Musiol 188 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Trofea dla Buzz'a! http://www.thesixthaxis.com/2008/08/06/buzz-quiz-tv-patched/ może ktoś potwierdzić? Cytuj
pickles 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Trofea dla Buzz'a! http://www.thesixthaxis.com/2008/08/06/buzz-quiz-tv-patched/ może ktoś potwierdzić? Potwierdzam, patch z trofeami już jest, zajmuje 12MiB. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Trofea dla Buzz'a! http://www.thesixthaxis.com/2008/08/06/buzz-quiz-tv-patched/ może ktoś potwierdzić? Potwierdzam, patch z trofeami już jest, zajmuje 12MiB. A jak z samym "sejvem" wczytaje stary czy trzeba od nowa zbierać ? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Trofea dla Buzz'a! http://www.thesixthaxis.com/2008/08/06/buzz-quiz-tv-patched/ może ktoś potwierdzić? Potwierdzam, patch z trofeami już jest, zajmuje 12MiB. A jak z samym "sejvem" wczytaje stary czy trzeba od nowa zbierać ? od nowa niestety:) Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 wiadomo cos moze na temat strony z trophies jakiejs oficialnej cos takiego jak mygamecard na x360 ?? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 nie ma takowej. IMO najwieksza szanse na wspolprace na playfire.com, wiec proponuje wam tam sie zarejestrowac i robic sobie gamercardy. A czy Sony kiedykolwiek postapi jak Microsoft tego nie wie nikt. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Zdobylem kilka trofeow z Buzz! ale zadne jeszcze nie zapisaly sie na karcie,nie wiem czemu Tak btw,zauwazyliscie dzwiek kiedy zdobywamy Trofeum? Wczesniej chyba tego nie bylo. Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Faranell Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) W jakich grach są już trofea i w jakich mają być(chodzi mi o te nadchodzące tytuły i te które już są)?? Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi @Jacobss- ok Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Dawid-kun Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 W jakich grach są już trofea i w jakich mają być(chodzi mi o te nadchodzące tytuły i te które już są)?? Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi Ja pie... masz w tym temacie. Wiem, że można się grzecznie zapytać, ale takimi pytaniami wyrażasz właśnie brak szacunku do innych, bo inni mają ruszyć du.pę i ci linka dać, a ty w swoim lenistwie wszystko masz dostać gotowe. Kilka stron wcześniej była podana strona, gdzie możesz się tego dowiedzieć. Znalezienie tego zajmie ci raptem 30 sekund, więc nie wykrecaj się że nie masz czasu. <_< Cytuj
pickles 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Zdobylem kilka trofeow z Buzz! ale zadne jeszcze nie zapisaly sie na karcie,nie wiem czemu Tak btw,zauwazyliscie dzwiek kiedy zdobywamy Trofeum? Wczesniej chyba tego nie bylo. Był dźwięk od samego początku. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Faranell kliknij ikonkę torphies w zakładce games- wtedy trofea zostaną zimportowane do karty Cytuj
.... 2 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Faranell kliknij ikonkę torphies w zakładce games- wtedy trofea zostaną zimportowane do karty imo jest to lekko niewygodne i powinno sie odbywac automatycznie, ale to w sumie detal bez znaczenia wczoraj po powrocie z pracy trofea do uncharted dzisiaj buzz jutro ratchet?? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Faranell kliknij ikonkę torphies w zakładce games- wtedy trofea zostaną zimportowane do karty Klikalem,klikalem i nic;) Nawet jak klikniemy na frienda i dam compare trophies to Buzza tam nie ma. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 usuń jeszcze raz save, może pomorze Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 usuń jeszcze raz save, może pomorze raczej mazowsze... Faranell... poczekaj chwile, czasem to troche trwa, nawet jak sie compare zrobi. A pojawia ci sie pasek ladujacy? Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 usuń jeszcze raz save, może pomorze raczej mazowsze... Faranell... poczekaj chwile, czasem to troche trwa, nawet jak sie compare zrobi. A pojawia ci sie pasek ladujacy? Kupa mam to samo, pojawiał się pasek ładujący, trophy mam w zakładce game ale na karcie pusto. Zanim odpaliłem Buzz-a przed updatem z trophy usunołem starego sejva, więc mazanie raczej napewno tu nic nie da. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 usuń jeszcze raz save, może pomorze raczej mazowsze... Faranell... poczekaj chwile, czasem to troche trwa, nawet jak sie compare zrobi. A pojawia ci sie pasek ladujacy? Kupa mam to samo, pojawiał się pasek ładujący, trophy mam w zakładce game ale na karcie pusto. Zanim odpaliłem Buzz-a przed updatem z trophy usunołem starego sejva, więc mazanie raczej napewno tu nic nie da. Juz wszystko chodzi;) Kuleje to u Sony jak nie wiem co. Cytuj
.... 2 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 IMHO sony dopiero teraz moglo wydac firmware 2.40 duzo lepiej by na tym wyszlo Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Czekam na trofea do burnouta paradise i cos sie doczekac nie moge ;x Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Czekam na trofea do burnouta paradise i cos sie doczekac nie moge ;x Na czasie beda nie boj nic;) PS.Ktos chetny na Buzza online? Trzeba sie poumawiac jakos i pograc troche;) Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Trofea Pain - 4 wrzesień http://blog.us.playstation.com/2008/08/08/pain-trophies/ Cytuj
Gość SolidOtacon Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Kto prubuje dostać Platinum w Uncharted? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Kto prubuje dostać Platinum w Uncharted? Ja mam,Welna ma i sporo osob; Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 RB2 http://www.ps3fanboy.com/2008/08/09/trophies-rock-band-2/ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) Z tego co wynikało z informacji Sony każda gra miała mieć dowolną liczbę trofeów ale łączna liczba punktów przyznawanych do naszego profilu na każdy tytuł miała być taka sama.A tu widzę kolesi ,którzy zaliczają tylko Uncharted (i to ich jedyna gra z trofeami) i mają grubo powyżej 3 lv ,baa chyba można by było dobić do 4 jak się zaliczy 100%.A wcześniej np w Stardust Faranel (jedyny którego kojarzę z listy moich friendów ,który zrobił 100% w tym tytule,mi brakuje 4 zadań do tego) miał po przejściu gry niecały 3 level. Czy wobec tego ostatecznie liczba punktów przyznawana za tytuły będzie różna i będziemy musieli dzielić gry na takie ,które po zaliczeniu 100% Trophies dają mało exp ,a inne masę? Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Ficuś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi