Skocz do zawartości

Trofea

aureliusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  GrimReaperO napisał(a):
Czy wiadomo już cokolwiek na temat trofeów do "The Last Remnant"? Czy ta gra wogóle będzie takowe miała? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info w tej sprawie ;)

Cisza, tak jak cisza o premierze, ale jeśli gra wyjdzie w 2009 to na 99% będzie miała trofea.

Opublikowano

an error has occurred (80022D11) nie moge zaktualizowac zadnych trophy ani odpalic niektorych gier, np Burnout , Dead Space, wyskakuje blad przy wczytywaniu trophy i kaze wyjsc z gry.

WTF? spotkal sie ktos z tym?

Opublikowano
  karol885 napisał(a):
an error has occurred (80022D11) nie moge zaktualizowac zadnych trophy ani odpalic niektorych gier, np Burnout , Dead Space, wyskakuje blad przy wczytywaniu trophy i kaze wyjsc z gry.

Wejdź TUTAJ

A jak nie umiesz anglika to po po prostu czekaj na Patch który to naprawi.

Opublikowano (edytowane)
  Old_Kyo napisał(a):
  karol885 napisał(a):

Wejdź TUTAJ

A jak nie umiesz anglika to po po prostu czekaj na Patch który to naprawi.

Swietnie, znam angielski, (pipi) sie sony, Zaplacilem gruba kase za gierki i teraz nie moge sobie w nie pograc, Co to ma (pipi)a byc?

nie dziala mi :

Burnout,

Wipeout HD

Dead Space,

Far CRy2,

Bioshock

LBP

GTA4

A oni mi mowia zeb naprawia za kilka tygodni ?? :wkurzony:

Edytowane przez karol885
Opublikowano

No naprawdę nie zazdroszczę... :( Tyle gier... może zgraj save na jakiegoś pendrive i je skasuj z HDD i wtedy zobacz.

Opublikowano
  Old_Kyo napisał(a):
No naprawdę nie zazdroszczę... :( Tyle gier... może zgraj save na jakiegoś pendrive i je skasuj z HDD i wtedy zobacz.

juz probowalem to nie wina save tylko samych trophy, synchronizacji zapisanej gdziestam na serwerze.

Opublikowano

Welna ja ten zonk z errore trophy mam od dawna z tym, ze czesdiowo sie 'naprawilo'. Z gier, ktore wymieniles nie dziala mi burnout, PJ Eden, Wipeout HD. Reszta na szczescie dziala. Juz nawet prowadzilem wymiane maili z SONY. 1 ze wiedza o problemie i pracuja nad tym, 2 mail zebym do nich zadzwonil USA (chaos), wiec to po(pipi)alem. Problem ma moze z 100 osob ogolnie wiec mozna powiedziec, ze jestesmy wybrancami :)

Co do zmiany hasla Zeratul ma racje nie jest to regula, jest 'podobno' sposob na ten error ale nie zamirzam sprawdzac bo tracisz wtedy all sejvy. Kasujesz swoje konto i zakladasz nowe na identycznych danych co poprzednie skasowane. Co burnouta podobno pomaga delate wszystkich updaeto i sciagniecie odnowa ale jeszcze nie sprawdzalem. Ogolnie narazie kupa :/

Opublikowano
  elvis004 napisał(a):
Welna ja ten zonk z errore trophy mam od dawna z tym, ze czesdiowo sie 'naprawilo'. Z gier, ktore wymieniles nie dziala mi burnout, PJ Eden, Wipeout HD. Reszta na szczescie dziala. Juz nawet prowadzilem wymiane maili z SONY. 1 ze wiedza o problemie i pracuja nad tym, 2 mail zebym do nich zadzwonil USA (chaos), wiec to po(pipi)alem. Problem ma moze z 100 osob ogolnie wiec mozna powiedziec, ze jestesmy wybrancami :)

Generalnie to mam w nosie te trophy, ale wkurza mnie ze nie moge zagrac w gre na glownym koncie , musze wlaczac inny profil zeby sobie np porypac w LBP

Opublikowano
  karol885 napisał(a):
  elvis004 napisał(a):

Generalnie to mam w nosie te trophy, ale wkurza mnie ze nie moge zagrac w gre na glownym koncie , musze wlaczac inny profil zeby sobie np porypac w LBP

Mi w przypadku gier, które ja wymieniłem też nie chodzi o samo trophy (Burnout calak, Eden - więcej mi się niechce wyciskać trophy, noi Wipeout HD to samo nie na moje nerwy reszta trophy) najbardziej właśnie prze.ebane, że nie pogram sobie ani w Burnouta, an w Wipouta HD co mnie najbardziej w.rwia

Opublikowano (edytowane)

Trofea wymagane w każdej grze od Stycznia 2009 r- KLIK lub KLIK

UP: Nie doczytałem - Trofea mają być także doliczane ze starego Save - czyli koniec przechodzenia jeszcze raz tych samych gier... Już widzę wkurzenie osób które miały Burnouta czy GTA4 na 100% i jeszcze raz grały na 100% :angry: Ja jeszcze raz leciałem z Uncharted... No cóż lepiej późno niż wcale....

Edytowane przez Kyo
  • 2 tygodnie później...