Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Najlepsze są trofea związane ze środowiskiem bądź postaciami. Bekowe trofea ładnie urozmaicają rozgrywkę. Najlepszymi przykładami są chociażby trofiki z RDR: "Dastardly" czy z drugiego Borderlands: "Well that was easy". Dają sporo radości. Jednak wciąż najważniejsze są dla mnie gry, a nie trofea. Te drugie dają jakąś tam dodatkową motywację do zagłębienia się w kod na dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak wyglądają trofea online w GTA 5, Trudne ?? Bo to ostatnia gra na moim profilu z pucharkami on line. Jak masz ekipę do grania to wpadnie to błyskawicznie, ja sam mam grubo ponad 100 a nie grałem aż tak długo i ustawek nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czy ktoś z koleszuf ma zainstalowane jeszcze PlayStation all star? Bo musze tam jedna gre pyknąć ze znajomym żeby trofik wpadl;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 z trofeami jest taki problem, ze juz przy pierwszym przejściu patrzyłem za co sa trofea i zmieniało to mój styl gry. Co więcej wiele rzeczy, które by sie wypróbowalo przypadkiem np w uncharted większe mieszanie wali wręcz z bronią bylo podane jak na dłoni. Fajne sa osiągnięcia takie jak w RDR. Te z samej gry by zdobyć stroje czy umiejętności. Puchary sie na to nie przekładają Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pytanie związane z trofikami: Czy przy przeniesieniu save'a z jednej konsoli na drugą będę mógł odblokowywać trofea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Przy użyciu Plusowej Chmury będzie działać, przy przenoszeniu na penie trzeba chyba dodatkowo mieć takiego samego użytkownika na konsoli. Konto musi być to samo oczywiście (z tego co pamietam). Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Do niedawna wszystkie indie miały po kilka trofek, a teraz prawie one wszystkie maja Platyny. Przyznam, ze jak widzę platynę to odechciewa mi sie robienia na 100. Tylko AA powinny mieć, ot moja opinia. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dawnom nie grał, napisz jakim to indie zaserwowali teraz platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Hotline Miami 2, Olli Olli 2, Super Exploding Zoo, Shovel knight. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Przecież to bez różnicy czy jest platyna czy nie, w niektórych grach trudniej jest zrobić 100% niż w innych platynę, obojętnie czy to tytuł cyfrowy czy pudełkowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bivittatus 0 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Napisałem posta w innym dziale ale gdzieś go wcięło. Czy jeśli mam zdobyte wszystkie pucharki poza jednym (brakującym do platyny) i są one zapisane na serwerze PSN to usuwając wszystkie save'y i profil danej gry i grając defacto od nowa z czystym kontem mogę nabić tylko ten jeden brakujący,żeby wskoczyła Platyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Napisałem posta w innym dziale ale gdzieś go wcięło. Czy jeśli mam zdobyte wszystkie pucharki poza jednym (brakującym do platyny) i są one zapisane na serwerze PSN to usuwając wszystkie save'y i profil danej gry i grając defacto od nowa z czystym kontem mogę nabić tylko ten jeden brakujący,żeby wskoczyła Platyna? Żeby wpadła oficjalnie platyna to tak i nie odblokujesz jej, bez tego brakującego trofeum. Wystarczy, ze zsynchronizujesz trofea, po uzyskaniu tego brakującego i będziesz miał 100% trofeów, ale żeby wskoczyła Platyna musisz posiadać grę w której chcesz ją wbić, odblokować. Jak chcesz od nowa zdobywać trofea, najlepiej skasować konto i założyć je na nowo, bez synchronizacji trofeów, ponieważ nie da sie ich ponownie odblokować. Możesz tez prze logować sie na inne konto np. brata, siostry i tam je zdobywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Usunięcie sejwu czy danych gry nie powoduje usunięcia trofeów z konsoli, a jeżeli masz je zsynchronizowane to po odpaleniu gry np na nowej konsoli wszystko się ściągnie jak wejdziesz w zakładkę trophy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bivittatus 0 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Czyli jak dobrze rozumiem - nawet po zrobieniu formatu dysku mogę od nowa zainstalować grę i skupic się tylko na zdobyciu brakującego trofeum? Platyna powinna wskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tak. Często pomagałem innym w zdobyciu platyny w Burnoucie (trophy z kamerką) i bez problemu platyna wszystkim wpadała Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Czyli jak dobrze rozumiem - nawet po zrobieniu formatu dysku mogę od nowa zainstalować grę i skupic się tylko na zdobyciu brakującego trofeum? Platyna powinna wskoczyć? Tylko pamiętaj o zsynchronizowaniu trofeów z serwerem, przed formatem. p.s Co to za trofeum, ze nie chce wpaść ? Edytowane 21 Października 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 I zachowaniu save'ów hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 I zachowaniu save'ów hehe Jezeli chce grac od nowa to to nie jest konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) tak? no co ty ale logicznie myśląć jak chce zdobyć jednego pucharka w grze to chyba średnio mu sie widzi granie od nowa Edytowane 21 Października 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bivittatus 0 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 MEVEK -> Chodzi o " chcę o tym pogadać " Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 MEVEK -> Chodzi o " chcę o tym pogadać " Wszystko juz zostało wyjaśnione, taknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bivittatus 0 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Coś jest nie halo jednak. Na serwerze psn mam wszystkie trofea oprócz tego jednego. Zsynchronizowałem je odpalam grę i w odznaczeniach dalej mam pusto. O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Sprobuj u kumpla, jak mozesz. Ja nie moglem zsynchronizowac trofeow z gry Silent Hill:D. Uwazam to, za blad konsoli, bo u niego poszlo, bez problemu. Czas oczekiwania byl tylko nieco dluzszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bivittatus 0 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzieki. Mam juz 80% gry za soba. Skończe i zobacze co sie bedzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Trofea z Dishonored na ps3 i 4 się dublują, czy to jedna lista jest?Chodzi mi o to czy jak będę gral na obu konsolach to będzie jeden komplet czy dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi