gicolek 3 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Hej, witajcie. Mam konto Xbox Live Gold zarejestrowane na UK. Kiedyś jak już mi się nie chciało grać online to wchodziłem na xbox.com i anulowałem month-to-month renewal, jednak teraz nie da się tego zrobić. Wiecie jak zrezygnować z Golda?
ping 9 042 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Zadzwonić do supportu w UK albo kupić zdrapkę na miesiąc i ją wbić - wtedy automatycznie auto renewal przestaje działać (sam tak musiałem zrobić).
gicolek 3 Opublikowano 16 września 2010 Autor Opublikowano 16 września 2010 Pfff, niedługo będzie trzeba podanie listowne napisać. Cóż, dziękuję za odpowiedź. Poszperałem i znalazłem to co napisałeś. Mój bro to załatwi Dzięki.
Kalafior 9 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Mam podobny problem. W czerwcu skorzystałem z promocji 1 funt za 1miech xbox live - żeby tylko móc taniej gierki kupić z xbox arcade. Jednak zapomniałem anulować przed upływem miesiąca, bo konsola poszła w odstawkę na 3 miechy. Po zalogowaniu na konsoli mam cały czas status Gold. Ale przychodzą maile o tym bym zaktualizował konto bankowe. Hmm, nie mogę obecnie anulować subskrypcji na xbox.com, ale też nie chcę płacić za coś z czeggo nie korzystałem (poprzednie 2 miechy golda). Teraz pytanie czy mi zablokują konto ? Czy doładowanie zdrapką za 1 mieś załatwi sprawę jak w przypadku gicolka, czy musiałbym kupić 2 zdrapki (za 2 miechy) ? grrr, gópi M$
Rekomendowane odpowiedzi