triboy 958 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Kurczę, a liczyłem na medal... Nawet ciekawa inicjatywa, szczególnie przy tych trudnych platynkach. Jeśli ktoś podejmie się tego zadania, to ja jestem jak najbardziej na tak e-krew już napływa do e-członka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wstępnie mogę poedytować pierwsze posty w tematach, więc na początek niech będzie DS2. @4 mE Podeslij swoje PSN ID. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) może niech zainteresowani sie wypowiedza, jak to widza i razem wspólnie dojdziemy do jakiegoś odpowiedniego finału. bo np. ja chciałby (tak sobie myślałem), by ten pierwszy post sie powtarzał, tak by odwiedzający nawet na 40 stronie widzieli kto zdobył platynke. trofea mozna wrzucić w spoilery by ten 1 post nie zabierał tak dużo miejsca i gotowe, albo zaraz pod ankieta poziomu trudności, heh.. wszystko w rekach " how much is enough " :ph34r: pozdro.. Edytowane 3 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) bo np. ja chciałby (tak sobie myślałem), by ten pierwszy post sie powtarzał, tak by odwiedzający nawet na 40 stronie widzieli kto zdobył platynke. trofea mozna wrzucić w spoilery by ten 1 post nie zabierał tak dużo miejsca i gotowe, albo zaraz pod ankieta poziomu trudności, heh.. 1. Kiedyś była opcja wyświetlania forum, czy pierwszy post zawsze na górze czy normalnie itd. ale aktualnie nie widzę tego ustawienia. No i tez nie mozna narzucić użytkownikom takiego rozwiązania. 2. Spoiler zawsze można dodać i pod trofeami wpisywać graczy, ale szczerze to może przez jakiś czas będzie to działać, a potem umrze śmiercią naturalną Pod ankietą nie da rady (tzn pewnie się da, ale nikt nie bedzie grzebał w kodzie dla tego pomysłu). Ewentualnie można stworzyć nowy temat z podziałem na gry i tam dopisywać ludzi. Edytowane 4 Lipca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 pożyjemy, zobaczymy.. nowy temat to juz gruba sprawa, ale tez fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No mi osobiście byłoby lepiej poprawiać jeden post niż skakać po tematach. Jeden temat poświęcony liście forumowiczów może być zamknięty i uzupełniany w miarę na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) ale z 2 strony tematy te moga ograniczać sie tylko do tych naprawdę trudnych Platyn, jak triboy napisał powyżej, np: - DEAD SPACE 2, - GRAN TURISMO 5, - MAX PEYNE 3, itd... inne tematy można sobie odpuścić i tym sposobem jest ich tylko garstka. chociaż osobny wspólny temat, tez jest dobrym pomysłem, ponieważ wszystko w jednym poście, ładnie posegregowane, sterylne odda nam obraz zainteresowania/trudu danym tytułem odnośnie innych. Edytowane 4 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A czemu zabierać splendor innym, którzy też włożyli wysiłek w platynowanie może mniej wymagających tytułów? Jak już to robić to może do większości poważniejszych tytułów, ażeby każdy mógł powiększyć przywołanego przez triboya e-fallusa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Niech osoby zainteresowane wyślą mi PW z listą zdobytych platyn i niech podadzą też swoje PSN ID w celu weryfikacji, jeżeli nie mają uzupełnione w profilu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie widzę sensu. Nie lepiej wysłać linki do stronek typu Your Gamer Cards? Albo możesz powklejać trophycardy graczy w jednym, specjalnie do tego wyznaczonym, temacie. Odpada Ci wtedy edytowanie takiego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Tylko że wtedy nie mamy podziału na gry i nie wiemy ile osób ma platyny. To jest jeszcze bardziej bez sensu Możemy spróbować narazie ze zwykłą listą, zobaczymy jak to będzie wyglądać i powprowadzamy ewentualne zmiany. Edytowane 4 Lipca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jezeli mialoby sie to ograniczac do platyn trudnych , to moze najpierw zrobic jakas ankiete z powiedzmy 20 najtrudniejszymi platynami. Wybrac z tego z 10, i o tych 10 zrobic temat. Biorac pod uwage wszystkie gry , bedzie tego masa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 @darkknight Tylko że dla mnie gra X jest banalna, a dla ciebie trudna. No i jak chcesz dobrać te 20 tytułów do ankiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 ps3trophies.org Stamtad mozesz wziac liste najtrudniejszych platyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Daj link bo mi się nie chce szukać. Jeżeli trudność oceniają na podstawie ile osób ją wbiło, przy czym biorą tylko zarejestrowanych użytkowników to ja podziękuje za taką listę Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Nie widzę sensu. Nie lepiej wysłać linki do stronek typu Your Gamer Cards? Albo możesz powklejać trophycardy graczy w jednym, specjalnie do tego wyznaczonym, temacie. Odpada Ci wtedy edytowanie takiego tematu prawie co 2 osoba na forum ma taka kartę, a ja jeszcze w rządna nie kliknąłem, a sam owej nie posiadam. w ogolę po co one sa? heh.. ps3trophies.org Stamtad mozesz wziac liste najtrudniejszych platyn skoro temat ma zaistnieć na forum psx extreme to glosowanie o gry, które maja wziąć udział (te hardcorowe)powinien ograniczać sie wyłącznie do ich wyboru, a nie osob trzecich. poza tym juz jest taki temat w dziale Trofea --> Najtrudniejsze Trofea i Platyny i Komplety. stamtąd można wybrać te tytuły, ewentualnie zrobić owa ankiete i zaglosowac przez jakiś okres np. 30 dni. jak nie będzie zainteresowania temat sie obali nikt nie mówi natychmiast, dajmy sobie czas. Edytowane 4 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jesli taka ankieta mialaby dojsc do skutku to sugerowalbym , aby na tytul x glosowaly tylko osoby ktore same ja splatynowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Widziałem nowy temat o platynkach. Na pierwszy rzut oka wygląda ok, ale już na drugi... Wyobraźcie sobie jak będzie wyglądać lista z wszystkimi grami. Może być bardzo nieczytelnie jak dużo osób się wpisze. Choć z drugiej strony, kolejność alfabetyczna to dobry pomysł. Zawsze będziemy mogli coś zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) nie podobaja mi sie wyswietlane PSN'ID. wydaje mi sie, ze same nicki forumowiczów powinny wystarczyc. tu chodzi o nas, a my sie znamy na forum(mam na mysli rozpoznajemy), poza tym jak ktos bedzie chcial zagadac to napisze prywatna wadomosc. bo np. ja chce zostać anonimowy w temacie PSN'ID, a tak byle kto moze mnie namierzyć kto np. wyszuka forum przez google :confused: dobrze mowie ? poza tym jest gicio aha... juz można wpisać mnie w temacie Max Peyne 3 Edytowane 5 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Square , a co z nowo zdobywanymi platynami?Slac na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 można byłoby zrobić hiperlinka do nicka każdego usera, co by sobie od razu zagadać do niego i podobnie do PSN ID, aby obczaić profil. Ej a może wytłuszczony ładnie tytuł gry i pod nim cardy Graczy, którzy wbili platyne w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Square , a co z nowo zdobywanymi platynami?Slac na pw? Jak masz coś nowego to podeślij Jak ktoś nie chce aby na liście widniało jego PSN ID niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) kiedy nastepna aktualizacja w temacie platinum club ? Edytowane 6 Lipca 2012 przez 4 mE Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) Informuję że jakby co to listę gier można też podsyłać do Kyo*. Postaramy się uzupełniać najszybciej jak się da. Edytowane 7 Lipca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jak ma wyglądać taka lista? mam alfabetycznnie podać wszystkie platyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi