Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Coś mi ostatnio nie update'uje trofeów na ps3trophycard.com. Ktoś ma podobny problem?

Mam to samo.

Przeczytaj sobie disclaimer: •For the first option, you can only submit a request once every 12 hours.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 76,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano

Buzz Junior: Zabawa Robotów (PSN) Lista Pucharków - KLIK

Opublikowano

Widzieliscie trofea do Terminator Salvation? To jakas kpina.. <_<

Edytowane przez theGrimReaper669

Opublikowano

Lista pucharków do: SBK09 Superbike World Championship

Grim - taa gdzieś nawet tu temat zapodałem odpowiedni :)O TUTAJ :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

tak tutaj zapytam bo chyba samego tematu do puzzle questa niema czy tylko ja mam problem z znalezieniem kogoś do gry online? Srebrne trofeum jest za 50 wygranych walk on line a ja jeszcze żadnej nie miałem. Zostawiłem na jakieś 20 min i nikogo mi nie znalazł.

Opublikowano

Lista pucharków do Inferno Pool (PSN) - KLIK

ZakOnIck: Ja tylko widziałem że Hysz w to gra xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano
ZakOnIck: Ja tylko widziałem że Hysz w to gra xD

Hysz gra ( ale tu chyba odpowiedniejszym słowem będzie - gwałci :P ) w pierwszego Puzzle Questa, a tam trofeów nie ma.

ZakOnickowi pewnie chodzi o Galactrixa.

Opublikowano

A no tak - sry - chyba o jedną listę za dużo już dodałem/widziałem że mi się tak miesza.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Lista pucharków do Cross Edge (Retail) - KLIK

Gra narazie tylko dostępna jest w USA i JAP. tak a propo.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ehh, z trofeami powoli zaczyna dziać się to samo co z achievementami. Kto gra w najwięcej gniotów - króluje... <_<

Opublikowano

Kolejna lista pucharków - tym razem do gry pod tytułem: UP --> KLIK

cover.jpg

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

I jeszcze jedna do CellFactor: Psychokinetic Wars (PSN)--> KLIK

Edytowane przez Kyo

Opublikowano
Wolfenstein 3D - lista pucharków dla świeżego mięska z PSS ---> KLIK
Opublikowano
Aktualizuje wam kartę na ps3trophycard? Bo mi od przedwczoraj nie.

Dopiero od przedwczoraj? Mi od dobrego tygodnia jak nie dłużej... Dzisiaj patrzę na moją kartę i zaktualizowało mi dwa trofea w Burnout Paradise T_T . A od premiery gram w Infamous i już mam jakieś 40% trofeów w nim, a w karcie nic nie mam z tej gry. Jedyne co się zgadza to ilość wszystkich pucharków. Coś im się dłuży ta awaria, do jesieni się wyrobią?

Edytowane przez Guti

Opublikowano
Aktualizuje wam kartę na ps3trophycard? Bo mi od przedwczoraj nie.

Dopiero od przedwczoraj? Mi od dobrego tygodnia jak nie dłużej... Dzisiaj patrzę na moją kartę i zaktualizowało mi dwa trofea w Burnout Paradise T_T . A od premiery gram w Infamous i już mam jakieś 40% trofeów w nim, a w karcie nic nie mam z tej gry. Jedyne co się zgadza to ilość wszystkich pucharków. Coś im się dłuży ta awaria, do jesieni się wyrobią?

U mnie jest dokładnie to samo, statystki trofeów zgadzają się w 100%, ale na karcie nie mam śladu że w ogóle grałem w inFamous, to jest dość ciekawe nie ma co.