Gość Kyo Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 A to ja tak mam od 3 tygodni - ani jeden pucharek się nie pojawił z PURE'a. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 U mnie jest dokładnie to samo, statystki trofeów zgadzają się w 100%, ale na karcie nie mam śladu że w ogóle grałem w inFamous, to jest dość ciekawe nie ma co. Wkurzająca jest ta sprawa z inFamous, bo wolałbym widzieć swoje trofea i background z tej właśnie gry, niż Terminatora - którą to pożal się Boże "grę" wypożyczyłem dla tanich trofeów. Pierwszy gniot jaki wypożyczyłem tylko by dostać tą platynę bo wiem, że 99% trophy hunter/whore wejdzie wcześniej, czy później w posiadanie tej najłatwiejszej w historii PS3 platynki. Czuję, że muszę iść do spowiedzi bo zgrzeszyłem Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 To sprawa się trochę wyjaśnia, bo mnie też nie dodało trofeów z Infamous. A wcześniej z DLC z Killzone'a. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Rag Doll i Zen Pinball mi też nie zalicza. Jedynie liczba pucharków się zgadza. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 U mnie te pozycje co u Kaczora, no i plus Buzz junior też nie zalicza. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 u mnie need for speeda nie pokazywało i ragdolla Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Powinniście sobie zrobić takie karty jak mam ja. Tam codziennie można samemu odświeżać kartę. Nigdy nie miałam z tym problemu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No ale właśnie chodzi o to, żeby samemu się w to nie bawić PS3trophycard jest o tyle lepsze od soniackiego gamercarda, że a) pokazuje ostatnie trofea(jak widać nie wszystkie) i dokładny procent na danym poziomie b) aktualizuje się samo. Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No ale właśnie chodzi o to, żeby samemu się w to nie bawić PS3trophycard jest o tyle lepsze od soniackiego gamercarda, że a) pokazuje ostatnie trofea(jak widać nie wszystkie) i dokładny procent na danym poziomie b) aktualizuje się samo. Skoro nie pokazuje wszystkich trofeów,to bez sensu. Uaktualnienie mojej karty zajmuje pół minuty? Chyba warto by zachować komplet trofisów Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No ale właśnie chodzi o to, żeby samemu się w to nie bawić PS3trophycard jest o tyle lepsze od soniackiego gamercarda, że a) pokazuje ostatnie trofea(jak widać nie wszystkie) i dokładny procent na danym poziomie b) aktualizuje się samo. Skoro nie pokazuje wszystkich trofeów,to bez sensu. Uaktualnienie mojej karty zajmuje pół minuty? Chyba warto by zachować komplet trofisów No teraz używanie tego gamercarda jest bez sensu, ale kiedy działał wszystkie inne, nawet te oficjalne zjadał na śniadanie swoją funkcjonalnością. A nie działa poprawnie, bo niestety mają już długą awarie. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Nie jest bez sensu, bo trophycard Sony np. do rankingów się nie nadaje, bo nie pokazuje dokładnej ilości punktów/procentów na danym levelu. Teraz w sumie ps3trophycard.com działa poprawnie, tyle tylko, że nie dodaje obrazków. Same trofea zlicza dobrze. Edytowane 7 czerwca 2009 przez Khadgar Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ja jestem ciekawy czemu Sony nie zrobi tego jak trzeba.. Jakas firma z zewnatrz pottrafi zrobic trophycardy z % i automatyczna aktualizacja a samo Sony nie moze? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Właśnie, lista trophy aktualizuje się sama natychmiast po synchronizacji na ps3, tylko w przypadku trophycarda trzeba wejść i nacisnąć.. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Nie jest bez sensu, bo trophycard Sony np. do rankingów się nie nadaje, bo nie pokazuje dokładnej ilości punktów/procentów na danym levelu. Teraz w sumie ps3trophycard.com działa poprawnie, tyle tylko, że nie dodaje obrazków. Same trofea zlicza dobrze. Jest bez sensu z perspektywy zwykłego szarego gracza, mnie nie obchodzą rankingi, więc nie aktualizowanie trofeów ze wszystkich gier to poważny minus. Nie wiem jak inni, ale mnie się podobało, kiedy zdobywałem trofea i było widać wszystkie jakie miałem, aktualnie ostatnio zdobyte, tak samo jak obrazek z danej gry się zmieniał i było od razu widać w jakiej grze łapie trofea. Zresztą wiadomo dlaczego tak się dzieję, niedługo to chyba minie miesiąc tej "awarii" Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Mimo wszystko jak dla mnie ten trophycard jest najlepszy, pożyjemy, zobaczymy- może naprawią problemy, a może powstanie jakiś inny, lepiej działający. Tak czy siak ja się na razie nie przerzucam. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Nie jest bez sensu, bo trophycard Sony np. do rankingów się nie nadaje, bo nie pokazuje dokładnej ilości punktów/procentów na danym levelu. Teraz w sumie ps3trophycard.com działa poprawnie, tyle tylko, że nie dodaje obrazków. Same trofea zlicza dobrze. Jest bez sensu z perspektywy zwykłego szarego gracza, mnie nie obchodzą rankingi, więc nie aktualizowanie trofeów ze wszystkich gier to poważny minus. Są aktualizowane, ale ich nie widać. OK, to minus. Ale przecież na trophycardzie Sony nie widać żadnych. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Nie sprawdzałem ostatnio ale teraz jak widzę, to mam zaktualizowane z wczoraj trofea (obrazki też są). Edytowane 7 czerwca 2009 przez Emet Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Z GTA 4 nie ma problemu, nie pokazuje obrazków z gier wydanych ostatnio, coś zaniedbali tego trophycarda. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 no właśnie mi brakuje obrazków na trophycardzie do burnouta (cops&robbers) także do infamous, wiec jakoś aktualizowanie u nich jest wolne Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Z GTA 4 nie ma problemu, nie pokazuje obrazków z gier wydanych ostatnio, coś zaniedbali tego trophycarda. Nic niezaniedbali. Sony swojego czasu zmieniło kody do serwerów. Gdy jakaś lista trafiała na ich serwery, specjalna aplikacja zczytywała nie tylko Trophy i opisy ale także grafikę reprezentujący dane Trofeum. Przez ponad 3 tygodnie nie było dostępu. Wyobrażacie sobie to wszystko ręcznie spisywać z XMB i dodawać? Mam nadzieje że wszystko jasne. Kończymy dyskusje komu czego nie dodaje, ok.? Edytowane 8 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) A ja mam pytanie, bo zaliczyłem małą 'ftopę'. Mianowicie, po ściągnięciu Burnouta nie chciało mi się aktualizować i z godzinkę na takim pograłem. Cośtam zdobyłem, porobiłem. I teraz [już po około 8h] gry zauważyłem, że nie dostalem trophisów za np. zdobycie pierwszej licencji, pierwszego samochodu, takedownu, itp. Łącznie jest ich z 8. Czy da się to zrobić, by je jakoś dostać? Edytowane 9 czerwca 2009 przez Mirumoto Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 (edytowane) Jak nie miałeś patcha z trofeami to raczej musisz śmigać od początku. BTW: Lista pucharków do Gunstar Heroes (PSN) --> KLIK UP: I jeszcze jedna do Bomberman ULTRA (PSN) --> KLIK I następna do Heavy Weapon (PSN) --> KLIK Edytowane 12 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Trudne pucharki w bomberman'ie sa? Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Krótkie pytanko: ściągnąłem wczoraj The Last Guy z EU PSStore i nie mam tej gry na liście trofeów mimo, iż przeszedłem już kilka etapów, nie wiem też jak ściągnąć patcha z trofeami. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Krótkie pytanko: ściągnąłem wczoraj The Last Guy z EU PSStore i nie mam tej gry na liście trofeów mimo, iż przeszedłem już kilka etapów, nie wiem też jak ściągnąć patcha z trofeami. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc. Bo podobnie jak z Blast Factor tak i Last Guy nie ma pucharków - ich odpowiedniki z USA PSS je mają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi