krak2610 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska. No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów.. Raczej nie da rady wkońcu te informacje zostały pobrane z rzeczywistego konta. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 update'uja wam sie te karty same? Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska. No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów.. Raczej nie da rady wkońcu te informacje zostały pobrane z rzeczywistego konta. Tak też myślałem, a szkoda. Ja sobie specjalnie zrobiłem osobne konto amerykańskie, a swój właściwy profil mam na polskim. Mi się sama nie update'uje. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska. No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów.. Raczej nie da rady wkońcu te informacje zostały pobrane z rzeczywistego konta. Tak też myślałem, a szkoda. Ja sobie specjalnie zrobiłem osobne konto amerykańskie, a swój właściwy profil mam na polskim. Mi się sama nie update'uje. Jesteś poza top 100 worldwide, więc auto update masz tylko dwa razy w tygodniu. Dobrze, że zrobienie go ręcznie trwa kilka sekund. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 no wlasnie, nie do konca... jak ktos nie poda swojego emaila, to chyba mu sie nigdy karta sama nie zupdatuje... Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Mój felieton na konsolowisko o trofeach http://konsolowisko.pl/item.php?id=328 Wróciłem do pokoju, po czym walnąłem się na kanapę i podrapałem po jajkach. W TV po raz kolejny zapuszczono trailer nadchodzącego killera - KILLZONE 2. Jako że widziałem go już setki razy, to niechętnie, ale jednak podniosłem się i poszedłem do kolejnego pokoju, buńczucznie nazwanego Trophy Room. Wśród stojaków ze złotymi i platynowymi pucharkami, które zdobyłem za przejście takich gier, jak: UNCHARTED, BURNOUT PARADISE czy EAT LEAD, znalazłem pusty stolik, który miałem wkrótce zapełnić trofeami z KILLZONE 2. Wyjąłem rękę z nocnika i… obudziłem się. Tym razem byłem w swoim pokoju, a nie wirtualnym pomieszczeniu Home, w swojej kolekcji miałem już KILLZONE 2, no i czułem niesmak kolejnej niespełnionej obietnicy Sony. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 update'uja wam sie te karty same? Mi się nigdzie nie update'ują , ani na stronie PSN ani na playfire. Stoi w miejscu od ok 1,5 tygodnia. wtf? Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 A utworzyłeś konto na MMOS? Bo tylko wtedy będzie się karta aktualizowała 2 razy w tygodniu (i to działa). Za natychmiastowy update karty trzeba już zapłacić. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 No ja też się myliłem niedawno mi się update'owała. Przed wczoraj zdobyłem kilka pucharków to teraz zobaczymy i będę pewien Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Metal Gear Solid 4 Trophies On the Way? http://playstationlive.blogspot.com/2009/0...r-trophies.html Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Bylo by swietnie gdyby trofea pojawily sie w mgs'ie. Przynajmniej bym ja odkurzyl A tak z innej beczki. Imo wydaje mi sie ze przydalby sie dodatkowy dział w trofeami dla gier z PSN. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Mam pytanie, powiedzmy, że w jakieś grze wersji NTSC mam 50% trofeów, kiedy później zaczne grać w wersje PAL to puchary zaczna naliczać się od nowa czy dalej? Gry nie mają blokady regionalnej, ale czy jest ona na trofea? Sprawdzał ktoś? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Jedyny taki przypadek gdy trophies licza sie na nowo to Sonic Ultimates Genesis Collection Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 http://www.psxextreme.info/inFamous-t77823.html Wrócił Old_Kyo! "Szkoda życia". Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Podobno Pure dostał trofea, ktoś może to potwierdzić? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) Tak! Klik - http://translate.google.com/translate?hl=e...%3DG#post155057 Edytowane 2 maja 2009 przez Shakeawake Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 trzeba kupic Haha, cały Ty ;p Byś mnie wspomógł i mi coś kupił Tak przy okazji, czy Spyro miało mieć trofea? Bo kiedyś obiło mi sięo uszy, że ma być patch czy coś. Albo ja do tyłu jestem. Cytuj
orzel 2 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Z chęcią pomogę .Platyna jest ale można walić śmiało.Pomogę , Mój nick vcfOrzel. pozdro. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Z chęcią pomogę .Platyna jest ale można walić śmiało.Pomogę , Mój nick vcfOrzel. pozdro. ?? 8) Chyba nie ten temat. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 (edytowane) http://playstationlifestyle.net/trophies/ maja pokazane ile dana gra ma expa do zdobycia Edytowane 12 maja 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Rebuttal: PS3 Trophies and how they achieve http://www.psu.com/Rebuttal--PS3-Trophies-...-a007184-p0.php Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Puzzle Quest Galactrix - Lista Pucharków Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Coś mi ostatnio nie update'uje trofeów na ps3trophycard.com. Ktoś ma podobny problem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi