Czezare 1 450 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Ja tylko sobie przypominam, ze o polonizacji kinowej Ninja Gaiden 2 kompletnie nic sie nie mowilo przed premiera.Gre kupilem w hali lotniska Rebiechowo w Gdansku od kolesia, ktory wlasnie przylecial tranzytem z...Indii i tamze ja nabyl.Pamietam jeszcze, ze wrocilem w te pedy do domu przekraczajac wielokrotnie dopuszczalna predkosc na trojmiejskiej obwodnicy, zziajany dopadlem konsoli, plytka sie zabootowala w napedzie i nagle...BACH!!...moim oczom ukazal sie ekran powitalny w naszym jezyku! Pamietam, ze z zaskoczenia opadla mi szczeka! Stad moje pytanie odnosnie trojki... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Byc moze powywijamy z czasem czyms wiecej niz tylko katana!To ja poprosze o Lunara http://www.gram.pl/news_8AnqJ,28_Ninja_Gaiden_3_z_darmowymi_DLC.html Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 a ja vigoorian flail z kombinacją z blacka - "kierunek+Y + przy lądowaniu Y+esencja" - jak oni mogli to wyciąć w dwójce Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Kupujecie to na premiere ? Nie wiem czy nie bedzie zalu 200zl, kozaka jak jedynka to nie bedzie, 2 ssie dla mnie. Nie wiem czy sie pchac w to za 200zl czy poczekac do obnizki-130zl !? Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Ja zaczekam aż spadnie dość sporo. Rzecz jasna jako fan muszę to mieć, ale nie ma ciśnienia. Tyle gier jest na rynku, że jest co robić. Poczekam na opinie innych. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 dali by demko i już byśmy wiedzieli co jest grane - a tak to taki ryzyk-fizyk Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) Yap ;] Co sie dzieje z forum iberian ? Proponuje zakup Vity i Sigmy....... dostala jedynka osiagniecia, widziales liste ? No ja czekam tak do 130-140zl. Chyba ze ktos napisze, ze gierka mega kozak. Ale watpie, do dwojki sie przmusilem zeby ja w ogole ukonczyc. Na calaka sie nie rzucilem nawet, bo gry nie moge przelknac. Edytowane 15 marca 2012 przez luck1985 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Ja się zatrzymałem na 1000GS i dałem sobie spokój z misjami. Jakieś to takie.... Iberian zdechł na kilka dni - modernizacja, zmiana serwerów cy cuś takiego. Ja cały czas liczę na przynajmniej dobry i dynamiczny gameplay. Przerażają mnie lokacje industrialne, a wiadomo jak to jest w NGII. Jeśli chce się wlepić żołdaków to trzeba to zrobić umiejętnie. Do znudzenia można powtarzać - jak w NGB. Nawet nie rozważałem kupna Vity. Jak na razie mam za dużo ambarasu z firmą więc skupiam się na jednym tytule przez dłuższy okres czasu. Na więcej go nie ma. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Interesuje mnie opinia tamtejszych nt platyny w NG, bo jedynka dopiero na vicie dostala trofea. Na Ps3 nie ma, a NG na X nie mialo osiagniec. No ja sobie w ogole dalem spokoj z 2..... lokacje, bossowie WTF ?! Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Nom, jakieś to takie do upy. Niby jest sieczka, niby można młyńce jak cholera wymiatać, ale całokształt i wrogowie to lekka porażka. Niestety dla Tecmo wydali te gry w innej kolejności. Zapewne nie byłoby tego narzekania gdyby NGB było drugie na liście. Ta gra bez achievementów/trofeów jest grą kompletną, bez skazy. Marudzę. Trójka ma okazję powalczyć z innymi grami o gracza. Jeśli ludziska ciepło przyjmą nową masakrę Ryu Hayabusy to będzie powód do świętowania. Liczę na to, że kiedy się do niej dopadnę to będę głuchy na sygnały zewnętrzne przynajmniej do skompletowania wszystkiego. Jeśli chodzi o bronie to ciekawe ile przyjdzie nam zapłacić za wszystkie dodatkowe. To i skórki dla głównego bohatera będą niezłymi wyciskaczami. Misje też pewnie w dodatku zapodadzą. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Czy mi się wydaje czy edycja kolekcjonerska została zawieszona? ;/ http://www.ultima.pl/ninja_gaiden_iii_edycja_kolekcjonerska/i11207/ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Przestraszyłeś mnie Myślałem że z zamówień ludziom pousuwali, że nie będzie w sprzedaży. Z tymi kolekcjonerkami to jest ciekawe zjawisko, bo w pierwszej kolejności wyczerpują się nakłady na Xboxa (tak było z Mass Effect 3), a na PS3 jest (no teraz już nie). A tyle się mówiło że PS3 ma lepszą sprzedaż w Polsce, że na Xboxie to piractwo itd. No chyba że dotyczy to gier kojarzonych mocno z Xboxem, a posiadacze PS3 kupują głównie exy. Zamówiłem swoją kopię jakiś czas temu, bo wierzę w tą grę, jestem pozytywnie nastawiony. Chcę krwawej jatki i wiem że ją dostanę. A na resztę ponarzeka się później Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Yap, dodatki beda darmowe Ta kolekcjonerka droga, bylo trzeba wkladac do koszyka jak byla za 299zl, ale i tak drogo. Watpie w dobra jakosc tych figurek. Demko DOA5 i Soundtrack to troche za malo w tej cenie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Giere biorę w dniu premiery nie widzę innej opcji, co do ultimy to dwa dnie temu miałem od nich telefon, że mogę zapomnieć o swojej kolekcjonerce Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Polecieli w kulki ;/ no cóż pozostaje zakup normalnej wersji, no chyba, że wie ktoś z was gdzie można sensownie wyrwać kolekcjonerkę? Bo w sklepie PPE wołają 459zł a to jednak przesada ;/ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Na fejsie Galapagos pisał że kolekcjonerka będzie tylko w Ultimie i SklePe. Przejrzałem zagraniczne sklepy (te które znam) i wszędzie Sold Out. Ciekawa sprawa z ceną, np. na Zavvi była £63 czyli zbliżona do pierwotnej na Ultimie, a obok "oszczędzasz £27" czyli cena maksymalna to £90 i tyle chcą w SklePe. Dla mnie ta najmniejsza 299zł to i tak dużo, ale skusiły mnie figurki. Oby to nie była mega tandeta Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 450zl LOL Skyrim po tyle byl i mi bylo szkoda za smoka tyle placic. Moze sie skusze na sama gre, bo coraz bardziej mnie kusi zakup w dniu premiery. Ale po 2 mam traume i nie chce wtopic 200zl...... Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Nie dajcie się nabierać na żadne pierdoły typu figurki. Będziecie się nimi bawić czy jak? Wszystkie ceny za limitki są o upę rozbić. Żadna gra nie jest warta wydania 299, a co dopiero 450 PLN. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Mozna dac, ale figurki musza byc kozak. No te w kolekcjonerkach ujda wykonanie- Girsy,Skyrim,Uncharted. Tutaj nie wiem..... Ryu Hayabusa mozna miec za 40zl LOL Cos czuje ze poczekam do sobty i poczytam w piatek pierwsze wrazenia...... 199zl + wysylka wyjdzie tyle samo co MM czy inny Saturn. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Na figurkach to akurat najmniej mi zależy bo postawię jak snake'a z MGS4 i będą tylko stały. Bardziej zależało mi na art book'u, ost i fajnym opakowaniu ale nie dam się zrobić w jajo i dać więcej niż 350 zł za taki pakiet bo to prawie dwie gry nowe Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 mysle, ze artbook bedzie do wyrwania na allegro Smok ze skyrima byl do kupienia, artbook i nawet ktos karton sprzedawal. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Dokładnie. Dzięki Allegro można sobie poskładać kolekcjonerkę Też widziałem różne artbooki, steelbooki, bonusowe płyty i dużo elementów GT5 Signature (peńki, portfele, breloki). Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 IMO kolekcjonerki to bzdura i strata kasy- wyjatki mozna zrobic, ja zrobilem dla Wiedzmina, bo to pl produkcja. Bzdury dodawane ktore leza i zbieraja kurz. Artbook ? Raz zobacze i pozniej zabiera miejsca polce 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Nie bylo mnie przez weekend w kraju. Wracam, a na mojej skrzynce taka oto wiadomosc: Witam, W dniu dzisiejszym otrzymalismy informacje od dystrybutora ze wersja kolekcjonerska Ninja Gaiden III Edycja Kolekcjonerska (Xbox 360) bedzie w bardzo w ograniczonej ilosci. NIestety pod Pana zamowienie nie wystarczy nam tej wersji. W zwiazku z zaistniała sytuacją moge Panu zaproponiowac wersje zwykłą z 5 % rabatem. Pozdrawiam, XXX XXXX Specjalista ds. sprzedaży www.ultima.pl Krotko: co za syf! Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 IGN - 3/10 http://uk.ps3.ign.com/articles/122/1221070p1.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi