Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2009 3h zajmuje aktualizacja. I nikt nie mówi by po każdym trophies logowac się na playfire... aktualizacja byłaby 2-3 razy w tygodniu. Wiadomo by było w jakich dniach. Wystarczy, że przed nią zrobiłoby się update. Z tego co testuje, to system na playfire działa lepiej, ale dalej słabo. Jest z pewnością dokładny i wiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 gamercard http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=294 Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 trofea w sygnaturce aktualne a na 99% cos tam zdobylem po tym logowaniu na playfire (maila nadal nie dostalem) za to ostatnio grane gry z pewnoscia sie nie zgadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 bo wylaczyli opcje synca to czasu wprowadzenia oficjalnego sonycard u mnie tez brakuje nowych, ale przebudowuja wyglad, zeby byl taki sam jako sonowego... na poczatku pokazywali trophies, teraz pokazuja gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 Jak zmienić aby mieć "recent games played" bo u mnie wciąż ostatnie trophies Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2009 sprawdzilem wczoraj... na 12 levelu... zdobylem srebro i platyne... pasek poszedł do góry o 4%... sad but true... Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 10 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2009 sprawdzilem wczoraj... na 12 levelu... zdobylem srebro i platyne... pasek poszedł do góry o 4%... sad but true... za to na playfire jak sie wejdzie w liste to fajnie pokazuje ilosc punktow i tam Ci pewnie troche przybylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2009 w jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 10 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2009 http://www.playfire.com/a/ps3-trophy-leaderboard?location=pl zobacz byly obawy, ze na 20levelu sto osob bedzie mialo tyle samo procent a roznica miedzy nimi bedzie rzedu np 5 zlotych pucharkow przez co ciezko bedzie porownania robic w tym rankingu jest ilosc punktow i tam ladnie widac kto jest "lepszy" Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 no właśnie... punkty... czyli kopia achievementów. Miały być fajny system levelowania, to Sony (pipi)ło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 Hej mam pytanie- na playfire, pisze że jestem na 493 miejscu, a sam siebie nie widzę, wiecie może czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 najprawdopodobniej spowodowane było to zmianą, że ranking był tylko dla ludzi robiących synca z kontem psn, potem tą opcję wyłączono, ale nie wiadomo czy leaderboardsy zmienili. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 a w tym tygodniu portable id z trofeami http://community.eu.playstation.com/playst...age.id=356#M356 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 już działa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 przenośny identyfikator już rozszerzony o wykaz trofeów ale nie obyło się bez komplikacji bo o ile liczba pucharków i pasek levelu jest dobry to już gdy na stronie internetowej oglądam % zaliczonych trophy w poszczególnych grach to za nic nie ma to się do rzeczywistości(np w stronki www mam 58% w K2,a mam tylko 45% itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 mi się kolor za bardzo nie podoba i za duże to troche, pewnie trochę warnów za to poleci na forum, hehe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Nie rozumiem tej strony eu.playstation. Najpierw się loguje, wpisuję @ i hasło z PSN, przenosi mnie do strony gdzie wyskakuje mi taki komunikat: Przenieś informacje z mojego starego konta Jeśli rejestrowałeś się poprzednio na stornie eu.playstation.com, wprowadź nazwę użytkownika (adres e-mail) i hasło, a przeniesiemy szczegóły na nowe konto. Musisz to zrobić, aby aktywować nowy profil. Tak, przenieś informacje ze starego konta I musze podać @ i hasło, robię to, ale wyskakuję: Co najmniej jedno wymagane pole nie zostało wypełnione. Upewnij się, że wypełniłeś wszystkie pola oznaczone * Logowanie nie powiodło się. Sprawdź adres e-mail i hasło. Ma ktoś podobny problem? Nie rozumiem o co chodzi. hasło na 100% wpisuję dobre, na us.playstation bez problemów jestem zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) mam to samo YETI wyslalem zeby przypomnial haslo, ale maila nie ma Edytowane 12 marca 2009 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) nvm juz wszystko dziala:) Edytowane 12 marca 2009 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Nie trzeba, ja normalnie się zalogowałem i ustawłem karte gracza, musicie coś źle robić. Szkoda że nie da się sprawdzić trofea swoich przyjaciół, no ale fajnie że jest napisane nawet kto w co gra i kiedy był ostatnio online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 YETI wzialbys sprobowal wybrac ta druga opcje No, I will fill out the information myself Note: Once you have selected this option, you will not have another chance to link your old eu.playstation.com account. Bo mozna dodac samemu info... i sprawdz czy trofea sie wyswietlaja XD Ja nie chce ryzykowac ze swoim 12 lvl... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 YETI DZIAŁA! WYBIERZ OPCJĘ, ŻE RĘCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Rozwiń myśl, bo nie łapie ;P mam kliknąć na "Nie, podam informacje samodzielnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Rozwiń myśl, bo nie łapie ;P mam kliknąć na "Nie, podam informacje samodzielnie"? Ja się wtrącę i powiem, że dokładnie tak, bo zrobiłem tak samo i jest gitara . Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 a ja tam nie wiem, zalogowałem się wszedłem w zakładkę trofea i już wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi