) Nie moge wyjsc z ekranu gdzie napisane jest o tej odleglosci. Nie mam zadnej kalibracji :| dziwne na tym ekranie wciskasz kółko i przechodzisz do kalibracji:) jak nie zadziała to zassi od nowa moze coś się wysypało? ( u mnie działa sprawdziłem ponownie) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 zakupilem dzis z partyzanta PS Move. Narazie sprawdzilem tylko demo Sport Champions i widze ze trzeba bedzie kupic pelna wersje bo ping pong to jest ogien Moze jestem slepy itd ale zadnego wyraznego laga tam nie widze. tylko rece bola potem Cytuj
xbor 54 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Macie w swoich move'ach (kupiłem sam move nie starter pack) polską instrukcję bo w moim nie było (kupione dziś w katowickim saturnie) a teoretycznie wszystko sprzedawane w Polsce musi mieć polską instrukcję, nie żeby mi jej specjalne brakowało ale pytam z ciekawości.. Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 ja kupilem w MM i tez nie mam polskiej instrukcji. sony sie nie wyrobilo na premiere. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Xd działa wam to demko beat sketcher? U mnie się zatrzymujej na ekranie gdzie trzeba upewnić się ze rozdzka jest 1,5 m od kamery i dalej nic nie mogę zrobic jedyne demko gdzie nie przesuwasz celownika tylko fizycznie całą różdżke po ekranie, trzeba zdaje się wcelowac centralnie w kwadracik i przeprowadzić kalibrację (ale nic szczególnego jak dla mnie) Nie moge wyjsc z ekranu gdzie napisane jest o tej odleglosci. Nie mam zadnej kalibracji :| dziwne na tym ekranie wciskasz kółko i przechodzisz do kalibracji:) jak nie zadziała to zassi od nowa moze coś się wysypało? ( u mnie działa sprawdziłem ponownie) z plyty instaluje ;/ sprawdze sciagniete. Wlasnie mimo ze wciskam kolko to nic sie nie dzieje. Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Czy ktoś doszukał się już informacji kiedy jakiś porządny shooter wyjdzie z obsługą movie? Może patch do Uncharted2, MAG, czy jakiegoś innego exclusivea? Edytowane 16 września 2010 przez MarekZet Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 w magu sa testy chyba jakas beta czy cos. RE5, SOCOM , K3? Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Panowie, ktos zamawial Move badz Navigation controller w sklepie PE? Wie czy wyslali(dwa maile i zadnej odpowiedzi nie dostalem)? Ja poprosilem o zwrot kasy i sam pojde sobie kupic by bylo na weekend Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Niby zostaną wysłane dopiero jutro więc ja też anuluje u nich i idę . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi