MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) crysisa drugiego tez sobie odpiscilem z powodu multi - dobij do 50lvl, plus grindowanie zglichowanych broni. jednym slowem grania jest w qurwe i nawet nie wiadomo, czy sie uda. Edytowane 15 Marca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie wierze mashter, ze nie wbijesz platyny w Deusie... Jakas prowokacja. No zrobiłem na razie tylko dwa razy platynę. Widocznie za mało, żeby wpadło Na trzeci raz chyba nie mam sił. Crysis 2 klasycznie dostałem zglitchowane bronie. Wbiłem 50lv, później jeszcze 12 dla pewności, bo niektórym osobom wpadało przy resecie na 12lv. Odpuściłem. W każdym bądź razie skilla mi nie zabrakło, do tych platyn Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ja juz bylem bliski odpuszenia platyny w nowym DS, ale sie udalo, takze kuje poty gorace. moze nawet siegne po DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie wierze mashter, ze nie wbijesz platyny w Deusie... Jakas prowokacja. No zrobiłem na razie tylko dwa razy platynę. Widocznie za mało, żeby wpadło Na trzeci raz chyba nie mam sił. Ale o co z tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ze ost. trofeum potrzebne do platyny robil 2x i dalej nic. jakis glitch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) ja juz bylem bliski odpuszenia platyny w nowym DS, ale sie udalo, takze kuje poty gorace. moze nawet siegne po DLC Moi szpiedzy mówią, że nie warto inwestować w to DLC. 1,5h grania, nic nowego i 36 zeta w plecy. Wolę dołożyć i wyekwipować się wreszcie w pierwszego ME Ja również atakuje platynę w DS3 i nie wiem jak można mieć jeszcze chęć na DLC po ograniu tej, mocno średniej, gry 4 razy Edytowane 17 Marca 2013 przez Kalinho_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 tym bardziej, iz Lara czekac w nieskonczonosc nie bedzie. Jeszcze sie speszy i ucieknie mi ze sklepow sieci game stop (ponoc jest z napisami PL) p.s do wieczora jestem w pracy, wiec moge jeszcze zmienic zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Graj w TR, bo lepsze gry dawno nie było Ja właśnie sekretów sobie szukam. Coś pięknego. Szkoda, że multi trzeba trzaskać, bo mam ochotę na platynę w tej grze. Ale 50 godzin w średnie multi grać nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na "szczęście" można też samemu przez 40 godzin latać po mapie i zbierać apteczki. Ja odpadłem, grę sprzedałem i mam spokój. Chociaż trochę szkoda, bo fajnie by mieć platynę w każdej części Uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) mashter - zycie jest proste, tylko ty sam je sobie komplikujesz, wybierajac trudne platyny dzieki, za rady: Kalinho i mashter. Edytowane 16 Marca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Na "szczęście" można też samemu przez 40 godzin latać po mapie i zbierać apteczki. Ja odpadłem, grę sprzedałem i mam spokój. Chociaż trochę szkoda, bo fajnie by mieć platynę w każdej części Uncharted Godzinkę dziennie polatam po mapie i będzie za miesiąc platyna ja nie odpuszczam TR Edytowane 16 Marca 2013 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No ja bym pewnie nie odpuścił gdyby nie to, że kupiłem sobie Far Cry 3, Darksiders 2, Demon's Souls, Devil May Cry, Catherine, Binary Domain i właśnie ściągnałem Sleeping Dogs Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No ja bym pewnie nie odpuścił gdyby nie to, że kupiłem sobie Far Cry 3, Darksiders 2, Demon's Souls, Devil May Cry, Catherine, Binary Domain i właśnie ściągnałem Sleeping Dogs Far Cry 3- nie lubię fpsów (aczkolwiek powoli "zmuszam" się do Bioshocka ) Darksiders 2- mam platyne Demon's Soul's- nie mam czasu na RPGi DMC- czekam aż stanieje Catherine- a cóż to? Binary Domain- bendziesz grau w gre na sylwestra? jakom? binary domen? bez żartów Sleeping Dogs- poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza
19mta71 0 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Mam następujący problem przy grze Fifa 13 - jeśli inny temat proszę o przeniesienie 1. Mądrość w obronie - wpadło a potem znikło i go nie mam... (?)2. Na poważnie - zagrałem w tym trybie dużo ponad 25 meczów, trofeum nie wpadło, czemu?3. Początek kolekcji - wygrałem puchar w trybie sezony nie wpadło, czemu?Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Trofiki w FIFie już w poprzednich edycjach bywały często zbugowane, może tu jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Mam następujący problem przy grze Fifa 13 - jeśli inny temat proszę o przeniesienie 1. Mądrość w obronie - wpadło a potem znikło i go nie mam... (?) 2. Na poważnie - zagrałem w tym trybie dużo ponad 25 meczów, trofeum nie wpadło, czemu? 3. Początek kolekcji - wygrałem puchar w trybie sezony nie wpadło, czemu? Dzięki za pomoc. 1. Crysis 2, odblokować wszystkie bronie w trybie multiplayer, mam wszystkie bronie, nie wpadło, czemu? 2. Deus Ex HR, Foxiest of the hounds, nie wpadło czemu? Pomocy!!! Edytowane 19 Marca 2013 przez mashter Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 TrueAchievements ma teraz stworzyć analogiczną stronę z trofeami. Fani trofeów powinni mieć powody do zadowolenia, bo TA dla microsoftowych osiągnięć jest moim zdaniem najlepszą stroną w temacie. http://www.trueachievements.com/news.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Taka ciekawostka. Na stronie PSNProfiles, są dostepne listy trofików po polsku, jeżeli gra taką posiada. Dla przykładu GoW: Ascension http://psnprofiles.com/trophies/1873-God-of-War-Ascension/GrzesPL&lang=pl#content Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 U mnie po ang. wyświetla, chciaż na konsoli mam po polsku. Pewnie bierze pod uwagę kraj, na którym zarejestrowano konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 U mnie po ang. wyświetla, chciaż na konsoli mam po polsku. Pewnie bierze pod uwagę kraj, na którym zarejestrowano konto. Nie. Ja mam zarejestrowane konto na Polskę, a domyślnie wszystkie listy trofeów mam po angielsku, ale jak ktoś chce to zawsze można sobie zmienić na któryś z dostępnych języków w zakładce <Language> Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ogółem najlepsza stronka z trofeami z jakiej było mi skorzystać. polecam ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 jak ktos ma duże parcie na trofea i ma ochotę na 100% (3 złotka i jeden brąz) praktycznie za nic - polecam pobrać z us store MLB 13 Home Run Derby (715 mb). Włączamy, 4 celne strzały w odpowiednie miejsca i jest 100 %. idzie wbić trofea nawet w 1-3 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Takie łatwizny to nie dla nas:) Najpierw gra, później trofea, nie odwrotnie. Ale, ale... widzę, że się wziąłeś za platynę w DOA5. Napisz więcej jak zdobędziesz, ciekaw jestem twego ocenienia jej stopnia trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 a gdzie tam, ja w bijatyki lamię jak nic, po prostu kilka trofeów łatwiejszych postanowiłem powbijać bo ostatnio drastycznie spadł mi poziom kompletacji (cały czas miałem go w okolicach 40 - 50 %). a DoA 5 nawet przypadł mi do gustu, lepsze niż Mortal Kombat z 2011. te łatwiejsze trofea to te np. za zrobienie zdjęcia podczas walki spectate itp. ale tryb story dokończę na pewno. nawet jakbym chciał platynę w tej grze to nie chce mi się grindować 1000 walk online od dzisiaj odpalam każdą nową grę na osobnym koncie żeby nie zaśmiecać kolekcji trofeów 0 - 10 %, bo coraz więcej jest gier od których odbijam się po pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) tak sie zastanawiam, kiedy wpadnie mi reszta Platyn bo chciałbym juz zaktualizować profil w temacie PC ? Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi