Skocz do zawartości

Trofea

aureliusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że mnie hype na trofea opuścił. Jak tak patrzę na wątek X blades np i platynę Zeratula, to aż śmiech mnie ogarnia ;) tyle męczarni, żeby sobie e-genitalia powiększyć...

Opublikowano (edytowane)

Lista pucharków do SingStar

To wyjątkowo nie są jaja ;)

Ciekawe że niektóre trofea odnoszą się do PlayStation Home.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

niestety coś mi się zdaję że dalej nie zajedziemy- jest nas za mało. Nie ma co porównywać- w takiej Ameryce ile jest graczy a ile w Polsce. Oczywiście nie twierdzę że nie opłaca się walczyć, w końcu co jak co- Polak potrafi ;) Po prostu wydaje mi się że niestety, ale Amerykańców jest za dużo. Mimo wszystko to duże osiągnięcie brawa dla wszystkich trophy whores :)

Opublikowano

Jeszcze zwroccie uwage na to, ze ta lista pokazuje, ze w Polsce bardziej stawia sie na jakosc a nie na ilosc. Porownajcie ilosc poszczegolnych typow trofeow np PL z UK.

Opublikowano

No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska.

Opublikowano (edytowane)

Konto założyłeś na UK?

Ja na PF mam Afganistan ale tam samemu można zmieniać ;)

Wolak - dziwne podwójnie - na http://ps3trophycard.com masz PL WTF?

Sony fail? ;)

Edytowane przez Kyo
Opublikowano
No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska.

No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów..