Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 77,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano

W końcu po entej próbie zauktualizowania tego ręcznie się udało :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie wszystko dziala. W opisie bledu zawsze jest wytlumaczenie co i jak.

Opublikowano

Mam to samo ale udaje sie zaktualizowac po kilku probach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może o jakiejś stronce, na której znajdowałaby się lista gdzie pokazane byłoby ile platyn zostało zdobyte w danej grze?

Opublikowano

Wie ktoś może o jakiejś stronce, na której znajdowałaby się lista gdzie pokazane byłoby ile platyn zostało zdobyte w danej grze?

?

1 gra = 1 platyna

(chociaż jest parę wyjątków np. Batman AA czy Demon's Souls)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Wiem że coś takiego było na PS3Trophies, ale to bierze tylko pod uwagę tylko te osoby które są zarejstrowane.

Opublikowano

?

1 gra = 1 platyna

(chociaż jest parę wyjątków np. Batman AA czy Demon's Souls)

Neee, nie zrozumiałes mnie. Chodzi mi o to, ile w ogóle ludzi zdobyło platynę w danej grze.

Opublikowano

Aaa - napisałeś to tak że sugerowało w pierwszej chwili zupełnie coś innego :) By bad :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nie piszesz w temacie poświęconym grze?

Jakbyś poszperał trochę w opcjach online to by wszystko było jasne. Chodzi o wzięcie udziału w 4 Tournamentach Online czyli takich imprezach, które generują się co tydzień. Aby wziąć udział w każdym musisz po prostu zrobić to co każą czyli np na danej trasie przejechać okrążenie czy zadriftować na ileś metrów. To co musisz zrobić masz opisane w jednej z zakładek online w grze, a ilość tournamentów w których brałeś udział wyświetlana jest w statach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trofea to jedna wielka bzdura. Nie dodaje mi, niektórych trofeów po synchronizacji. Przy trofeach nie ma daty ich zdobycia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w ARMY OF TWO pierwsza część są trofea???

Opublikowano

Nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będę miał 100 % w grze z PSN np. Shanku to czy zaliczy mi to jak platynę?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Od czasu do czasu przeglądam sobie tabelę z wynikami na ps3. Nie wiem jak oni to robią, że są wstanie nabijać takie wyniki. Po "naście" pucharów na dzień. Hakoom nabija level w zastraszającym tempie. Jak myślicie, czy światowa czołówka to oszuści??? Kupują sejwy bądź hakują konsole przez wgrywanie jakiś tam plików?

Ja to możliwe, że niektóre puchary zdobywają w tym samym czasie np w 2 różnych grach???

Opublikowano

Jak gra po kilka / kilkanaście osób na jednym koncie to jest to możliwe... A co do czasów zdobycia: grają offline - potem online synchro i po sprawie.

A od siebie dodam - następnym razem pisz w istniejących tematach - nie ma konieczności robienia nowych...

Opublikowano

No a Hakoom twierdzi że wszystko zdobył sam.

Opublikowano

Powie mi ktoś co się dzieje z ps3trophycard.com? Od jakiegoś czasu strona w ogóle nie istnieje...

Opublikowano

Jak będę miał 100 % w grze z PSN np. Shanku to czy zaliczy mi to jak platynę?

Zleży od gry. W "Shank" -jak wspominał już Old Kyo- nie, natomiast w "Trine", jak najbardziej tak.