_mike 318 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) Może na europejskich stronach będzie popołudniu, w komentarzach pod newsem jest takie coś: Onna76_NL | March 2nd, 2009 at 12:10 pm Umm ... isn't that US only? Gonna try it out, this looks amazing! Truly my huge compliments for improving. Rolling on the Floor, Jeff has sure improved his trophy level until now :-D Jeff Rubenstein replied on March 2, 2009 at 12:36 pm Anyone with a PSN ID can use this! Z drugiej strony nikt bezpośrednio nie powiedział, że Europa też to dostanie dzisiaj :\ Edytowane 3 marca 2009 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 Nie rozumiem za bardzo w czym proble. Wchodzicie na stronkę US wpisujecie swoje dane i pokazuje wam sie normalny profil. Żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 Sprawdzę to wszystko jak wrócę z pracy. W końcu nie będzie potrzeby ręcznego update'u. Byle tylko powstała szybko jakaś strona na wzór mygamercard.net Chociaz i tak jest dobrze. Cały update mogę robić z poziomu przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 Da się wogole sprawdzać czyjeś trofea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 nie... ale będzię kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 3 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2009 No ale w końcu COŚ się zaczęło dziać, bądźmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 Na playfire jest już opcja sync gamercarda z kontem PSN Gdzie będzie się z automatu aktualizować trohycard ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 No to gra muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 Testuje... jakby udało się leaderboard stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 Testuje... jakby udało się leaderboard stworzyć no ja przed wyjsciem do pracy testowalem wyskoczyl tekst, ze cos tam musza zrobic i jak skoncza to przesla maila minelo 8 godzin i dostalem maila jakas reklamowka z orange a z playfiire nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 same here... czekamy wiec az ustabilizuja sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Lopek82 0 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 Ja też próbowałem kilka razy i nic PS3 Trophies Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 4 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2009 4. Will my trophy card automatically update? Unfortunately it currently does not. You need to re-login to each time to update your card. This is because we do not store your details for security reasons, so cannot re-login for you. heh, to jednak nie dla mnie tak jak nie chce mi sie dodawac recznie kazdego pucharka z osobna tak (zakladajac, ze to dziala) nie bedzie mi sie chcialo co jakis czas aktualizowac tego no ale nie od razu Rzym zbudowano ps. tak, wiem, ze x360 ma to od poczatku, ma lepszego pada i lepsze teztury na big dadym w bioshocku Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 moim zdaniem jeżeli to sprawnie będzie działać, to nie będzie trwało dlużej niż minute, a wtedy żadna filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 Dostałem maila po niecałych 12 godz. Więc jak narazie jeszcze sprawnie to nie działa ale jest lepiej. Przynajmniej Playfire coś robi w tym kierunku byśmy mieli ten swój gamercard w miarę automatyczny w odróżnieniu do "innej firmy" Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 ja po 24h nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 Fck ja też nie, a minęło już nawet więcej niż 24h, może przez poczte, na dobrej dojdzie w miarę szybko, na słabej ( sam mam na onecie ) , cóż zobaczymy... elvis004 -> Gdzie masz poczte ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 Hehehe - ja mam pocztę na Interii - pewnie nigdy up'a mi nie zrobią A na poważnie - co ma jedno do drugiego? Playfire wyświetla przecież komunikat że powiadomi o upie e-mail'owo więc nawet jak nie dojdzie info z winy poczty to up i tak będzie. Getting your trophy data... Due to demand, this may take a while to complete. Update: Due to high demand at the moment, we will send an email to (mój e-mail) when your trophycard is ready. During peak times this could take a while. You can now close this window. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 dostalem nawet dwa... sprawdze po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 Dostałem Troche przegieli, ale teraz juz niedlugo na EU PLaystation.com będzie Portable ID z TROFEAMI!!! (łał, łał, wow, fanfary). W końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 ale tylko na widok własnych... więc to samo co w US. Niech ktoś spróbuje ponownie zrobić synca na playfire... idzie czy zaś trzeba na maila czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 U mnie mejla nie ma, ale jak wszedłem na playfire to widze, że się update zrobił Zeratul jak już to wszystko się usprawni można by zrobić z rankingu top 100 ? u think ? mówie ofc o rankingu trofeaps3.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 Taki jest plan. Najpierw trzeba mieć pewność, że system działa i jest bezpieczny. Nie każdy może chcieć powierzyć playfire konto do swojego konta, nawet jeśli twierdzą, że ich nie zapisują. Jeżeli rzeczywiście się okaże, że wszystko chodzi tip top, to rank będzie top 100 i będzie aktualizowany częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 5 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2009 moim zdaniem jeżeli to sprawnie będzie działać, to nie będzie trwało dlużej niż minute, a wtedy żadna filozofia. zadna filozofia tak jak i zadna filozofia nie jest dodawanie tych pucharkow recznie, tylko ze mnie, az tak bardzo nie jara posiadanie w sygnaturce aktualnego levelu, by po kazdym zdobytym trofeum logowac sie na playfire rozumiesz? koszt>zysk niestety jara mnie Twoj ranking (nie mieszcze sie w pierwszej 50) i jak wymogiem bedzie playfire to pewnie sie dostosuje.... tak btw, ile czasu zajmuje Ci aktualizacja ranikngu? w kazdym razie wielkie dzieki, ze Ci sie chce w to bawic i mam nadzieje, ze juz niedlugo nie bedziesz musial.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 6 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2009 UWAGA Automatyczny update na playfire już nie działa, ale za to mamy wgląd na PS3gamercard! Wygląda to naprawde misiacznie i co najlepsze, będzie dostępne w najbliższym czasie na EU playstation.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi