Musiol 188 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Jak ktoś nie wie, Afrika i Bionic Commando:Rearmed będą miały trofea. Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Krótkie pytanko: ściągnąłem wczoraj The Last Guy z EU PSStore i nie mam tej gry na liście trofeów mimo, iż przeszedłem już kilka etapów, nie wiem też jak ściągnąć patcha z trofeami. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc. Bo podobnie jak z Blast Factor tak i Last Guy nie ma pucharków - ich odpowiedniki z USA PSS je mają. Słyszałem, że ten patch wyszedł całkiem niedawno w USA. Czy zatem możemy się go też spodziewać w Europie Twoim/Waszym zdaniem? Czy ktoś coś słyszał na ten temat? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Jak ktoś nie wie, Afrika i Bionic Commando:Rearmed będą miały trofea. Afrika kiedy dostanie puchary? Pewnie na premierę w US? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Jak ktoś nie wie, Afrika i Bionic Commando:Rearmed będą miały trofea. Afrika kiedy dostanie puchary? Pewnie na premierę w US? Na premierę w USA oczywiście, patch prawdopodobnie też wyjdzie, ale to zależy jak się Natsume z Sony dogada. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Racja, różnie to bywa, przykładowo - jeśli się nie mylę odkrzaczona Disgaea nie posiada pucharów natomiast wersja skośna je już ma... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Racja, różnie to bywa, przykładowo - jeśli się nie mylę odkrzaczona Disgaea nie posiada pucharów natomiast wersja skośna je już ma... No ja dalej czekam na patch do Disgaea 3, czekam od 2 miesięcy już, NIS nie wie kiedy będzie patch. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Blas Factor dostał właśnie trofea - ten UE!!! Ciekawe że nie dalej jak 1,5 tygodnia temu rozmawiałem z pewną osobą z Sony i się pytałem dlaczego na UE serwerach go nie ma Edytowane 30 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Powodzenia ;p ja padłem na 52%, nabiłbym jeszcze z 10% lajtowo, ale to nie WHD, znudziła mnie gra totalnie w pewnym momencie ;p Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Wiadomo kiedy ten syf na ps3trophycard.com naprawią? Edytowane 2 lipca 2009 przez Khadgar Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 July 1st, 2009: Important Information on Trophy Support: We apologize for the issues our service has experienced over the last few weeks. Sony has invested resources to actively work against sites like PS3TrophyCard.com which has made it impossible to update newer games with our current system. We've been successfully developing a new method of retrieving trophies for new games and are very close to completion, it will be implemented very shortly. Thank you for your support. Premium users before July 1st, 2009 will be credited with 1 month of extra time on their subscription due to these issues. Oficjalna notka. Dla niekumatych: Sony zaczeło blokować w jakiś sposób ich sposób pozyskiwania informacji o trofeach stąd te problemy. Testują nową metodę i są już blisko do końca. Niedługo ma być ok. Premium memberzy dostaną miesiąc gratis w ramach przeprosin. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Tyle widziałem, chodziło mi o to czy wiadomo ile jeszcze im zejdzie. No ale chyba nie, thx anyway. Sony to w ogóle odstawia manianę. Zamiast sklecić w 100% porządnego trophycarda (z dokładnym procentowym wskaźnikiem levelu, ostatnimi zdobytymi trofeami i ofkoz automatyczną aktualizacją), to przeszkadzają innym stronom. Jakby oficjalny gamercard był porządny, to nikt by na tego od ps3trophycard.com nawet nie spojrzał. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Listy pucharków do: Topatoi (PSN) ---> KLIK Namco Museum Essentials (PSN) ---> KLIK Numblast (PSN) ---> KLIK Edytowane 3 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 (edytowane) Ma ktoś może ten dźwięk, który słyszymy przy wpadaniu trofeum? Bym sobie na telefon nagrał i przez 24/dobę bym słuchał ; ] Edytowane 4 lipca 2009 przez Mirumoto Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 http://www.megaupload.com/?d=CS14OA11 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Nadrabiam zaległości - listy pucharków do: The Bigs 2 - KLIK NCAA Football 2010 - KLIK Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Ma ktoś może ten dźwięk, który słyszymy przy wpadaniu trofeum? Bym sobie na telefon nagrał i przez 24/dobę bym słuchał ; ] ja mam ustawione jako sygnał sms w komórce Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ma ktoś może ten dźwięk, który słyszymy przy wpadaniu trofeum? Bym sobie na telefon nagrał i przez 24/dobę bym słuchał ; ] to juz uzaleznienie ;] Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 (edytowane) Nie robię tematu gdyż raczej gra nie będzie ani popularna ani trudna: Pucharki do G-Force: KLIK Edytowane 21 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
leon107 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Mam zamiar kupić adventure pack z Prince of persią i Splinter cell double agent orientuje się ktoś czy są trofea w tej drugiej grze ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Bionic Commando: Rearmed dostanie lub już dostał trofea: LISTA UP: Bionic dostanie trofea 4 sierpnia 2K9. Pucharki do G.I. JOE - nie robię nowego tematu bo (mam nadzieję się mylić) gra pewnie będzie "pasztetem" i mało popularna - jak będzie potrzeba to śmiało zakładać temat. Edytowane 31 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 (edytowane) Kolejne listy pucharków które moim zdaniem nie muszą mieć tematów: Pro Yakyuu Spirits 6 Ashes Cricket 2009 i Japońskie "coś" - kotek powraca w Retail xD (muszę to kupić!!! xD) Toro to Morimori (Toro! Let's Party!) Edytowane 5 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Cross Edge nie ma swojego a taka hardcorowa platyna! Anyway, pomału zbliżam się do platyny, zostały mi już tylko trofea związane z wymasterowaniem wszystkiego, tj zbierz wszystkie bronie, itemy itp jakiś miesiąc i po WHD kolejna sensowna platyna w kolekcji ;o Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 (edytowane) Czy ta gra jest w ogóle dostępna w Europie? Nie robiłem temaciku, gdyż jak dodawałem listę (25.05.09) na 100% gry nie było oficjalnie jeszcze w UE więc nie ma szans by była popularna "u nas". Jak jest potrzeba to zakładaj temacik sakiu - od tego jest ten dział Edytowane 6 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi