Skocz do zawartości

PlayStation Move

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 667
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

genialny jest move z sports champions - miażdżąca rozrywka z rewelacyjną precyzją. Kij z tym że wg mnie Move na 99% nie zastąpi pada w fps'ach. I tak jest wart swojej ceny.

Opublikowano

ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...?

czy macie tez tak ze swieci ona tylko w grach a jak jestes w XMB to jest zawsze wygasła?

Opublikowano

ej chyba próbowałem już wszystkiego i nie mam pojecia jak zmianić kolor różdzki w moim move...?

Różdżka sama dobiera najbardziej kontrastujący kolor z otoczeniem. Nic z tym nie zrobisz

czy macie tez tak ze swieci ona tylko w grach a jak jestes w XMB to jest zawsze wygasła?

Do poruszania się po xmb jest wykorzystywany tylko czujnik ruchu w Move, bez użycia kamerki. W takim przypadku "żarówka" jest nie potrzebna.

Opublikowano

Różdżka sama dobiera najbardziej kontrastujący kolor z otoczeniem. Nic z tym nie zrobisz

u mnie zawsze jest różowa kurfa

Opublikowano

u mnie zawsze jest różowa kurfa

Może to jakiś "gay radar"?

Opublikowano

Poki nie pogralem w 'pingla' to zylem w przekonaniu, ze cale to Move to przereklamowana po(pipi)ka. Jest to popierdo9lka ale wcale nie przereklamowana- to dziala, jest dokladne i nakreca na gaming ludzi, ktorych edukacja growa skonczyla sie na Mario :)

Opublikowano

jak siostra grala miala taki sam wiec chyba nie dziala to tak :/

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś ;D chodzi mi oto że gry typu sport champion nie wymagają navi do gry a ja go zakupiłem więc jestem ciekawe kiedy będzie gra z patchem move aby grać move+navi move+DS3

22 września wychodzi patch do Heavy Rain. On będzie wymagał navi czy tam ds3.

Gość _Milan_
Opublikowano

jak siostra grala miala taki sam wiec chyba nie dziala to tak :/

oboje wolicie facetów?

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem kiedyś Wii dla tego magicznego dildo. Znudziło mi się po miesiącu, a było tam zdecydowanie wiecej core'wych gier.

Nie jarają mnie te Sports Champions ale korci mnie do zakupu. Z drugiej strony jak ma się kurzyć to lepiej za 200zł kupić grę.

W Media Expert jest niezły wałek z cenami Starter Packa - na plakatach 199 zł a w sklepie 249. U was jest podobnie?

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Ja choć PS Move nie mam (w tym tygodniu kupię ;)) to nie mogę doczekać się Vitrua Tennis 4. Skoro VT3 na padzie dawało mega funa to z różdżką musi być ogień. A Star Warsy też fajne mogą być, choć nigdy nie lubiłem tej serii. Wolę Pottera ;)