Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska.

No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów..

Raczej nie da rady wkońcu te informacje zostały pobrane z rzeczywistego konta.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 76,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano
No to zerknij do rankingu Zeratula ile osób ma PSNid zarejestrowany na kraj inny niż Polska.

No właśnie widziałem, ale to ma związek z tym że są zarejestrowani na amerykańskim psn prawda? nie da rady zmienić na ps3trophycard? bo jednak trochę dodają Amerykańcom punktów..

Tak też myślałem, a szkoda. Ja sobie specjalnie zrobiłem osobne konto amerykańskie, a swój właściwy profil mam na polskim.

Mi się sama nie update'uje.

Opublikowano

Tak też myślałem, a szkoda. Ja sobie specjalnie zrobiłem osobne konto amerykańskie, a swój właściwy profil mam na polskim.

Mi się sama nie update'uje.

Jesteś poza top 100 worldwide, więc auto update masz tylko dwa razy w tygodniu.

Dobrze, że zrobienie go ręcznie trwa kilka sekund.:)

Opublikowano

Mój felieton na konsolowisko o trofeach

http://konsolowisko.pl/item.php?id=328

Wróciłem do pokoju, po czym walnąłem się na kanapę i podrapałem po jajkach. W TV po raz kolejny zapuszczono trailer nadchodzącego killera - KILLZONE 2. Jako że widziałem go już setki razy, to niechętnie, ale jednak podniosłem się i poszedłem do kolejnego pokoju, buńczucznie nazwanego Trophy Room. Wśród stojaków ze złotymi i platynowymi pucharkami, które zdobyłem za przejście takich gier, jak: UNCHARTED, BURNOUT PARADISE czy EAT LEAD, znalazłem pusty stolik, który miałem wkrótce zapełnić trofeami z KILLZONE 2. Wyjąłem rękę z nocnika i… obudziłem się. Tym razem byłem w swoim pokoju, a nie wirtualnym pomieszczeniu Home, w swojej kolekcji miałem już KILLZONE 2, no i czułem niesmak kolejnej niespełnionej obietnicy Sony.
Opublikowano
update'uja wam sie te karty same?

Mi się nigdzie nie update'ują , ani na stronie PSN ani na playfire.

Stoi w miejscu od ok 1,5 tygodnia.

wtf?

Opublikowano

A utworzyłeś konto na MMOS?

Bo tylko wtedy będzie się karta aktualizowała 2 razy w tygodniu (i to działa).

Za natychmiastowy update karty trzeba już zapłacić.

Opublikowano

No ja też się myliłem niedawno mi się update'owała. Przed wczoraj zdobyłem kilka pucharków to teraz zobaczymy i będę pewien ;)

Opublikowano

Bylo by swietnie gdyby trofea pojawily sie w mgs'ie. Przynajmniej bym ja odkurzyl ;)

A tak z innej beczki. Imo wydaje mi sie ze przydalby sie dodatkowy dział w trofeami dla gier z PSN.

Opublikowano

Mam pytanie, powiedzmy, że w jakieś grze wersji NTSC mam 50% trofeów, kiedy później zaczne grać w wersje PAL to puchary zaczna naliczać się od nowa czy dalej? Gry nie mają blokady regionalnej, ale czy jest ona na trofea? Sprawdzał ktoś?

Opublikowano
trzeba kupic ^^

Haha, cały Ty ;p Byś mnie wspomógł i mi coś kupił :P

Tak przy okazji, czy Spyro miało mieć trofea? Bo kiedyś obiło mi sięo uszy, że ma być patch czy coś. Albo ja do tyłu jestem.

Opublikowano

Z chęcią pomogę .Platyna jest ale można walić śmiało.Pomogę , Mój nick vcfOrzel. pozdro.

Opublikowano
Z chęcią pomogę .Platyna jest ale można walić śmiało.Pomogę , Mój nick vcfOrzel. pozdro.

?? 8)

Chyba nie ten temat.

Opublikowano

Puzzle Quest Galactrix - Lista Pucharków