Square 8 506 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Najlepiej alfabetycznie, póżniej i tak sprawdzam zgodność z listą na PSNProfiles. Jak chcesz możesz podać które konkretnie tytuły chcesz dopisać, nie muszą być wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 a co z podzialem na te trudne i cala reszta? Bo np. te trudne (hardcorowe), mozna zostawic na czerwono, a pozostale znienic na inny, badz wytopowac na gore. Czy zostaje jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Można zrobić tak jak na YGC. Kolorami od czerwonego do zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ma ktos checi na pomoc przy platynie w Driver SF ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a co z podzialem na te trudne i cala reszta? Jak w sensowny sposób wybierzesz te trudne z aktualnej listy w Platinum Club to postaramy się zrobić jakiś podział. Przygotowaną przez ciebie listę poddamy głosowaniu np. Nowe trudne tytuły będziemy dopisywać po weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) No właśnie o to chodzi że nie da się w miarę rozsądnie wybrać tych tytułów. Osobiście proponuje żeby osoby które podesłały mi listę gier, wybrały ze swoich te najtrudniejsze, zobaczymy ile to będzie tytułów itd. Mała aktualizacja: Dzięki użytkownikowi Elektro78 wpadłem na pewien pomysł, który może się wam spodobać. Jeżeli ktoś chce podesłać swoją listę gier niech przy każdej napisze poziom trudności danej platyny w skali 1-10. Przy tytule będziemy wpisywać średnią od wszystkich użytkowników. A np na samej górze można zrobić Top10 z najwyższą oceną. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Najważniejsze to nie oceniać tak jak obecnie ocenia się gry Przy moich platynach wyszedł mi zakres 4-10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Na podstawie podesłanych mi ocen do tej pory, wyciągnąłem Top 3 najtrudniejszych platyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Bardzo dobrze pomyślane, tak IMO powinno to wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club. moja lista: Burnout™ Paradise --------------------------------------- 7, Call of Duty: Modern Warfare® 2 ---------------------------------- 8 - za misje w co-op'ie na lotnisku z Juggernautsami, Call of Duty: Modern Warfare® 3 -------- 6, Call of Duty®: World at War ------------------------------------------ 8 - za zastrzelenie japonskich samolotow, Dead Space™----------------------------------- 7, Dead Space™ 2 -------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za tryb hardcore, Gran Turismo 5 --------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za licencje i special event, HEAVY RAIN™ ------------------------------------- 6, Killzone 2--------------------------------------------------------------------------------------- 9 - za bycie w 1% tygodniowego rankingu, Killzone 3--------------------------------------------- 6, LittleBigPlanet™ --------------------------------- 6, Portal 2 ------------------------- 3, RAGE® ---------------------------------------------------------- 7, Red Dead Redemption ------------------------- 6, RESIDENT EVIL 5 ---------------------------------- 6, Silent Hill Downpour ---------------------------- 6, Sniper Elite V2 ----------------------------------------------- 7, TEKKEN 6 ------------------------------------------------------------------------ 8 - za pociąg w kompani, ktory w pojedynkę byl przstraszny, TEKKEN TAG TOURNAMENT HD - 1, Uncharted: Drake's Fortune ------------------- 6, Uncharted 2: Among Thieves™ --------------6, Uncharted 3: Drake's Deception™ ----------6, thx Edytowane 15 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 eee, ktoś pomoże zrobić trofea z co-opa w Outland i Lara Croft : GoL ? dosłownie parę minut roboty, a nie chce mi nikogo wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Mogę pomóc jakby co. Odezwij się na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) zdecydowanie, za mało trofkow jest w the Walking Dead, a jak juz sa to przede wszystkim tylko, za ukończenie poszczególnych rozdziałów czyli po prostu, za przejście gry, bez wysiłku, a przecie tam jest tyle smaczków i rożnych wyborów, ze bania mała. powinni chociaż dołożyć, za każdy z innych ważniejszych wyborów w grze i było by gites. szkoda.. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Do tematu Platinum Club dodałem "Top 5 najczęściej wbijanych platyn". Jak się okazuje prym wiodą tytuły ekskluzywne. Jakby ktos miał jakieś uwagi do tematu, coś chciałby zmienić, dodać jakieś informacje niech piszę tutaj abo bezpośrednio pod listą. W miarę możliwości będe wprowadzał zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Heh no cóż, 4 z 5 moich platyn należy do tego TOP 5 Enyłej, kolejny interesujący pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Rzeczywiście impossible The Exodus Complete Chapter I Estimated Difficulty: Impossible to obtain. 19 out of 18 (105.56%) players have earned this trophy. http://www.yourgamercards.net/games/view/1472-transformers-fall-of-cybertron Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jeszcze raz zrobic synchro z serwerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę? podobna sytuacje miałem przy Datur'ze, jak wlaczylem grę, by dobić trofki do 100% automatycznie skasowało mi licznik i wszystkie nabijało od początku. dziwna sprawa.. nie wiem o co B, ale chciałbym, tak umieć to bym sobie pokasował rożne inne trofea, które tylko zaśmiecają mi listę ;P p.s odpal jeszcze raz stara wersje, ta na której wbiłeś platynę, jak masz to może pomoże, jak synchron zawiedzie. zmieniałeś konsole? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tak sie zastanawiam, co mnie troszkę boli. dlaczego Resident Evil HD kolekcja dostała takie biedne trofea(bez platyn), gdzie tymczasem inne kolekcje maja ich mnóstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze. czyli zarobić jak najmniejszym kosztem (by sie nie narobić) Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mimo wszystko, lepsze to niż żeby dawali zglitchowane. Po co się denerwować? Cytuj Odnośnik do komentarza
C-Boy 51 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Pomógłby ktoś wbić trofeum za multi w rock of ages i co-opa w Outland? Niestety, nie mam HS W zamian za to, mogę zaoferować bezproblemową komunikację za pomocą TS'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi