Square 8 506 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ciekawie masz, a pamiętam, że to nie pierwszy taki problem u Ciebie. Może weź to zgłoś gdzieś do Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) kilka takich akcji juz miałem i co prawda to jest moja wina, ale jakoś tam po krótkim czasie(3h), wszystko sie normowało. wyglada na to, ze teraz dałem do pieca :confused: jak do rana nic sie nie zmieni to zadz. na infolinie(jaki numer?). zapytam sie o co b, ale prawdy im ie powiem, bo może tak nie wolno robić, ale to by byla głupota w tedy. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Hmm wyczuwam oszukiwanie w trofikowaniu. Bez wyjasnienia nie będzie aktualizacji w PC Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzielenie PS+ na dwie konsole pod jednym dachem i jednocześnie wbijanie trofek to nie oszustwo. bardziej niedopatrzenie sony, tak jak powiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jednoczesne na jednym koncie? To jest oszustwo w trofikowaniu i dla takiej osoby nie ma miejsca w PC. Jeżeli na dwóch kontach to nie powinno to być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jednoczesne na jednym koncie? To jest oszustwo w trofikowaniu i dla takiej osoby nie ma miejsca w PC. Jeżeli na dwóch kontach to nie powinno to być problemem. Jakie w tym oszustwo widzisz ? Poza tym wszstko sie wyjasni jak wpadna platyny. Teraz jest to troche zagmatfane. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 na czym polega to jednoczesne wbijanie trofek? że masz po 2 trofki za to samo na jednym koncie? z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Polega to na tym, że różne osoby grają w różne gry i wszyscy synchronizują jedno konto konto PSN. W przypadku jednej i tej samej gry, powinno wysłać na serwer tylko te trofiki których tam jeszcze nie ma. Jeżeli tak robił Mevek, to możliwe, że to jest problemem. @Mevek Nie uważasz, że jak dwie osoby wbijają trofiki w jednej grze i wrzucanie takiego konta do jakichkolwiek rankingów to oszustwo w stosunku do pozostałych uczestników? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) ze na jednym koncie mam 98% zdobycznych trofeów, a na drugim pozostałe 2%, czyli jedno trofeum brakujące do platyny. po synchronizowaniu kont platynka powinna automatycznie wpasc, tymczasem system wariuje Oo ostatni taki przypadek miałem przy okazji grania w TTT2, całkiem przypadkowo. tym razem postanowiłem podnieść poprzeczkę wbijając w ten sposób az 8 platyn, co jest oczywiście celowe. po prostu bylem ciekaw eksperymentu, jak widać pojechałem po bandzie dla wyjaśnienia powiem wprost - nie chwaląc sie moja młoda jest w 3 tyg. ciąży, także platyny które powinny byc na fotce, sa moimi ostatnimi, jakie miałem zaszczyt wbić na tej generacji konsol. jedyne co mi pozostało to odejść godnie z hukiem, wbijając najlepsze platyny jednocześnie, co miało zaowocować widokiem 8 Platyn w moim głównym profilu. jednakże tak sie nie stalo poproszę o tel. do przyjaciela! __________________________________________________________________ edit. oczywiście, ze takie akcje nie sa tolerowane. jednak ta sytuacja jest inna niz powyższa. mam 2 konsolki na jamie, wiec sobie eksperymentuje na nich. sa moje i ja na nich gram. mogę to potwierdzić! no i ja nic nie mówiłem o drugiej osobie. jestem sam. _________________________________________ edit2. znalazłem rozwiązanie Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Koniec grania bo kobieta w ciąży . Kaman , ja mam dwoje dzieci i gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Koniec grania bo kobieta w ciąży . Kaman , ja mam dwoje dzieci i gram Kobieta, kobiecie nie jest równa u mnie drugie w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 pytanko: dlaczego gdy patrzymy na jakiś profil na psnprofiles, tam są trophy milestones i np. 500 trophy, 1st trophy, 100 platinum itp. czemu jest tam 1337 trophy? cóż to za tajemnicza liczba? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 1337 = leet = elite Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mam pytanie. Do platyny w Sherlocku Holmesie trzeba rozwiązać wszystkie zagadki, bez pomijania. Rozumiem, że tych zagadek nie mam sobie znaleźć sam i ich wykonać, tylko są ściśle powiązane z fabułą, tzn pojawią się bez mojej ingerencji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 http://www.truetrophies.com/ TrueTrophies oficjalnie ruszyło. Leaderboardy, poradniki do każdego trofeum robione i oceniane przez graczy, platforma do ustawek - stronka przydatna każdej osobie, dla której trofea nie są zupełnie obojętne. Oczywiście nie jestem związany ze stroną i nie robię reklamy, ale polecam, bo z TrueAchievements korzystam od lat i uważam za najlepszą stronę w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) woooooooow [media]http://www.youtube.com/watch?v=JjOzC9cjx38[/media] biorę moje 576 złotych i lecę na zakupy? czy rzecz dotyczy tylko nowych trofeów z ps4? jakby nie było to inicjatywa fajna. Tylko czekać na zniżki albo darmowe dlc dla łowców platyn Edytowane 8 Listopada 2013 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 a dla mnie to raczej nietrafiony pomysł. zaraz znajdą się cheaterzy którzy na pewno znajdą jakiś sposób na zdobywanie trofeów bez wysiłku, albo dzieci z dałnem latające za trophy po multiplayerach, ogólnie wiecie jak jest. dla mnie trofea zawsze były raczej zajęciem hobbystycznym i tak powinno zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 080 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Problem w tym, że regulacje prawne w niektórych krajach nie pozwalają na taką wymianę. Na szczegółach się nie znam, ale na razie tylko STANY i KANADA. Ciekawe czy reszta świata weźmie udział, inicjatywa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Jest jakieś wyjście jeśli po przesiadce na nową PS3 i przy próbie synchronizacji trofików już od 2 miesięcy nie udaje mi się tego zrobić i zawsze staje na 14% i wywala mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jeszcze info chciałem przekazać - nie wiem czy wiecie, ale jest działająca opcja zgrywania sejwów z neta na własną konsolę i przerobienie tych sejwów tak, że wpadają trofiki. Właśnie stestowałem i... zadziałało! Mega, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Super. Serio sam się przyznajesz ot tak czy trollujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Przyznaję się, żeby zrzucić z siebie ciężar jednego trofika wbitego na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Przyznaję się, żeby zrzucić z siebie ciężar jednego trofika wbitego na lewo Lionel prosi o zdradzenie owego sposobu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie wiem czy mogę współpracować z recydywą Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 "napisz mu że w AC3 przegralem kilkadziesiat godzin i jeden trofik się zgliczowal i szkoda mi zaczynać od nowa,taka sytuacja awaryjna,jaka recydywa? jak Ja od czasu do czasu statusy w drugiej przeglądarce czytam na gościu XD" napisz mi na PW bo to go bardzo boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi