maciekww28 848 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 @estel - no fakt, sama Ayane mu go przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Ninja Gaiden 3 Release Date, Collector’s Edition & Pre-Order Incentives Revealed Tecmo Koei Europe has today announced the release date for the standard and Collector’s Edition of its upcoming action-packed title, Ninja Gaiden 3. Developed by Team Ninja, this new instalment of the celebrated core action series will be available in March next year for Xbox 360 and PlayStation 3. A Ninja Gaiden 3: Collector’s Edition will also be available for both console platforms. Ninja Gaiden 3spotlights the series’ beloved Japanese dark hero, Ryu Hayabusa, with an original story developed by famed writer Masato Kato bringing new depth to the game’s intense swordsmanship and hardcore action combat. Led by Yosuke Hayashi, Team Ninja has crafted the game with the sole purpose of giving players a new experience as the man, the human being, behind the mask of the world’s greatest ninja, Ryu Hayabusa. As well as adding depth to this mysterious and complex character, the videogame promises heightened intensity during close combat fighting while featuring new competitive and co-op online multiplayer modes that bring a new aspect to the Ninja Gaiden series. Team Ninja has also prepared a special treat for those who pre-orderNinja Gaiden 3: an exclusive, special downloadable two-character demo stage from their upcoming Dead or Alive 5 fighting game, which will give fans a first chance to experience the videogame’s high energy action fighting before it hits stores in 2012. The premium Ninja Gaiden 3: Collector’s Edition offers a deluxe package as it includes an exclusive Ninja Gaiden 3 “Unmask” game art book, the official videogame soundtrack CD, a unique collectors “Duel of the Masked” figure, as well as the chance to play four characters in the Dead or Alive 5 demo stage. Ninja Gaiden 3 will be available from 23rd March 2012 for both Xbox 360 and PlayStation 3, and Electronic Theatre will keep you updated with all the latest details on the videogame. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Duży materiał video, pierwsze 30 minut. Mnie się bardzo podoba: http://www.ppe.pl/news-12895-Obszerny_gameplay_z_Ninja_Gaiden_3.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie będę sobie psuł zabawy. Poza tym jest to pewnie ten sam początek pokazywany milion razy w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dokładnie ten sam Londyn, w sumie fajnie, że nie pokazują za wile, ale z drugiej strony trochę lipa, przy premierze NG2 średnio co miecha dawali coś nowego, a tu o samego początku katują tylko Londyn plus kawałek pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-vignette-ninja-gaiden/725695 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Oficjalny projekt okładki (tylko mnie nie zminusujcie za to, że to okładka z PS3). Gra wykorzysta Move, więc ciekawe czy wersja X360 obsłuży Kinecta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie, nie obsłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 PS3 czy X360 - nie ma to znaczenia. Fajny theme i mam nadzieję, że taki klimat się utrzyma. Oby tylko gra dała radę... A na kinekty i move'y leję. Próbowałem jednego i drugiego. Po kilkunastu minutach wróciłem do pada. Za stary jestem na gimnastykę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mozliwe spoilery! Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nieee.... :> Nie bedzie upgradeów broni i tylko katana.:< Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nieee.... :> Nie bedzie upgradeów broni i tylko katana.:< Tez nad tym ubolewam. Moze pozniej dodadza np Lunara w postaci DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) W sumie to jakoś chyba mi wszystko i Tobie jedno - i tak wiadomo że zagramy w dniu premiery :> Mam jakiś głód slasherów po Bayonecie nic sensownego nie ograłem. Edytowane 11 Marca 2012 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 W sumie to jakoś chyba mi wszystko i Tobie jedno - i tak wiadomo że zagramy w dniu premiery :> Mam jakiś głód slasherów po Bayonecie nic sensownego nie ograłem. W rzeczy samej Mam zamowiona i juz oplacona kolekcjonerke :-] W istocie po Bayo nic sensownnego w temacie slaszerow sie nie ukazalo... Cytuj Odnośnik do komentarza
