Opublikowano 7 lipca 201212 l Najlepiej alfabetycznie, póżniej i tak sprawdzam zgodność z listą na PSNProfiles. Jak chcesz możesz podać które konkretnie tytuły chcesz dopisać, nie muszą być wszystkie.
Opublikowano 7 lipca 201212 l a co z podzialem na te trudne i cala reszta? Bo np. te trudne (hardcorowe), mozna zostawic na czerwono, a pozostale znienic na inny, badz wytopowac na gore. Czy zostaje jak jest?
Opublikowano 8 lipca 201212 l a co z podzialem na te trudne i cala reszta? Jak w sensowny sposób wybierzesz te trudne z aktualnej listy w Platinum Club to postaramy się zrobić jakiś podział. Przygotowaną przez ciebie listę poddamy głosowaniu np. Nowe trudne tytuły będziemy dopisywać po weryfikacji.
Opublikowano 8 lipca 201212 l No właśnie o to chodzi że nie da się w miarę rozsądnie wybrać tych tytułów. Osobiście proponuje żeby osoby które podesłały mi listę gier, wybrały ze swoich te najtrudniejsze, zobaczymy ile to będzie tytułów itd. Mała aktualizacja: Dzięki użytkownikowi Elektro78 wpadłem na pewien pomysł, który może się wam spodobać. Jeżeli ktoś chce podesłać swoją listę gier niech przy każdej napisze poziom trudności danej platyny w skali 1-10. Przy tytule będziemy wpisywać średnią od wszystkich użytkowników. A np na samej górze można zrobić Top10 z najwyższą oceną. Edytowane 8 lipca 201212 l przez Square
Opublikowano 8 lipca 201212 l Najważniejsze to nie oceniać tak jak obecnie ocenia się gry Przy moich platynach wyszedł mi zakres 4-10.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club.
Opublikowano 11 lipca 201212 l Na podstawie podesłanych mi ocen do tej pory, wyciągnąłem Top 3 najtrudniejszych platyn.
Opublikowano 14 lipca 201212 l Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club. moja lista: Burnout™ Paradise --------------------------------------- 7, Call of Duty: Modern Warfare® 2 ---------------------------------- 8 - za misje w co-op'ie na lotnisku z Juggernautsami, Call of Duty: Modern Warfare® 3 -------- 6, Call of Duty®: World at War ------------------------------------------ 8 - za zastrzelenie japonskich samolotow, Dead Space™----------------------------------- 7, Dead Space™ 2 -------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za tryb hardcore, Gran Turismo 5 --------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za licencje i special event, HEAVY RAIN™ ------------------------------------- 6, Killzone 2--------------------------------------------------------------------------------------- 9 - za bycie w 1% tygodniowego rankingu, Killzone 3--------------------------------------------- 6, LittleBigPlanet™ --------------------------------- 6, Portal 2 ------------------------- 3, RAGE® ---------------------------------------------------------- 7, Red Dead Redemption ------------------------- 6, RESIDENT EVIL 5 ---------------------------------- 6, Silent Hill Downpour ---------------------------- 6, Sniper Elite V2 ----------------------------------------------- 7, TEKKEN 6 ------------------------------------------------------------------------ 8 - za pociąg w kompani, ktory w pojedynkę byl przstraszny, TEKKEN TAG TOURNAMENT HD - 1, Uncharted: Drake's Fortune ------------------- 6, Uncharted 2: Among Thieves™ --------------6, Uncharted 3: Drake's Deception™ ----------6, thx Edytowane 15 lipca 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 28 lipca 201212 l eee, ktoś pomoże zrobić trofea z co-opa w Outland i Lara Croft : GoL ? dosłownie parę minut roboty, a nie chce mi nikogo wyszukać.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l zdecydowanie, za mało trofkow jest w the Walking Dead, a jak juz sa to przede wszystkim tylko, za ukończenie poszczególnych rozdziałów czyli po prostu, za przejście gry, bez wysiłku, a przecie tam jest tyle smaczków i rożnych wyborów, ze bania mała. powinni chociaż dołożyć, za każdy z innych ważniejszych wyborów w grze i było by gites. szkoda.. Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Do tematu Platinum Club dodałem "Top 5 najczęściej wbijanych platyn". Jak się okazuje prym wiodą tytuły ekskluzywne. Jakby ktos miał jakieś uwagi do tematu, coś chciałby zmienić, dodać jakieś informacje niech piszę tutaj abo bezpośrednio pod listą. W miarę możliwości będe wprowadzał zmiany.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Heh no cóż, 4 z 5 moich platyn należy do tego TOP 5 Enyłej, kolejny interesujący pomysł.
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Rzeczywiście impossible The Exodus Complete Chapter I Estimated Difficulty: Impossible to obtain. 19 out of 18 (105.56%) players have earned this trophy. http://www.yourgamercards.net/games/view/1472-transformers-fall-of-cybertron
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę?
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę? podobna sytuacje miałem przy Datur'ze, jak wlaczylem grę, by dobić trofki do 100% automatycznie skasowało mi licznik i wszystkie nabijało od początku. dziwna sprawa.. nie wiem o co B, ale chciałbym, tak umieć to bym sobie pokasował rożne inne trofea, które tylko zaśmiecają mi listę ;P p.s odpal jeszcze raz stara wersje, ta na której wbiłeś platynę, jak masz to może pomoże, jak synchron zawiedzie. zmieniałeś konsole? Edytowane 22 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l tak sie zastanawiam, co mnie troszkę boli. dlaczego Resident Evil HD kolekcja dostała takie biedne trofea(bez platyn), gdzie tymczasem inne kolekcje maja ich mnóstwo ?
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze. czyli zarobić jak najmniejszym kosztem (by sie nie narobić) Edytowane 27 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Mimo wszystko, lepsze to niż żeby dawali zglitchowane. Po co się denerwować?
Opublikowano 8 września 201212 l Pomógłby ktoś wbić trofeum za multi w rock of ages i co-opa w Outland? Niestety, nie mam HS W zamian za to, mogę zaoferować bezproblemową komunikację za pomocą TS'a