Czezare 1 450 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 Modlę się o BC dla tej gry. Autentycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Podniecanie się RE tylko pokazuje jak chu.jowa była "trójka" i jak nisko seria upadła po NG2 z X360. Bo nie oszukujmy się - do dwóch pierwszych części to ta gra nie ma nawet startu: - level design dno - design potwórów dno - jeszcze bardziej spłycona rozgrywka opierająca się tylko i wyłącznie na SOB - tragicznie zbalansowany poziom trudności - brak nowych broni, pójście na łatwiznę i jeszcze ograniczenie ich ilości - kod sieciowy gunwo - misje gunwo - fabuła i cutscenki gniot - rozwijanie chu,jowego pomysłu z dodawaniem babek którymi dosłownie nikt nie gra zamiast poświecic się singleplayer mode - olanie karma runów - klatki nieśmiertelności w ilości milion - po stronie ryu jak i przeciwników - niezbalansowanie systemu walki - nadal zje.bany system karmy i orbów - UT/ET nie tak efektywne jak w NG1 - brak ghost fish ;( Na plus na pewno ocenki na misje jak i pomysł z online, gorzej z wykonaniem. Ogólnie grało mi się bardzo dobrze w te czesc, ale no jak sobie przypomnę dwie poprzednie częsci to smutek mnie ogarnia bo seria zaliczyła niesamowity upadek po odejsciu Itagakiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 No Itagaki też się nie popisał przy Devil's Third na U. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Grałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 RE nie jest zle, ale kuzwa do poprzednich gier NG to cos sie nie umywa. Dla mnie zbalansowanie poziomu trudnosci nie istnieje tutaj. Misje Ayane sa w sumie ok. Po jakims czasie nawet wolalem siec nia niz Ryu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Wole RE niez nie wypuszczeni tego sprostowania wogóle po NG3. No ale widze ze niektorzy woleliby zeby RE nie wyszło wcale bo jest słabsze od 1 i 2. Ojej. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 A ktoś napisał, że lepiej jakby nie wyszło wcale? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 No po liscie gorzkich żalów jak bardzo jest chu.jowe RE mozna to wywnioskowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Kanabis przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie w poście XM :> Co do RE - jako slasher to tak 6,5/10 ale jakos ninja gaiden to (pipi)a -1/10 i dupa roziego na twarz za to :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 NG3 powinno być na premierę takie jak wersja RE a potem Tecmo powinno wydać jeszcze lepszą edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Albo zrobić dobrą grę za pierwszym razem. Taka propozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 RE to niestety beta we wczesnym stadium. Takich gier sie nie wydaje w dzisiejszych czasach (lub w czasie wydania). Zle rozlozenie przeciwnikow, powtarzajacy sie przeciwnicy, przeciwnicy militarni, bossssowie, eeee...ok, czasem daja rade. Niestety Master Ninja rozmywa wszystko i dzieje sie papka. Dla fana to lyk swiezej wody na pustyni po kilkuletnim marszu bez. Pozniej jednak sie okazuje, ze to Pepsi bez gazu. Jest slodycz, ale bez fajerwerkow i bitej smietany jak w NGB i NGII. Tak, mysle, ze powinni zaczekac i zrobic gre na obecna generacje silac sie na cos lepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Ciekawe co za guwno robi, bo po treści niusa watpie w nowa cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Ninja Gaiden: A Telltale Game Ninja Gaiden: Mobile Ninja Gaiden: Yaiba Zzzzz Coz, ja jutro zarzucam NG2 do Xboxa i gram od nowa, a potem NG3:RE Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 xDDDDDD Zeby mu stara jeza urodzila. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Zeby mu stara jeza urodzila. SZCZE XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Już była taka, co jeża urodziła, potem podbił pół świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Wbilem z 30 godzin w edycje Razor's Edge i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zmianami. Szkoda tylko ze przejscie NG2 zajelo mi na normalu 17-18 godzin, a NG3:RE jakies 6-7 godzin, dramatyczna roznica, no ale to slasher wiec i tak gralem jeszcze te levele po kilka razy zbierajac znajdzki i robiac Tests of Valor (chyba najtrudniejsze z serii). Jak szukalem znajdziek na easy to kwiklem jak sie okazalo ze nie mozna zginac, postac sama zaczyna robic uniki i NIE DA SIE ZGINAC no ale pomimo tego zgrzytu calosc jak najbardziej na TAK, bardzo efektowna walka, swietne postacie dodatkowe [Momiji robi spustoszenie swoja naginatą], sympatyczna graficzka, warto bylo sprobowac tej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Nie grałem na easy to nie wiem, ale Ultimate Ninja to najtrudniejszy ze wszystkich "najtrudniejszych" poziomów trudnosci w serii, głównie przez brak apteczek i throw = kill. Trzeba się dobrze przygotowac do tego poziomu i wybiegac w przyszlosc z używaniem ninpo itp. Co do lasek to juz wielokrotnie mówiłem - do zaorania. Fajnie sie gra Kasumi, ale wolałbym czas przeznaczony na te postaci aby poszedł w single - NG to głównie single player z mission mode, a ciagle parcie w mase postaci i tryb online co raz bardziej niszczy te serie. No i niezbalansowany poziom trudnosci, klatki nieśmiertelności i wymieniac tak jeszcze i jeszcze. Gra tak do przejscia jest bardzo dobra, ale granie na wyzszych poziomach mija sie z celem przez mase niedoróbek i luk w systemie, hitboxy na bossach tez wołają... z reszta co ja tu bede pisał, przechodzenie misji od MN wzwyz to krecenie przez dwóch typów 360kosą i liczenie ze akurat bedzie bug i klatki nieśmiertelności sie odpalą. No i jakos szybko przeszedles. Nie wiem na ktorym zaczynalem poziomie, na pewno byl to najtrudniejszy dostepny od poczatku i na pewno grubo ponad 10h mi zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Gralem na normalu i szedlem jak przecinak, pewnie z godzina jeszcze to same scenki byly, ogolnie krociutko na normalu poszlo. A co do poziomu trudnosci to momentami gra miala tanie motywy jak np boss spamowal atak majac klatki niesmiertelnosci a ja moglem tylko probowac unikac, szczegolnie w test of valor to wychodzilo, ja pruje stalą w Alexeia on we mnie ... i ja mu nic nie robie, moje ataki przenikaja a on mnie topi jak czekolade w ogniu. xD Tryb online do zaorania ale laski to calkiem fajna odskocznia, nie mowie zeby bylo ich wiecej z czesci na czesc, ale zostawic momiji i ayane i git, poza tym dodali je w RE chyba dopiero, wiec sama podstawka i bez mysli o nich byla dnem, choc tu podejrzewam ze ten tryb multi wszystko z(pipi)al, a koniec koncow i tak wszyscy tylko kosą kolka robili w pvp a po tygodniu multi zdechlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi