pawelgr5 1 506 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Grał ktoś może z Move w najnowsze DLC do inFamous 2? Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Ja mam takie pytanko - czy kamerka z kompletu PS MOVE - działa z PS2? bo mam dwa movy i dwie kamerki - więc jedną dałbym na Mikołaja chrześniakowi i dokupił parę gier na nią. proszę o odpowiedź. Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 zastanawiam sie nad kupnem stad moja ciekawosc jak sprawdza sie ta nowa zabawka w grach wideo jak np. K3, MW(shooterach) ? Pozdro.. Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Teraz ja mam pytanie:) Chce kupić move i czy jeśli kupie starter z kamerą i http://allegro.pl/nowy-karabin-do-sony-playstation-3-move-apollo-hit-i1988776777.html coś takiego to czy mogę grać w killzona np? CZy karabin zastępuje ten 2 kontroler czy jest potrzebny? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Karabin to tylko uchwyt, jeżeli chcesz z niego korzystać to potrzebujesz jeszcze Navi. Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 sam zdbadalem sprawe i move + gun sprawdzaja sie fenomenalnie. pogralem w demko KZ3 a teraz zaczynam przygode z Dead Space Extraction Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Witam mam pytanko , a mianowicie jesli posiadam kamerke eyetoy to zeby bawic sie move wystarczy kupic ta palke(kontorler)? Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) PlayStation Eye. Tak, wystarczy Edytowane 3 marca 2012 przez hellspawn81 Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Zle sie zrozumielismy , chodzilo mi o kamerke eye toy od playstation 2 , no ale juz sam sie przekonalem ze z nia nie dziala. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) No właśnie a ja mam pytank jaki karabin uchwyt do move kupić? Na zavvi widzę jakieś Venomy po 7 funtów. Czy znacie jakieś tanie i dobre i gdzie najlepiej kupić?Aha i chciałbym go używać głównie do celowniczków House of Dead, Dead Space Extraction czy Children of Eden. Edytowane 8 września 2012 przez adamst85 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 podróbki chyba nie mają wsparcia dla dodatkowych przycisków tak jak sharpshooter, wiec raczej wszystko jedno co kupisz... niech estetyka zdecyduje Cytuj
Biały 55 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Warto kupić jeszcze Move`a? Nigdy nie miałem styczności, a chętnie pograłbym w jakieś tytuły, po których zakwasy nie zejdą przez parę dni + chciałbym coś do wspólnej zabawy w czasie wolnym z dziewczyną. Co sądzicie, opłaca się wydać te ~300 zł? Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Opublikowano 23 kwietnia 2013 300 to chyba przesada, taniej się chyba kupi zestaw 2xmove plus kamerka. Z dziewczyną jak najbardziej - oba Sports Champions są świetne do tego, plus jakiśHouse of Dead można zarzucić, dodatkowo dla laski to Move Fitness :-), czy Lotki z Mistrzostw Nocnych Zawodników. jeżeli masz z kimś grać (laska, jakieś bajtle) to jak najbardziej. Dla samego siebie to średnio. Tylko, żeby bawić się naprawdę dobrze w Sports Champions to polecam dwa movey od razu. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) Warto kupić jeszcze Move`a? Nigdy nie miałem styczności, a chętnie pograłbym w jakieś tytuły, po których zakwasy nie zejdą przez parę dni + chciałbym coś do wspólnej zabawy w czasie wolnym z dziewczyną. Co sądzicie, opłaca się wydać te ~300 zł?Nie warto. Podniecenie z Movem szybko spada. Na początku fajnie - imprezki u znajomych z laskami, wyginają się, prężą, można było czasem coś podejrzeć. Jest kilka dobrych gierek na imprezę - które słabo są oceniane przez Psx Extreme, np. Start The Party (obie części), czy Sport Champion (najlepsza seria dla Move). Gry jednak szybko się nudzą, a jak pomyślisz o tym podłączaniu kamery, kalibracji, to jakoś odechciewa się "muva". U mnie Move się nie przyjął - przez rok może trzy razy go ładowałem - to świadczy o niezbyt częstym używaniu . Kupisz, to po miesiącu będzie leżało w kącie, kurz zbierało - nie polecam. Edytowane 27 kwietnia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Na imprezy zdecydowanie lepszy jest Kinect, a dla normalnego gracza nie ma na to fanych gier, więc kupno PSM jest wg mnie wtopioną kasą. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 ja kupilem z mysla o shooterach, ale wyszedl praktycznie tylko Killzone 3. Gralo sie naprawde git, ale BF3 juz go nie obslugiwal, BF4 tez nie bedzie, CoD tez nie itd. Sport Champions jest spoko, ping pong to rewelacja (na najwyzszym poziomie trudnosci daje naprawde bardzo solidny wycisk), ale wlasnie nudzi sie z czasem. Ja przerwalem jakos w polowie najwyzszego poziomu wlasnie i juz nie wrocilem. Od 2011 praktycznie lezy i zbiera kurz- w sumie pomysle chyba nad sprzedaza zanim PS4 wyjdzie. Jakbys byl zainteresowany, to pisz Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Czy na allegro zdarzają się podróbki różdżek? Chciałbym kupić zestaw 2x różdżka i kamerka. Ceny wachają się (za używkę) w granicach 110/150 zł. To nie za mało? Mova chyba nie podrabiają tak masowo jak padów? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Po prostu move się nie przyjął i stąd taki spadek ceny. Chociaż ja bym wolał nówkę, niespoconą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi