Gość Kyo Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Nowe listy pucharków: Fritz Chess (Retail) TV Show King PSN Transformers 2: Revenge of the Fallen DLC Edytowane 10 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Fritzl Chess? (basement) xD. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Hysz - zwyrodnialcu jeden xD - kupujemy flOw? Nowe listy poniżej: (dzisiaj PSN - potem DLC i Retail - nazbierało mi się że "zygac" się chce bleee) flOw Battle Tanks Smash Cars Zombie Apocalypse Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Do FlOw! O ja cię nie mogę, doczekałem się, mogę już umrzeć x_x Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Fajnie, kupilem Lemmings bo byl up na trophy ale niestety niezlicza ich do calosci Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Kyo kiedy zapodasz liste pucharkow do NGS2? Gdzies na niecie mi sie przewinela , ale na temat trophies ukrytych bylo tylko info ze jest ich 16 wiec nie chcialem tego tu zamieszczac. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Kyo kiedy zapodasz liste pucharkow do NGS2? Gdzies na niecie mi sie przewinela , ale na temat trophies ukrytych bylo tylko info ze jest ich 16 wiec nie chcialem tego tu zamieszczac. Kyo pewno ma listę, ale nie wiem czy ją wrzuci po zniknięciu naszej strony. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 (edytowane) Mam jakieś 20 list ale muszę je przepisać albo znowu ściągnąć (są wpisane w html) - szykowałem wielki UP na trofeaps3.com Prócz tego miałem małe problemy z nowym laptopem - wgryzałem się w Vistę i stąd brak nowych list. A teraz to nawet nie mam ochoty sie za to brać z wiadomych powodów... Pozdro all. Edytowane 13 września 2009 przez Kyo Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Niestety Zeratul okazał się noobem <_< 1 Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Mam jakieś 20 list ale muszę je przepisać albo znowu ściągnąć (są wpisane w html) - szykowałem wielki UP na trofeaps3.com Prócz tego miałem małe problemy z nowym laptopem - wgryzałem się w Vistę i stąd brak nowych list. A teraz to nawet nie mam ochoty sie za to brać z wiadomych powodów... Pozdro all. Krzysiek ja mam wszystko zw strony jak chcesz to ci podesle w znanej juz tobie formie pozdrawiam Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Niestety Zeratul okazał się noobem <_< No już wyluzuj trochę człowieku, każdy popełnia błędy, a tu akurat najgorzej mają On, Kyo i Musiol bo oni najwięcej się tam napracowali.... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Niestety Zeratul okazał się noobem <_< No już wyluzuj trochę człowieku, każdy popełnia błędy, a tu akurat najgorzej mają On, Kyo i Musiol bo oni najwięcej się tam napracowali.... Co racja to racja, takie opinie są jednak krzywdzące, mogliśmy wcześniej coś zrobić, bo były problemy z tym silnikiem, ale były inne plany, które nie wyszły. No ale powiem ,że jest światełko w tunelu Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Tomek cokolwiek masz to podeslij mi na maila. Bedziemy reaktywowac strone... nie wiem ile ta reaktywacja nam zajmie, w szczegolnosci, ze do piatku bede poza domem, ale postaramy sie jak najszybciej. Jak sie okaze, ze w hotelu mam wifi, to dzis w nocy juz zaczne dlubac. Ogolnie to jest na siebie maksymalnie wkurzony, ze nie zrobilem backup'a. Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Tomek cokolwiek masz to podeslij mi na maila. Bedziemy reaktywowac strone... nie wiem ile ta reaktywacja nam zajmie, w szczegolnosci, ze do piatku bede poza domem, ale postaramy sie jak najszybciej. Jak sie okaze, ze w hotelu mam wifi, to dzis w nocy juz zaczne dlubac. Ogolnie to jest na siebie maksymalnie wkurzony, ze nie zrobilem backup'a. Kazdy w zyciu popelni blad ktorego nieche popelnic i popelnia go zeby nie popelnic ponownie bylibysmy zbyt idealni a co do spisu trofikow mam wszystko tylko jak podeslac tyle opisow naraz zaczne moze czesciow Ci je podsylac Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 podsylaj jak ci pasuje. Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ogolnie to jest na siebie maksymalnie wkurzony, ze nie zrobilem backup'a. podobno ludzie dziela sie na tych co robia backupy i na tych co je beda robic ;-). powodzenia Panowie! Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Niestety Zeratul okazał się noobem <_< No już wyluzuj trochę człowieku, każdy popełnia błędy, a tu akurat najgorzej mają On, Kyo i Musiol bo oni najwięcej się tam napracowali.... Ja nie neguje ich potężnego wkładu, po prostu nie rozumiem jak można nie mieć kopii zapasowej przy tak wielkiej stronce Powodzenia przy reaktywacji. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php <- widzę reaktywacja in progress. powodzenia chłopaki. Żeby Was zapał nie opuścił podczas odbudowy !!! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Szkielet strony juz jako tako stoi. Zmienilem jedna rzecz, a mianowicie chce by listy trophies byly zarowno po pol i ang. Teraz czeka mnie mozolna praca dodawania wszystkich list. Dzieki dla wszystkich ktorzy trzymali nasze poradniki i tlumaczenia, dzieki temu dużą część uda się odzyskać. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Swój poradnik gdzieś tam powinienem mieć(robiłem do Infamousa), chętnie pomogę przy reaktywacji stronki. Powodzenia, bo IMO drugiej tak czytelnej w Polsce nie ma. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 (edytowane) no no racja nie ma, zawsze właziłem na stronke Zeratula i spółki looknąć jakieś trofea, a tak to lipa, bo 2 takiej stronki z dokładnymi opisami i poradami itd. do trofków nie znalazłem Edytowane 16 września 2009 przez Merson Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 (edytowane) Szkielet strony juz jako tako stoi. Zmienilem jedna rzecz, a mianowicie chce by listy trophies byly zarowno po pol i ang. Teraz czeka mnie mozolna praca dodawania wszystkich list. Dzieki dla wszystkich ktorzy trzymali nasze poradniki i tlumaczenia, dzieki temu dużą część uda się odzyskać. Aktywuj mi konto to też zacznę coś działać w tym tygodniu Zrobić jakiś banner, faviconę? Cokolwiek? edit, po wejściu na ten url: http://trofeaps3.com/ , dalej jest napis, że stronka leży. Edytowane 16 września 2009 przez Musiol Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 napis bedzie do czas az nie wroce do domu (piatek), to samo z logo. Zaraz wysle ci maila Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Mam kilka poradniki i tłumaczenie: Magic Ball, PixelJunk Monsters, Bioshock, Call of Duty: WaW, PAIN, Stardust HD. Tylko drukowałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi