Opublikowano 15 marca 201312 l crysisa drugiego tez sobie odpiscilem z powodu multi - dobij do 50lvl, plus grindowanie zglichowanych broni. jednym slowem grania jest w qurwe i nawet nie wiadomo, czy sie uda. Edytowane 15 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 15 marca 201312 l Nie wierze mashter, ze nie wbijesz platyny w Deusie... Jakas prowokacja. No zrobiłem na razie tylko dwa razy platynę. Widocznie za mało, żeby wpadło Na trzeci raz chyba nie mam sił. Crysis 2 klasycznie dostałem zglitchowane bronie. Wbiłem 50lv, później jeszcze 12 dla pewności, bo niektórym osobom wpadało przy resecie na 12lv. Odpuściłem. W każdym bądź razie skilla mi nie zabrakło, do tych platyn
Opublikowano 16 marca 201312 l ja juz bylem bliski odpuszenia platyny w nowym DS, ale sie udalo, takze kuje poty gorace. moze nawet siegne po DLC
Opublikowano 16 marca 201312 l Nie wierze mashter, ze nie wbijesz platyny w Deusie... Jakas prowokacja. No zrobiłem na razie tylko dwa razy platynę. Widocznie za mało, żeby wpadło Na trzeci raz chyba nie mam sił. Ale o co z tym chodzi?
Opublikowano 16 marca 201312 l ze ost. trofeum potrzebne do platyny robil 2x i dalej nic. jakis glitch.
Opublikowano 16 marca 201312 l ja juz bylem bliski odpuszenia platyny w nowym DS, ale sie udalo, takze kuje poty gorace. moze nawet siegne po DLC Moi szpiedzy mówią, że nie warto inwestować w to DLC. 1,5h grania, nic nowego i 36 zeta w plecy. Wolę dołożyć i wyekwipować się wreszcie w pierwszego ME Ja również atakuje platynę w DS3 i nie wiem jak można mieć jeszcze chęć na DLC po ograniu tej, mocno średniej, gry 4 razy Edytowane 17 marca 201312 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 16 marca 201312 l tym bardziej, iz Lara czekac w nieskonczonosc nie bedzie. Jeszcze sie speszy i ucieknie mi ze sklepow sieci game stop (ponoc jest z napisami PL) p.s do wieczora jestem w pracy, wiec moge jeszcze zmienic zdanie
Opublikowano 16 marca 201312 l Graj w TR, bo lepsze gry dawno nie było Ja właśnie sekretów sobie szukam. Coś pięknego. Szkoda, że multi trzeba trzaskać, bo mam ochotę na platynę w tej grze. Ale 50 godzin w średnie multi grać nie mam zamiaru.
Opublikowano 16 marca 201312 l Na "szczęście" można też samemu przez 40 godzin latać po mapie i zbierać apteczki. Ja odpadłem, grę sprzedałem i mam spokój. Chociaż trochę szkoda, bo fajnie by mieć platynę w każdej części Uncharted
Opublikowano 16 marca 201312 l mashter - zycie jest proste, tylko ty sam je sobie komplikujesz, wybierajac trudne platyny dzieki, za rady: Kalinho i mashter. Edytowane 16 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 16 marca 201312 l Na "szczęście" można też samemu przez 40 godzin latać po mapie i zbierać apteczki. Ja odpadłem, grę sprzedałem i mam spokój. Chociaż trochę szkoda, bo fajnie by mieć platynę w każdej części Uncharted Godzinkę dziennie polatam po mapie i będzie za miesiąc platyna ja nie odpuszczam TR Edytowane 16 marca 201312 l przez _daras_
Opublikowano 16 marca 201312 l No ja bym pewnie nie odpuścił gdyby nie to, że kupiłem sobie Far Cry 3, Darksiders 2, Demon's Souls, Devil May Cry, Catherine, Binary Domain i właśnie ściągnałem Sleeping Dogs
Opublikowano 16 marca 201312 l No ja bym pewnie nie odpuścił gdyby nie to, że kupiłem sobie Far Cry 3, Darksiders 2, Demon's Souls, Devil May Cry, Catherine, Binary Domain i właśnie ściągnałem Sleeping Dogs Far Cry 3- nie lubię fpsów (aczkolwiek powoli "zmuszam" się do Bioshocka ) Darksiders 2- mam platyne Demon's Soul's- nie mam czasu na RPGi DMC- czekam aż stanieje Catherine- a cóż to? Binary Domain- bendziesz grau w gre na sylwestra? jakom? binary domen? bez żartów Sleeping Dogs- poczeka
Opublikowano 18 marca 201312 l Mam następujący problem przy grze Fifa 13 - jeśli inny temat proszę o przeniesienie 1. Mądrość w obronie - wpadło a potem znikło i go nie mam... (?)2. Na poważnie - zagrałem w tym trybie dużo ponad 25 meczów, trofeum nie wpadło, czemu?3. Początek kolekcji - wygrałem puchar w trybie sezony nie wpadło, czemu?Dzięki za pomoc.
Opublikowano 19 marca 201312 l Trofiki w FIFie już w poprzednich edycjach bywały często zbugowane, może tu jest podobnie.
Opublikowano 19 marca 201312 l Mam następujący problem przy grze Fifa 13 - jeśli inny temat proszę o przeniesienie 1. Mądrość w obronie - wpadło a potem znikło i go nie mam... (?) 2. Na poważnie - zagrałem w tym trybie dużo ponad 25 meczów, trofeum nie wpadło, czemu? 3. Początek kolekcji - wygrałem puchar w trybie sezony nie wpadło, czemu? Dzięki za pomoc. 1. Crysis 2, odblokować wszystkie bronie w trybie multiplayer, mam wszystkie bronie, nie wpadło, czemu? 2. Deus Ex HR, Foxiest of the hounds, nie wpadło czemu? Pomocy!!! Edytowane 19 marca 201312 l przez mashter
Opublikowano 22 lipca 201311 l TrueAchievements ma teraz stworzyć analogiczną stronę z trofeami. Fani trofeów powinni mieć powody do zadowolenia, bo TA dla microsoftowych osiągnięć jest moim zdaniem najlepszą stroną w temacie. http://www.trueachievements.com/news.aspx
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Taka ciekawostka. Na stronie PSNProfiles, są dostepne listy trofików po polsku, jeżeli gra taką posiada. Dla przykładu GoW: Ascension http://psnprofiles.com/trophies/1873-God-of-War-Ascension/GrzesPL&lang=pl#content
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l U mnie po ang. wyświetla, chciaż na konsoli mam po polsku. Pewnie bierze pod uwagę kraj, na którym zarejestrowano konto.
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l U mnie po ang. wyświetla, chciaż na konsoli mam po polsku. Pewnie bierze pod uwagę kraj, na którym zarejestrowano konto. Nie. Ja mam zarejestrowane konto na Polskę, a domyślnie wszystkie listy trofeów mam po angielsku, ale jak ktoś chce to zawsze można sobie zmienić na któryś z dostępnych języków w zakładce <Language>
Opublikowano 2 sierpnia 201311 l ogółem najlepsza stronka z trofeami z jakiej było mi skorzystać. polecam ja.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l jak ktos ma duże parcie na trofea i ma ochotę na 100% (3 złotka i jeden brąz) praktycznie za nic - polecam pobrać z us store MLB 13 Home Run Derby (715 mb). Włączamy, 4 celne strzały w odpowiednie miejsca i jest 100 %. idzie wbić trofea nawet w 1-3 minuty
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Takie łatwizny to nie dla nas:) Najpierw gra, później trofea, nie odwrotnie. Ale, ale... widzę, że się wziąłeś za platynę w DOA5. Napisz więcej jak zdobędziesz, ciekaw jestem twego ocenienia jej stopnia trudności.
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l a gdzie tam, ja w bijatyki lamię jak nic, po prostu kilka trofeów łatwiejszych postanowiłem powbijać bo ostatnio drastycznie spadł mi poziom kompletacji (cały czas miałem go w okolicach 40 - 50 %). a DoA 5 nawet przypadł mi do gustu, lepsze niż Mortal Kombat z 2011. te łatwiejsze trofea to te np. za zrobienie zdjęcia podczas walki spectate itp. ale tryb story dokończę na pewno. nawet jakbym chciał platynę w tej grze to nie chce mi się grindować 1000 walk online od dzisiaj odpalam każdą nową grę na osobnym koncie żeby nie zaśmiecać kolekcji trofeów 0 - 10 %, bo coraz więcej jest gier od których odbijam się po pół godziny
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l tak sie zastanawiam, kiedy wpadnie mi reszta Platyn bo chciałbym juz zaktualizować profil w temacie PC ? Edytowane 28 sierpnia 201311 l przez MEVEK