DOA 0 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Czezare powiedz mi jak możesz gdzie zamówiłeś kolekcjonerkę i jak to nie tajemnica, to za ile? Bo sam chciał bym zamówić ale nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Czezare powiedz mi jak możesz gdzie zamówiłeś kolekcjonerkę i jak to nie tajemnica, to za ile? Bo sam chciał bym zamówić ale nie wiem gdzie :confused: Zamowilem ok miesiac temu w Ultimie. W chwili zamowienia moja karta kredytowa zostala obciazona kwota dokladnie 311,80 zl. Suma ta opiewa cene za gre wraz z wysylka kurierem.Od jakiegos czasu nie wiedziec czemu sklep podniosl cene tej kolekcjonerki do 359,90 zl i to bez wysylki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kolekcjonerka zamówiona a do premiery pozostało już tylko 10 dni Ponoć w nowym Neo będzie / jest recenzja, wie ktoś jakie oceny zbiera NG3? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jest recenzja w nowym Neo Plus, ocena 8/10. Generalnie Gulash bardzo chwali grę, ale podkreśla że to przyjazny i efekciarski slasher dla każdego i "hardcorowcy pa pa". Pisze że trzeba postawić grubą kreskę między poprzednimi odsłonami, a trójką. Mnie tam gęsto posiane checkpointy czy inne ułatwienia nie rażą. Wkurza mnie natomiast wywalenie sklepiku, upgradeów, no i dekapitacji. Dobrze że krew jest czerwona i w dużej ilości. Kolekcjonerkę też udało mi się zamówić w Ultimie po starej cenie (315zł z przesyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jest recenzja w nowym Neo Plus, ocena 8/10. Generalnie Gulash bardzo chwali grę, ale podkreśla że to przyjazny i efekciarski slasher dla każdego i "hardcorowcy pa pa". Pisze że trzeba postawić grubą kreskę między poprzednimi odsłonami, a trójką. Przeczytalem recenzje Gulasha. Widac, ze jej autorowi ocena gry przysporzyla ogromnych problemow. Coz...juz za pare dni sami sie przekonamy ile ona warta. Ja jestem mimo wszystko dobrej mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Pewnie swoje ogramy jak zwykle (wszsytkie poziomy trudnosci itp) ale cos mi sie zdaje z poprzednimi 2 odsłonami nie bedzie startu... zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Pewnie swoje ogramy jak zwykle (wszsytkie poziomy trudnosci itp) ale cos mi sie zdaje z poprzednimi 2 odsłonami nie bedzie startu... zobaczymy. nie kracz, ja pokładam duże nadzieje i odświeżenie serii a nie chcę wywalić 200zł w błoto online musi urywać jajca, musi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Najwazniejsze to pozytywne nastawienie. Wiadomo, ze gra nie bedzie tak genialna jak Ninja Gaiden (Black), ktora dla mnie jest najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem, ale jak z gory bedziemy wybrzydzac, ze to ze tamto to nic z tego nie bedzie. Do trojki podejde z otwarta glowa. Bede napieral dluuugo i dopiero wowczas wydam ostateczna opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No i mamy premierowy zwiastun: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5CArGmSVAC0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Czy wiadomo juz kto w Polsce wydaje NG3?Niby pisze, ze Galapagos Interactive, ale na ich stronie nie ma zadnej informacji na ten temat.I pytanie drugie: czy bedzie kinowa wersja polska?W dwojce byla... Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) W planach mają, w katalogu już nie. Ciekawe. Na polską wersję bym nie liczył. Galapagos chyba nie tłumaczy 'swoich' gier. Szkoda że tak zacne firmy jak Konami czy Tecmo mają u nas takiego olewczego dystrybutora. Ta ich strona to żal. A wystarczy jedna osoba do aktualizacji i kontaktu z graczami. CDP i Cenega dużo lepiej się spisują i czasem nawet dają polskie napisy. Ale widocznie sprzedaż japońszczyzny jest u nas tak mała, że tym największym się nie opylało. Mam nadzieję że nie będzie żadnych obsów przy premierze Ninjasa i Silenta. Pewnie najprędzej tam się czegoś dowiemy. http://www.facebook....agosInteractive PS: No, jak PES2013 ma być po angielsku wydany to chyba możemy zapomnieć o polonizacji Edytowane 15 Marca 2012 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi